19 Σεπτεμβρίου 2008

Να κοπεί η μισθοδοσία της Εκκλησίας από το κράτος!

Εμείς λέμε,όχι μόνο να κοπεί η μισθοδοσία,αλλά και να κατασχεθεί όλη η ακίνητη περιουσία ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και δει των ακτημόνων,των πολυτέκνων,των ανέργων και γενικά των φτωχών!!!Έτσι κι αλλιώς δεν την έχουν αγορασμένη!!!!!Κλεμμένη είναι από τους Έλληνες!!!!

http://press-gr.blogspot.com/
Μοναστήρια και περιουσίες... Να κοπεί η μισθοδοσία της Εκκλησίας από το κράτος!
. .
Γράφει ο ΑΝΤΟΝΥ Ολυμπιου
εισοδηματιας
.
Για τα μοναστηρια που διεκδικουν ακινητα, του κοσμακη βεβαια, ειναι ΑΠΟΔΕΙΓΜΕΝΟ ότι τα μοναστηρια ειναι η ΜΑΣΤΙΓΑ της κοινωνιας μας, κάτι σαν το AIDS ή τον καρκινο, που ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ κανουν και οχι καλό! Είναι και οι πολιτικοι που ψηφιζουν νομους υπέρ της εκκλησιας με αποτελεσμα ολο αυτο το μπάχαλο.
Δηλαδη οι μοναχοι θελουν τα δικα τους δικα τους και τα δικα μας ...δικά τους!Εχουν οι της εκκλησιας ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΙΣΘΟ και αφορολογητα τυχερα και "αναξιοποιητη" δηθεν περιουσια!ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ... ΝΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ!! Και ασυδοτουν...
Ας κοπει εδω και τώρα η μισθοδοσια της εκκλησιας απο το κρατος και ας τα βγαλει πέρα μονη της απο εθελοντικες συνδρομες των πιστών της! Να δουμε τοτε πόσοι ειναι στ' αληθεια οι πραγματικοι πιστοι. Οπως γινεται και με τις εκκλησιες αλλων δογματων που ΔΕΝ επιχορηγουνται απο το κράτος!
Λέτε να γίνει; Δεν το νομιζω προσωπικα, γιατι στην Ελλάδα εχουμε μεσαιωνα αντιλήψεων!!! Ως τοτε..... Με τις υγειες σας....
---------------------
(Αν υπάρχει "πλήρες post", πατήστε εδώ...)
# posted by press.gr@hotmail.com @ 19:26 19 comments

1 σχόλιο:

  1. NA TO KATΕΒΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΤΟΝΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ 4 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή