31 Ιανουαρίου 2013

ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ:Φτου κι απ' την αρχή!Τα ίδια Παντελάκη μου,τα ίδια Παντελή μου...


ceb3ceb5cf89cf81ceb3ceb1cebdcf84ceb6ceaccf82.jpg


Κάνω τούτη την πολιτική εργασία εθελοντικά εδώ και κάτι χρόνια τώρα, π.χ.,Συσπείρωση για τη Δημοκρατία: http://www.s-d.gr/, αποβλέποντας πάντα στην συλλογική ευδαιμονία και την συλλογική οικονομική ευμάρεια του ελληνικού μας κόσμου. Ούτε τώρα ζητώ, ούτε ποτέ ζήτησα κάποια καρέκλα (πολιτικό αγαθό) ή υλική αμοιβή.

Η καθαρά εθελοντική μου τούτη εργασία έχει να κάνει με την προσπάθεια της σύμπλευσης του ελληνικού μας κόσμου, ώστε η συλλογική βούληση της ελληνικής μας κοινωνίας να εισχωρήσει ξανά μέσα στα πολιτικά δρώμενα της πατρίδος μας της Ελλάδος. Λυπούμε πάρα πολύ κάθε φορά που παίρνω μηνύματα από τα εκτός βουλής πολιτικά κινήματα και πατριωτικά μέτωπα, διότι όλα τους εξακολουθούν να παραμένουν αποκαρδιοτικά κατακερματισμένα.*


Σας παρακαλώ πολύ λοιπόν, καθόσον εξακολουθείται τόσο επίμονα να παραμένετε σε κατακερματισμένα πολιτικά κινήματα και μέτωπα, σβήστε τα στοιχεία μου από τον κατάλογόν σας. Εάν και όταν ξε-γαντζωθείτε από τις καρέκλες σας, ανθέλληνες που βάζετε την καρέκλα και το οπλαρχηγηλίκι σας πάνω από την πατρίδα μας την Ελλάδα, και καταφέρετε μία πραγματική πολιτική σύμπραξη, τότε γράψτε μου γιά να δώσω και την ζωή μου γιά σας.

Η πολιτική σύμπραξη που ζητώ δεν είναι γιά την 'μετά' Ελλάδα. Είναι γιά την κάλυψη τηςαμέσου ανάγκης εξαναγκασμού του νυν σαθρού πολιτικού συστήματος, ώστε να λάβει επιτέλους υπ' όψιν του την συλλογική ευδαιμονία και την συλλογική οικονομική ευμάρεια του ελληνικού μας κόσμου.

Η πατρίδα μας όμως αφανίζεται και από εσάς. Δεν πρόκειται να σας ξανα-ενοχλήσω, εκούσιοι και ακούσιοι εισοδιστές, εάν δεν αποδείξετε πρώτα συλλογικά πως έχετε συμπράξει πολιτικά.


Ευοί Ευάν,

Νίκος Γεωργαντζάς

* Κοινοποίηση σε μερικά από τα πολιτικά κινήματα και μέτωπα που ακούσια ή εκούσια συμβάλουν στον κατακερματισμό του ελληνικού μας κόσμου:

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ <panoschatzigeorgiadis@gmail.com>

Συσπείρωση γιά την Δημοκρατία <sgtdimokratia@gmail.com>

Νέα Φιλική Εταιρεία <nfilikos@web.de>, <nfeteria@gmail.com>

Πατριωτική Σύμπλευση <esmu42@otenet.gr>
Διαδώστε: ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ

Πρωτοβουλία για Ριζική Συνταγματική Αλλαγή <info@neosyntagma.net>

Προτάσεις γιά ένα μεταβατικό υποκατάστατο του Συντάγματος, με 2 (δύο) μόνον άρθρα, κατά την διάρκεια μίας πραγματικά Ελληνικής Λαϊκής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης (ΛΣ). Γιά τον Πέτρο Χασάπη βέβαια, τούτο ίσως σημαίνει μία «ειρηνική επανάσταση» (http://hassapis-peter.blogspot.gr/2013/01/blog-post_1035.html).

Ι. Γιά την Ελλάδα και την Κύπρο:

Άρθρο #1

Α') Ανεξαρτήτως της συγκεκριμένης δομής του πολιτεύματος που θα προκύψει από την ΛΣ, το πολιτικό σύστημα της Ελλάδος πρέπει να ανήκει, δηλαδή να είναι κτήμα, της θεσμισμένης νομικά και νόμιμα κοινωνίας της χώρας σε έναν 'Δήμο Πολιτών Ελλάδος'. Ο Δήμος τούτος Πολιτών Ελλάδος μπορεί κάλλιστα να επιδέχεται γεωγραφικούς προσδιορισμούς όπως, π.χ., Δήμος Πολιτών Ελλάδος, Ερυθρές Αττικής ή Δήμος Πολιτών Ελλάδος, Μελβούρνη, Αυστραλία. Μόνον έτσι μπορεί η ελληνική μας κοινωνία να ξαναγίνει ο 'εντολέας' του όλου πολιτικού της συστήματος, ως μία πραγματικά ελληνική 'πολιτική' κοινωνία, ενώ η εκάστοτε κυβέρνηση των αμέσως ανακλητών, ει δυνατόν αρίστων στην αρμοδιότητά τους πολιτών, και όχι επαγγελματιών της εξουσίας, να πράττει ως ο 'εντολοδόχος' μόνον της πολιτικής κοινωνίας της χώρας μας.

Β') Όλη η εθνική επικράτεια της Ελλάδος, συμπεριλαμβανομένης και της θεσμισμένης αποκλειστικής οικονομικής ζώνης (ΑΟΖ), να ανήκει στον ελληνικό λαό, δηλαδή να είναι κτήμα του ελληνικού λαού.

Άρθρο #2

Βλέπε Άρθρο #1._

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Το παραπάνω μεταβατικό υποκατάστατο του Συντάγματος κατά την διάρκεια της ΛΣ θα μπορούσε ίσως επίσης να γίνει ένα κοινό αίτημα των Γάλλων και των Γερμανών, αντίστοιχα στο Παρίσι και στο Βερολίνο. Αν ναί, τότε και η Μαδρίτη και η Ρώμη σύντομα βέβαια θα ακολουθήσουν, αλά ''Democracia Real Ya!'

Αξίες και αρχές που μπορούμε να δανειστούμε από την των Αθηναίων αυθεντική Δημοκρατία:

ΚΛΗΡΩΤΙΔΑ: ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ G THΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ +ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ + Παραδειγμα!

ΙΙ. Γιά τον συνέκδημο ελληνικό μας κόσμο, επάνω σε όλη την επιφάνεια του πλανήτη Γη:
Ορίστε και η πρόταση γιά την οργάνωση του συνέκδημου ελληνικού μας κόσμου, βασισμένη σε ένα ελληνικό κοσμοσύστημα οργάνωσης. Το σκεπτικό είναι η δημιουργία της ελληνικής κοσμοπολιτείας που προτείνεται να εκπροσωπείται από μέλη της στο ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ της Ελλάδος, σε σχετική αναλογία προς τον ενεργό πληθυσμό του συνεκδήμου ελληνικού μας κόσμου, π.χ., με 1-10 βουλευτές ανά συμπολιτεία. Επίσης, να έχει οργανική θεσμική σχέση με την εντολοδόχο κυβέρνηση της Ελλάδος, να μετέχει δηλαδή στην ελληνική κυβέρνηση υπουργός-σύνδεσμος της ελληνικής κοσμοπολιτείας και ίσως μία ή ένας ακόμη αρμόδιος γιά τον Δήμο Πολιτών Ελλάδος της ελληνικής μας κοσμοπολιτείας.
ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΑ: ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΥΤΟΘΕΣΜΙΣΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ
Nicholas C. GEORGANTZAS
Professor, Management Systems
Director, System Dynamics Consultancy
FORDHAM UNIVERSITY BUSINESS SCHOOLS
113 West 60th Street, Suite 617-D
New York, NY 10023-7484, U.S.A.
..............................

Σχόλιο:Είναι τιμή για τον Αλφειό η αποστολή του άρθρου,από τον αγαπητό μας κ.Νίκο Γεωργαντζά!
Έναν εξαίρετο Έλληνα Άνθρωπο.Με σεβασμό,τον τιμούμε και βεβαίως συμφωνούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου