23 Σεπτεμβρίου 2008

Αν μου κάτσει,μου έκατσε!!!Ο Μειμαράκης παίζει ζάρια!!!!!

Ερώτηση στον Μειμαράκη από τον Ευαγγελάτο:Καλά,εσείς,ο πρωθυπουργός, που επιλέγετε τους υπουργούς,δεν έχετε ευθύνη;
Μειμαράκης:-Επιλέγεις κάποιους ανθρώπους,κατά 80% θεωρούμενους ικανούς,και λες θα μου κάτσει δε θα μου κάτσει!!!!!!!!!!!
Δηλαδή η πολιτική διακυβέρνηση αυτής της έρμαιης χώρας,είναι αποτέλεσμα πονταρίσματος σε πόκα,ζάρια,λοταρία,πασιέντζα!!!!!!!!Ποντάρουν,ξέροντας ότι είναι κλέφτες, έτσι κι αλλιώς είναι λαμόγια,και περιμένουν μήπως τους βγει καμιά κέντα και τη βγάλουν καθαρή!!!!!!!!
Ζούμε τις τελευταίες ημέρες,ενός Βυζαντινοχριστιανοκατσαπλιάδικου, μαυροψυχορασοφορεμένου,Μπιλντεμπεργκικού,Νεοπαγκοσμιοταξικού,μαφιόζικου παρακράτους,σε όλες τις εκφάνσεις του,με πολλούς καταχθόνιους παίκτες,που τελικά ο καθένας από αυτούς προσπαθεί να αρπάξει ό,τι προλάβει και να την κάνει μακριά,σκάβοντας το λάκκο ο ένας του άλλου!!!!!!
Βέβαια,ξέρουν ότι ουσιαστικά κάνουν ότι θέλουν γιατί δυστυχώς (δυστυ-χέστα κι άστα),ο λαός αυτής της χώρας είναι πεθαμμένος!!!!!!Κι όπως λέει η παροιμία "κλάνει ο πεθαμμένος";;;;;
Αδράνεια και άννοια,χαρακτηρίζει τον κόσμο που κατοικεί σ'αυτόν τον τόπο!!!!!!
Από τα χρέη και την πείνα,δεν έχει ανάκαρο να μιλήσει,να φωνάξει,να αντισταθεί!!!!!!!
-Τώρα,πριν λίγο,στις ειδήσεις,ο Κεφαλογιάννης με θράσος είπε ότι η καταδίκη του ήταν μια σκευωρία!!!!!!Δηλαδή,καταγγέλλει ως ψεύτες τα όργανα της τάξης!!!!!!!!
Απ'ότι ξέραμε,μέχρι τώρα,ο λόγος των οργάνων της τάξεως,είχε βαρύνουσα σημασία,την οποία μάλιστα κατά κόρον,αυτό το ίδιο το κράτος επικαλείται πάντα,ειδικά στις δικαστικές αίθουσες!!!!!!!!!!!!!!Τώρα,πως γίνεται,ένα στέλεχος του "σεμνά και ταπεινά",να βγαίνει και να φτύνει κατάμουτρα την ίδια την Αστυνομία και να μη συλλαμβάνεται επιτόπου (κάτι τέτοιο θα γινόταν πάραυτα,σε περίπτωση που πολίτης μίλαγε έτσι και μάλιστα στα σκαλιά των δικαστηρίων!!!!);;;;;;;
Δικό τους το καρπούζι,δικό τους το μαχαίρι!!!!Μόνο που αυτή τη φορά,μάλλον θα κάνουν χαρακίρι!!!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου