08 Απριλίου 2013

ΕΡΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΣΗ ΤΟΥ Δ.Ε.Ε.Π.


«Η Βουλή είναι ο κορυφαίος δημοκρατικός θεσμός, μέσω του οποίου αντιπροσωπεύεται ο λαός δια των βουλευτών». 

Εδώ ακριβώς είναι το πρόβλημα του ελληνικού μας κόσμου: όχι μόνον ΔΕΝ είναι δημοκρατικό, αλλά ούτε καν αντιπροσωπευτικό ΔΕΝ
 είναι το τυραννικό καθεστώς της κομματοκρατίας των κομμάτων στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Στην δημοκρατία δεν αντιπροσωπεύεται ο λαός, αλλά ακόμη και γιά ένα αντιπροσωπευτικό πολίτευμα, πρέπει πρώτα να γίνει η νομική και νόμιμη θέσπιση και θέσμιση του ΔΕΕΠ (Δήμος Ελληνίδων και Ελλήνων Πολιτών).


Όταν αυτό έχει γίνει απόλυτα κατανοητό από όλον (100%) τον ελληνικό μας κόσμο, μόνον τότε μπορούμε να μιλούμε γιά Συνέλευση Ελληνίδων και Ελλήνων ή γιά Συντακτική Εθνοσυνέλευση. Προσοχή, δεν είναι ανάγκη όλες και όλες να συμφωνούμε, αλλά απλά να κατανοούμε το τι μας γίνεται. 

Είναι επιτακτική η ανάγκη του περάσματος της εξουσίας στον ΔΕΕΠ της Ελλάδος και στον ΔΕΕΠ της Κύπρου, αντίστοιχα, γιά να ανατρέψουμε τον αφανισμό του ελληνικού μας κόσμου και πολιτισμού από την ανθελληνική, ξενόφερτη και στυγνά τυραννική κομματοκρατία των διεθνών και ντόπιων τοκογλύφων. Άσε δε που με τον ΔΕΕΠ ως τον ανώτατο εντολέα-θεσμό, θα είναι θέμα ολίγων ωρών το να ρευστοποιηθούν οι προσφορές χρηματιστικής του Αρτέμη Σώρρα στην Ελλάδα και στην Κύπρο.
Πρέπει να βλέπουμε τις προσφορές του Έλληνα Αρτέμη Σώρρα στην Ελλάδα και στην Κύπρο μέσα στο πλαίσιο της πολιτικής, ώς ένα συλλογικό αγαθόν της ελληνικής πολιτικής μας κοινωνίας εν ελευθερία. Εκεί είναι όλα τα λεφτά και όχι στα ίδια τα εργαλεία χρηματιστικής του Αρτέμη Σώρρα. Πέραν από τους όρους των προσφορών του, ο ίδιος ο Αρτέμης Σώρρας ζητάει Συνέλευση Ελληνίδων και Ελλήνων, μέσα από μία αφαιρετική προσέγγιση της ελληνικής μας ταυτότητος, που την συνοψίζει ως: «όχι δόγμα, όχι κόμμα, όχι χρώμα». Μήπως η συλλογή υπογραφών πρέπει να είναι υπέρ της νομικής και νόμιμης θέσπισης και θέσμισης του Δήμου Ελληνίδων και Ελλήνων Πολιτών (ΔΕΕΠ), με την εντολή του οποίου η ρευστοποίηση των εργαλείων χρηματιστικής του Αρτέμη Σώρρα, που ήδη συλλογικά μας ανήκουν, θα είναι ζήτημα ωρών, εάν όχι λεπτών της ώρας;

Ένα δελφίνι-συνδήκτωρ του Πελαγίου Ποσειδώνος (Δ-ΣΠΠ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου