24 Αυγούστου 2010

"Το ξανθό γένος θα μας σώσει", "ορθόδοξη συμμαχία" και άλλες τέτοιες μπούρδες...

Οι πατριωτικές δυνάμεις στην Ρωσία ανακάμπτουν, όμως οι ελπίδες για βοήθεια στον Ελληνισμό είναι λίγες, διότι οι εθνικιστές είναι παγανιστές και υποστηρίζουν την «πατρώα θρησκεία» τους, και θα βοηθήσουν πρωτίστως τους σλαβικούς λαούς και όχι τους Έλληνες, “που δεν κάνουν οι ίδιοι καμιά ουσιαστική προσπάθεια να απελευθερωθούν”


O Πούτιν με κίπα
Μεγεθύνατε
του Σπαρτιάτη*

Το πιο κάτω άρθρο αποτελεί μελέτη του συναγωνιστή Σπαρτιάτη, ο οποίος έζησε στην Ρωσία πολλά χρόνια. Παρακολουθεί έκτοτε ανελλιπώς την Ρωσική επικαιρότητα, και η μελέτη του, ένεκα τούτου, φέρει τα εχέγγυα της εγκυρότητας. Κατά καιρούς το Κίνημα, έχοντας υπόψη του τις επισημάνσεις του έλληνα στοχαστή Π. Κονδύλη, τοποθετήθηκε υπέρ της δημιουργίας συμμαχίας με την Ρωσία. Αξίζει λοιπόν να αναπτυχθεί σχετικός διάλογος.
Αναφέρει ο μεγάλος στοχαστής Παναγιώτης Κονδύλης στο βιβλίο του «Θεωρία του Πολέμου»: «πράγματι, ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την Τουρκία και η μεγαλύτερη,- αν όχι η μοναδική ελπίδα για την Ελλάδα – έγκειται στο ενδεχόμενο της ανάδυσης δυνάμεων ικανών να συναγωνισθούν την αμερικανοτουρκική επιρροή τόσο στον Καύκασο και στην Κεντρική Ασία όσο και στα Βαλκάνια. Μονάχα μια ισχυρή εθνικιστική και επεκτατική Ρωσία θα μπορούσε να αποτελέσει δραστικό φραγμό των τουρκικών φιλοδοξιών στα Βαλκάνια».

* Το παρακάτω άρθρο του Σπαρτιάτη γράφτηκε τον Σεπτέμβριο του 2009.
O Σπαρτιάτης Ν.Ι. είναι στέλεχος του Κινήματος Ελληνικής Αντίστασης (ΚEA) Κύπρου
Λεμεσός, Κύπρος
E-Mail: nodiord@yahoo.gr

Οι δηλώσεις του Πούτιν είναι τυχαίες; «Το ξανθό γένος θα μας σώσει», «ορθόδοξη συμμαχία» και άλλες μπούρδες.
Μόνο πικρά γέλια προκαλούν οι...συνέχεια στην πηγή...

Σχετικό θέμα: Είναι ο Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν Εβραίος;

Σχετικό link: ΕΒΡΑΙΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου