11 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΝ ΚΑΛΕΣΜΑ...Αλήθεια αύριο 12/9/2010 θα είναι και οι παπάδες εκεί;



ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΠΟΥΝ ΕΜΕ ΠΑΝΑ,
ΤΟΝ ΑΡΚΑΔΑ,
ΤΟΝ ΚΑΤΑ ΜΗΔΩΝ,
ΤΟΝ ΜΕΤ' ΑΘΗΝΑΙΩΝ,
ΣΤΗΣΑΤΟ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ.
Οι Μαραθώνιοι,τότε,ετίμησαν με ετήσιες τελετές τη μνήμη των Αθανάτων Ηρώων,ενώ οι Αθηναίοι εκτός των άλλων,ώρισαν βραβείο σε όποιον ποιήση το κάλλιστο του άθλου εγκώμιον.Διαγωνίστηκαν και ο Αισχύλος(ο αδελφός του Κυνέγειρου) με τον Σιμωνίδη.Η ελεγεία του δεύτερου...
Εί δ' άρα τιμήσαι,
θύγατερ Διός,
όστις άριστος δήμος Αθηναίων εξετέλεσσα μόνος. 
κέρδισε το βραβείο...
 
Ο Μιλτιάδης και οι Αθηναίοι με τους Πλαταιείς,αλλά και οι άλλοι Έλληνες,αυτοί που σήμερα κατηγορούνται ως "ειδωλολάτρες",έκαναν...Τάματα,Μνημεία,και Εορτές για τις μάχες στο Μαραθώνα και στις Θερμοπύλες ,όπως και στις Πλαταιές ...

 

  (Τύμβος Μαραθωνομάχων)
ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΝ ΚΑΛΕΣΜΑ: ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ!!

Σήμερα όμως παρακολουθεί άναυδος ο κάθε απομείνας Έλλην,τους νεοέλληνες δούλους του Γιαχβέ να παραπαίουν τραγελαφικά...!
 
Αφού βεβήλωσαν οι δούλοι,πέρυσι,τη μνήμη του ΛΕΩΝΙΔΑ και όλων των ΗΡΩΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στις ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ,καλώντας τον εκπρόσωπο των κατακτητών και απογόνων του Αλλάριχου,με μόνη σκέψη στο μυαλό τους,το...(Τι θα φάμε;)

Αφού... Οι δούλοι "τοπικοί άρχοντες"(Νομάρχης Πειραιά και λοιποί),βεβήλωσαν τον Τύμβο των Σαλαμινομάχων!

'' να αναπαυθούν οι ψυχές των κεκοιμημένων δούλων του θεού - των χριστιανών , Ιεχωβά , Γιαχβέ , Σαβαώθ , Κύριο - στους κόλπους του Αβραάμ και Ιακώβ ... κτλ ''.

Ασέλγεια στον Ιερό Τύμβο των προγόνων Σαλαμινοναυμάχων στη Σαλαμίνα
Παραβρέθηκαν ο νομάρχης Πειραιά Γ. Μίχας nomarhis@nomarhiapeiraia.gr Διαβάστε  περισσότερα

Κι αφού οι...ΑΣΧΕΤΟΙ! βεβήλωσαν το ΦΩΣ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ,με την αφή της Φλόγας για τους...Special Olympics και το κιτς των χριστιανοελλαδεμπόρων!

Συνεχίζοντας αύριο(12/9/2010) τις εκδηλώσεις Μνήμης,η... Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού!,σε συνεργασία με το Δήμο Μαραθώνος,διαμορφώνει μια σειρά πολιτιστικών διαδρόμων για πεζούς και ποδηλάτες.
ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, με την υποστήριξη του Ιδρύματος Α.Γ. Λεβέντη  

Για πρώτη φορά ο επισκέπτης  με την βοήθεια σηματοδοτημένων διαδρομών θα μπορεί να περιπλανηθεί στον χώρο, σε διαδρομές που ενώνουν μνημεία του πολιτισμού, τον Τύμβο, το Τρόπαιο, τα Αρχαία Λατομεία, τον Πευκώνα, την εκκλησία Μεσοσπορίτισσα, το Ιερό των Αιγυπτίων θεών, τη Μακαρία Πηγή, κλπ. Σύμβουλοί μας στο σχέδιο αυτό οι διακεκριμένοι αρχαιολόγοι: ο Ακαδημαϊκός, κ. Βασίλειος Πετράκος και ο κ. Γιώργος Σταινχάουερ. Προσβλέπουμε σε στενή συνεργασία με την αρμόδια εφορία αρχαιοτήτων, Β' ΕΠΚΑ του Υπουργείου Πολιτισμού.

Οι διαδρομές αυτές θα γίνουν διαθέσιμες σε διαδικτυακούς τόπους διεθνώς, και θα εγκαινιάσουν έναν πολιτιστικό τουρισμό, που στα πλαίσια της ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ θα μπορεί να καταστεί ευεργετικός για τους κατοίκους της περιοχής.]
Το ΤΡΟΠΑΙΟ όμως κατά δυστυχή συγκυρία στήθηκε από τους "ειδωλολάτρες" Έλληνες,τότε,μέσα στον...περίβολο της..."προϋπάρχουσας" παναγίας...μεσοσπορίτισσας!!



Δια ταύτα απευθύνουμε μια ερώτηση στους νεοέλληνες ...Εσείς σε ποια Παναγία πιστεύετε;

4 σχόλια:

  1. Μακαρι να ειναι μαζεμενοι ολοι εκει.Ευκαιρια να τους σφαξετε και μετα γιουργια να καψετε ολες τις εκκλησιες της Αθηνας.Νομιζετε οτι εχετε καμια διαφορα με τους ανεγκεφαλους φανατικους σφαγεις βυζαντινους.Τα ιδια σκατα ειστε πανω κατω.Εκεινοι με σταυρους εσεις με χλαμυδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστούμε για την επίσκεψη σου και την ειλικρίνεια σου ανώνυμε. Ειλικρινά δεν μας ξενίζει ούτε αποτελεί πρωτοτυπία η τοποθέτηση σου. Και τότε, μαζί με τους Πέρσες πολεμούσαν πολλοί περισσότεροι Έλληνες από όσους Έλληνες υπερασπιζόντουσαν την Πατρίδα. Σίγουρα κάποιοι από τους προδότες επέζησαν και άφησαν κληρονόμους.
    Γενικά, πάντως φαίνεται ότι έχεις κάποια αλλεργία και με τους σταυρούς αλλά και με τις χλαμύδες. Να το προσέξεις, θεραπεύεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με χαρά βλέπω ότι μέρα με τι μέρα γινόμαστε περισσότεροι και ιστορικές μνήμες μέσα από διοργανώσεις αναβιούν!
    Όσο για τους βρυκόλακες παπάδες, να φωτίσουν οι Ολύμπιοι τους διοργανωτές να λάβουν τα μέτρα τους ώστε να μην βρωμίζουν με την παρουσία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή