19 Μαΐου 2013

ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΘΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ


ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΘΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ




«ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΡΟΤΣΑΪΛΝΤ ΘΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΤΟ…ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ» «ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ-ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΘΗΚΑΝ»




  • «Το Ταμείο Στήριξης είναι η “ρουφήχτρα” που θα κατασπαράξει όλη την κρατική και Εκκλησιαστική περιουσία της Κύπρου»
  • «Καταθέσαμε 2 φορές τις προτάσεις μας για τη σωτηρία του νησιού, με 35 δις ευρώ, αλλά ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Ομήρου, δεν απάντησε ποτέ»!
  • «Προδοτική η στάση και του Χριστόφια, ο οποίος είχε πάρει πρώτος την πρότασή μας»
  • «Ο κ. Φλουρέντζου, Υπουργός Μεταφορών επί Χριστόφια, έχει όλα τα διαπιστευτήρια για τα ομόλογα και μπορεί να το επιβεβαιώσει»
  • «Μπορούμε να αγοράσουμε το Μνημόνιο και το χρέος της Κύπρου αλλά δεν θα μας αφήσουν. Η κυβέρνηση της Κύπρου δεν λέει σε κανέναν ποιο είναι το χρέος της χώρας»

    «ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ-ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΘΗΚΑΝ»

Αποκλειστική συνέντευξη

Τι δόλιο παιχνίδι παίχτηκε σε βάρος της Κύπρου; Πώς μια οικονομία από ανθηρή μέσα σε ελάχιστες μέρες καταστράφηκε; Πώς είναι δυνατόν η Κύπρος, που προ της εντάξεώς της στο ευρώ, έχοντας την κυπριακή λίρα ως ένα από τα ισχυρότερα νομίσματα παγκοσμίως, έπεσε ως χάρτινος πύργος; Ο Αρτέμης Σώρρας αποκαλύπτει πολλά. Το πώς συναντήθηκε επισήμως με τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Ομήρου,  πώς ζήτησε από τον επιχειρηματία να καταθέσει εκ νέου τις προτάσεις του, τι απέγιναν αυτές! Συζητήθηκαν στην Κυπριακή Βουλή ή όχι; Πόσα χρήματα έδινε ο επιχειρηματίας για την εξαγορά του Κυπριακού χρέους; Ποιος τελικά ήταν ο ρόλος των Κυπρίων βουλευτών και γιατί ψήφισαν 29 βουλευτές το Μνημόνιο;

Λάβρος ο Αρτέμης Σώρρας, στην αποκλειστική του συνέντευξη στους «Νέους Ανθρώπους», επιτίθεται κατά όσων  ψήφισαν το Μνημόνιο, μιλώντας ευθέως για προδοσία τόσο από την πλευρά του Ν. Αναστασιάδη και του Προέδρου της Βουλής Γιαννάκη Ομήρου αλλά και του προηγούμενου Προέδρου της Κύπρου κ. Χριστόφια. Ο ίδιος μάλιστα, διαβεβαιώνει ότι κατέθεσε προτάσεις αξίας 35 δις ευρώ για την αγορά του Μνημονίου, κάτι που –όπως λέει- επιβεβαιώνει και το Ευρωκοινοβούλιο, διά της ευρωβουλευτού Αντιγόνης Παπαδοπούλου! 

Κυρίως όμως ο επιχειρηματίας, αναφέρεται στο σχέδιο «εβραιομασόνων και Ρότσαϊλντ» για την κατασπάραξη της Κύπρου μέσω του λεγόμενου Ταμείου Στήριξης. «Θα αρπάξουν την κρατική και εκκλησιαστική περιουσία του νησιού», φωνάζει ο Α. Σώρρας, επισημαίνοντας ότι θα αποκαλύψει την «λίστα με τους πράκτορες-βουλευτές που πούλησαν το νησί»! 

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Κύριε Σώρρα, σας κάλεσε ο Αναστασιάδης να παρέμβετε σωτήρια στο πρόβλημα που αντιμετώπισε η Κύπρος με το «κούρεμα» των καταθέσεων;

Σώρρας: Ο Αναστασιάδης, όχι, δεν μας κάλεσε ποτέ.

Μα, είχε ακουστεί και δημοσιεύτηκε πρόσφατα σε δεκάδες blogs ότι σας πρότεινε να αγοράσετε ομόλογα αξίας 200 εκατομμυρίων ευρώ.

Σώρρας: Είναι ψέματα.

Γιατί δεν βγήκατε δημοσίως να το καταγγείλετε και να το διαψεύσετε;

Σώρρας: Δεν μπορούμε να βγαίνουμε κάθε τόσο δημοσίως να κάνουμε διαψεύσεις, όπου θέλουνε αυτοί. Υπάρχουν εγκάθετοι δημοσιογράφοι που εκτελούν αποστολή και ανά πάσα στιγμή γράφουνε ό,τι  να’ ναι. Εμείς πάντως, πήγαμε επίσημα στην Κύπρο και μιλήσαμε με πολλούς βουλευτές, μιλήσαμε με πρώην υπουργούς της κυβέρνησης Χριστόφια, με τους οποίους είχαμε συνεργαστεί.  Υπάρχει επίσης ο κ. Φλουρέντζου που ήταν Υπουργός Μεταφορών κι έχει πάρει όλα τα διαπιστευτήρια για τα ομόλογα από την Αμερική. Ο κ. Φλουρέντζου μάλιστα, μου δήλωσε ότι αν χρειαστεί θα βγει και στην τηλεόραση και θα δηλώσει δημοσίως πως έχει παραλάβει προσωπικά όλα τα διαπιστευτήρια.

Στη νεώτερη επίσης κυβέρνηση, είδαμε πολλούς βουλευτές από διάφορα κόμματα, τα οποία όμως ήταν «πιασμένα». Έλεγαν «αφήστε να υπογράψουμε, θα το πληρώσουμε και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε»! Η Κύπρος αυτή τη στιγμή, είναι ένα νησί κατεχόμενο.  Έφτασε στο σημείο να γίνει δυο φορές σαν την Ελβετία όσον αφορά τον πληθυσμό της, είχε πάρα πολλά κεφάλαια και ήθελαν να διαλύσουν τον κυπριακό ελληνισμό.


Μισό λεπτό, επίσημες προτάσεις καταθέσατε;

Σώρρας: Βεβαίως. Έχουμε καταθέσει επί Χριστόφια 7 προτάσεις. Δεν τις έχουν αγγίξει όμως. Εκτός από τα 50 δις δολάρια χωρίς τόκο για 100 χρόνια, το υπουργείο Οικονομικών επί Χριστόφια μας είχε κάνει πρόταση να αγοράσουμε 300 εκατομμύρια ευρώ ομόλογο. Το κάναμε και πήγαμε τα λεφτά στην Κύπρο. Μόλις είδανε ότι πήγαμε τα λεφτά …το ακυρώσανε! Έχουν γίνει προτάσεις και προς τις Τράπεζες, με 1,5 δις, 2 δις κ.λ.π. Τα εγκάθετα, προδοτικά ζώα όμως, προκειμένου να μπουν στο Μνημόνιο, δεν άγγιξαν τίποτε.

Συγγνώμη κύριε Σώρρα, οι βουλευτές στην Κύπρο όταν αρχικά αποφάσιζαν ότι δεν δέχονται το «κούρεμα» των καταθέσεων, έπαιζαν θέατρο;

Σώρρας: Όλοι τους. Πίσω από το Μνημόνιο υπάρχουν δυνάμεις σιωνιστικές, εβραϊκές, μασονικές, με δυνάμεις που θέλουν να δρομολογήσουν καταστάσεις στο νησί που δεν συνάδουν ούτε με ελληνισμό ούτε με ελληνική κοινωνία. Θέλουν να σκλαβώσουν το νησί για τα επόμενα 100 χρόνια, ενδεχομένως να υλοποιηθεί και το σενάριο που θέλει την Κύπρο να γίνεται …4 κράτη! Όλοι αυτοί απλώσανε χρήματα, πληρώσανε τους βουλευτές, τους πιέσανε, τους φοβίσανε, τους λαδώσανε, τους κρατάνε, αν θέλετε.

Με ποιο τρόπο τους …κρατάνε;

Σώρρας: Είτε επειδή ο ένας είναι «αδερφή», ο άλλος «παιδεραστής», ο άλλος μπορεί να έχει άλλα βίτσια, είτε ο άλλος έχει κάνει απάτες. Όλοι αυτοί κρατάνε στα χέρια τους ένα σύστημα και με αυτό τον τρόπο υπέγραψαν το Μνημόνιο.

Να επανέλθουμε λίγο στις προτάσεις που κάνατε στην Κύπρο.

Σώρρας: Σας είπα, για τα 300 εκατομμύρια ευρώ επί Χριστόφια που δεν τα ακουμπήσανε. Προχωρήσαμε και σε 500 εκατ. ευρώ στο Προεδρικό μέγαρο, προχωρήσαμε και σε 1 δις και σε 1,7 δις. Και σας μιλάω για μετρητά. Έτσι;

Δεν σας έχουμε δει να βγαίνετε δημοσίως να καταγγείλετε τον Χριστόφια για την στάση του. Ότι δηλ. δώσατε τόσα χρήματα σε μετρητά και ο κ. Χριστόφιας ενήργησε προδοτικά και δεν τα άγγιξε.

Σώρρας: Έχουμε κάνει κάποιες εκπομπές στην Κύπρο και τα έχουμε πει, αλλά η φωνή μας είναι φιμωμένη. Υπάρχει βεβαίως το διαδίκτυο αλλά και αν μας δώσουν λόγο, θα βγάλουν κάποιους τιποτένιους από πίσω που δεν έχουν ούτε γνώση ούτε σχέση με την πραγματικότητα. Αντίθετα μ’ εμάς που ό,τι λέμε το λέμε με στοιχεία.
ΟΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΣ-ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΒΟΥΛΗ
«Και το έθνος των Μαορί έδωσε 17,5 δις για την Κύπρο»


Πέραν από τους βουλευτές, με την παρούσα κυβέρνηση, είχατε συνάντηση με θεσμικό εκπρόσωπό της;

Σώρρας: Συναντήσαμε τον Πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής τον κ. Γιαννάκη Ομήρου. Τη Μ. Δευτέρα, την ημέρα που πήγαινα να συναντηθώ στην Βουλή με τον κ. Ομήρου, είχαν ήδη κατατεθεί το πρωί της ίδιας μέρας στον Πρόεδρο της Βουλής 2.500 αιτήσεις συμπαράστασης προς το πρόσωπό μου, από τους Κυπρίους αδερφούς μας. Αντιλαμβάνεστε για τι αριθμό μιλάμε. Εκεί λοιπόν, συναντηθήκαμε με τον κ. Ομήρου: μια 4μελής επιτροπή της END και επιτροπή 8 ατόμων από την πλευρά του κ. Ομήρου. Συζητήσαμε επί όλων των προτάσεων που τους θέσαμε και συμφώνησε σε όλα. Παρά το γεγονός ότι είχαμε καταθέσει επί κυβερνήσεως Χριστόφια όλες τις προτάσεις μας, αλλά και 15 μέρες νωρίτερα στον ίδιο τον κ. Ομήρου, ο Πρόεδρος της Βουλής μού είπε: «Σας παρακαλώ κ. Σώρρα καταθέστε άλλη μια φορά επισήμως τις προτάσεις σας». 

Την ίδια μέρα τού καταθέτουμε στη Βουλή όλα τα πρωτότυπα με τις προτάσεις. Προσέξτε: προτάσεις όχι απλά σε χαρτί, αλλά με απόδειξη μετρητών, απόδειξη χρεογράφων.

Δώσατε στον κ. Ομήρου εκ νέου τις προτάσεις. Εσείς, δεν του είπατε «αφού τις έχετε κ. Ομήρου, γιατί τις ξαναζητάτε;».

Σώρρας: Μαζί με τις προτάσεις, του επισυνάπταμε και μια επιστολή που έλεγε: Κύριε Ομήρου, σας έχουν κατατεθεί δύο φορές οι προτάσεις μας, τις παίρνετε άλλη μία. Παρακαλώ, όπως πείτε στη Βουλή και καλέστε με να σας εξηγήσω και από ‘κει και πέρα ψηφίστε. Δεν σας είπαμε να μην ψηφίσετε το Μνημόνιο, αλλά αφήστε μας πρώτα να σας εξηγήσουμε.

Και τι έγινε τελικά, σας απάντησε ο κ. Ομήρου;

Σώρρας: Ποτέ. Έχω θυμώσει τόσο πολύ, που είπα ότι αυτή τη φορά θα βγάλω όλη την λίστα των πρακτόρων. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι εγκάθετοι εκεί μέσα. Τους βλέπετε να είναι ευπαρουσίαστοι και ότι πάνε για το καλό της Κύπρου. Όμως, θα τους δείξουμε πώς στρατολογηθήκανε και με ποιους στρατολογηθήκανε. Έχουμε άπειρες πληροφορίες. Εμείς ξέρουμε τι θέλουμε, αγωνιζόμαστε για τον Ελληνισμό, την Ελλάδα, το ξεχρέωμα και το να διακανονίσουμε την δικιά μας τη ζωή. Δεν θέλουμε να πειράξουμε ούτε τους Εβραίους ούτε τους Τούρκους, αλλά δεν θέλουμε κανείς να  πειράζει τον ελληνισμό και αυτά που μας ανήκουν να μην έρθει να μας τα αμφισβητήσει κανείς.
 Ποια ήταν η συνέχεια των προτάσεών σας προς την Κύπρο;

Σώρρας: Πρέπει να ξέρετε ότι πρόσφατα χρηματοδοτήσαμε το έθνος των Μαορί, των αυτοχθόνων της Ν. Ζηλανδίας, με 50 δις από τα ίδια ομόλογα. Ζητήσαμε λοιπόν από τους Μαορί (οι οποίοι είναι απόγονοι του Μ. Αλεξάνδρου) να μας εξυπηρετήσουν με 17,5 δις σε αμερικάνικα ομόλογα κι έρχεται επίσημα το ‘εθνος των Μαορί και δίνει 17,5 δις για βοήθεια της Κύπρου. Όταν πήγαμε και καταθέσαμε αυτή την πρόταση εκ νέου με πρωτόκολλα, η κ. Αντιγόνη Παπαδοπούλου, ευρωβουλευτής της Κύπρου, παίρνει την πρόταση με σφραγίδες των αρχηγών των κρατών και το επιβεβαιώνει στις Βρυξέλλες. Σημειώστε ότι η σωτήρια πρόταση από τους Μαορί έγινε προς τον κ. Αναστασιάδη και πριν βάλουν την Κύπρο στο Μνημόνιο. Σε αυτά τα 17,5 δις να υπολογίσετε και επιπλέον 17,5 δις από δικά μας ομόλογα της JP Morgan. Μιλάμε δηλ. για 35 δις ευρώ βοήθεια προς την Κύπρο με επίσημες προτάσεις Σώρρα.

Επαναλαμβάνω, απάντηση για όλες αυτές τις τεράστιες προτάσεις, πήρατε;

Σώρρας: Ποτέ! Αυτοί δεν έχουν απαντήσει καν στον κυπριακό λαό και σε κανέναν, πόσο είναι το χρέος της Κύπρου! Είναι 5 δις είναι 10 δις, είναι 40 δις; Ας πουν πόσο είναι το χρέος ώστε να τους αγοράσουμε το Μνημόνιο. Δεν το λένε όμως και δεν θα μας αφήσουν να το αγοράσουμε! Επίσης, ακόμη ένα προδοτικό μέρος της κυβέρνησης, είναι ότι όπως λέει το Σύνταγμα της Κύπρου, το Μνημόνιο πρέπει να είναι γραμμένο στα ελληνικά και στα τούρκικα. Γιατί το έχουν γραμμένο στα Αγγλικά; Ε, τότε φτιάξτε το στα … Σουαχίλι.  Το διανοείστε; 5.000 σελίδες οι όροι του Μνημονίου, που κανένας δεν τους διάβασε, αλλά υπογράφανε ως «ζώα»! Γιατί δεν τους ενδιέφερε. Αυτά είναι μεγάλα εγκλήματα.

Υπάρχει όμως ένα Ταμείο Στήριξης που έφτιαξαν στην Κύπρο, που υποτίθεται θα βοηθήσει το νησί να σταθεί.

Σώρρας: Θα αστειεύεστε. Όταν διάβαζα το συμφωνητικό του Ταμείου, είδα ένα συμβόλαιο του Ρότσάϊλντ, γιατί αυτά τα σάπια και ύπουλα, τα κάνει μόνον αυτός. Ανοίγει ένα Ταμείο Στήριξης το οποίο δεν έχει τίποτε μέσα. Τι Ταμείο Στήριξης λοιπόν είναι αυτό; Αυτό όμως, με μια 5μελή Επιτροπή κι έναν έκτο, μπορεί να βάλει μέσα και να μετοχοποιήσει, να ομολογοποιήσει περιουσία κρατική. Τι θα κάνει δηλαδή; Θα βάλει μέσα όλα τα οικόπεδα της Κύπρου, να τα κάνει ομόλογα, ένα Ταμείο Στήριξης που δεν έχει τίποτα; Θα κάνει συμφωνίες μόνο του, όπου μπορεί και όπου θέλει! Αν διαβάσετε το τι προβλέπει το Ταμείο Στήριξης θα καταλάβετε για τι έγκλημα μιλάμε. Το ισχυρότερο χαρτί στα χέρια των τοκογλύφων είναι αυτό το Ταμείο Στήριξης.

Έτσι όπως το περιγράφετε, είναι σαν να λέτε ότι δεν πρόκειται για Ταμείο Στήριξης αλλά για μια ρουφήχτρα.

Σώρρας: Όπως ακριβώς το χαρακτηρίσατε, είναι μια ρουφήχτρα για να πάρει όλη την Κύπρο. Θα έχουν μια διοίκηση δική τους και θα μπαίνουν μέσα στο σύστημα της Κύπρου για να παίρνουν κρατική περιουσία, φυσικά αέρια, τα πάντα. Το Ταμείο Στήριξης θα διαλύσει όλο το κράτος, ακόμη και την περιουσία της Εκκλησίας.

Επομένως, το μέλλον της Κύπρου είναι μαύρο κι άραχνο;

Σώρρας: Όπως και της Ελλάδος. Η Κύπρος στην πραγματικότητα δεν είχε ανάγκη από χρήματα. Έχει 150.000 Ρώσους, μόνιμους κατοίκους. Έχει ένα πολύ καλό φορολογικό σύστημα που μαζεύει μόνο λεφτά. Η Κύπρος παράγει τα πάντα και δεν κάνει εισαγωγή από πουθενά. Έχει τουρισμό όλο τον χρόνο. Έχει 250 μέρες τον χρόνο τουρισμό. Το 75% των επαγγελματιών είναι λογιστές με λογιστικά γραφεία, για να κάνουν τις εισπράξεις τους με τους επενδυτές τους. Όλοι είναι με περιουσίες. Δεν άντεχε όμως η Γερμανία να βλέπει τον Έλληνα και τον Κύπριο πιο πλούσιους από τον Γερμανό. Γι’ αυτό διέλυσαν σκόπιμα και δόλια τις οικονομίες του ελληνισμού.

Η Κύπρος κύριε Σώρρα, χωρίζεται όπως και στην Ελλάδα σε δυο μπλοκ, στη «μνημονιακή» και την «αντιμνημονιακή»;

Σώρρας: Ναι. Η «μνημονιακή» είναι οι κηφήνες, οι εγκάθετοι, οι προδότες...

Σε αυτούς  ανήκει ο Αναστασιάδης;

Σώρρας: Σε αυτούς είναι ο Αναστασιάδης και όλη του η κλίκα του. 

"Νέοι Άνθρωποι"


ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΑΝ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΩΣΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΕΓΩ ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΕ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ 45 ΛΕΠΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 1 ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΠΡΙΟΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΙΛΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΟΙ ΔΟΛΙΟΙ ΣΚΟΤΙΝΟΙ ΥΠΟΓΕΙΟΙ ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΞΑΝΑΛΕΩ ΜΟΝΟ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ





Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΣΤΟΝ ART FM ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ!! ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΑΝ!!
Α!ΜΕΡΟΣ!! http://kiwi6.com/file/65j47kmhg0
Β!ΜΕΡΟΣ!!http://kiwi6.com/file/5ea2y3gcqu

ΠΗΓΗhttp://news-cobra.blogspot.gr/2013/05/blog-post_8390.html
ΠΗΓΗhttps://www.facebook.com/photo.php?fbid=168893999944503&set=a.129401280560442.28541.100004717115217&type=1&theater



Κλιμάκιο της Τρόικας θα βρεθεί στην Κύπρο τα επόμενα 24ωρα, προκειμένου να εξετάσει την κατάσταση στον Τραπεζικό τομέα και ειδικότερα στην Τράπεζα Κύπρου.

Την ίδια ώρα η Κυβέρνηση ετοιμάζεται να βάλει τίτλους τέλους σε ημικρατικούς οργανισμούς.

Εκ νέου η Τρόικα στην Κύπρο για επιτόπια εξέταση του τραπεζικού τομέα
ΟΙ ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ





Κλιμάκιο της Τρόικας θα βρεθεί στην Κύπρο τα επόμενα 24ωρα, 
http://www.livenews.com.cy/cgibin/hweb?-A=17235&-V=economy


ΒΙΤΕΟ

Διαγράφηκαν με εντολή Τροικας τα 7,2 ΔΙΣ των Κοιν.Ασφαλίσεων; Επιστολή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου