19 Μαΐου 2013

ΛΕΥΚΟΙ ΙΠΠΟΤΕΣ vs ΝΑΙΤΕΣ ΙΠΠΟΤΕΣ - O.I.T.C. vs NEW WORLD ORDER!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ!!! ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ!!!!!



ΛΕΥΚΟΙ ΙΠΠΟΤΕΣ vs ΝΑΙΤΕΣ ΙΠΠΟΤΕΣ - O.I.T.C. vs NEW WORLD ORDER!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ!!! ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ!!!!!

(Απομαγνητοφώνηση αποσπάσματος της συνέντευξης του Δόκτορος Εμμανουήλ Λαμπράκη και του κυρίου Βαλσαμάκη της E.N.D. στον δημοσιογράφο Νίκο Αμάραντο στο ART FM της Κύπρου 17/05/2013)

Adrianos Bezouglof
ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΙΠΠΟΤΕΣ - WHITE KNIGHTS



Μετά την πτώση του κομμουνιστικού καθεστώτος με την καταλήστευση του Ρωσικού καταπιστεύματος κατα 27,5 τρισσεκατομύρια δολλάρια με εντολή του τότε προέδρου Ρήγκαν, τελείωσε ο ονομαζόμενος ψυχρός πόλεμος. Η οικογένεια Μπούς καταλήστεψε ένα άλλο καταπίστευμα το Duran το οποίο ήταν 6,5 τρισεκατομμύρια δολλάρια. Όταν δημιουργήθηκε η συμφωνία στο Bretton Woods για το ποιός θα φυλάει αυτά τα assets αποφασίστηκε αυτό που θα τα φυλλάει να είναι η C.I.A.. Η C.I.A. έπρεπε να βρίσκεται σε όλες τις χώρες οπου υπάρχουν περιουσιακά στοιχεία για να προφυλάσει αυτά τα στοιχεία. Με συμφωνία που υπογράφηκε στο Bretton Woods, όποια χώρα δεν ήθελε την παρουσία της C.I.A. στο γεωφυσικό της χώρο, υποχρεούτο να προσλάβει άλλη υπηρεσία αναλόγου βεληνεκούς αλλά να προφυλάσει τα περιουσιακά της στοιχεία με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Παρά την προφύλαξη, παρ'όλες αυτές τις προληπτικές ενέργειες της παγκόσμιας κοινότητας αυτοί οι λογαριασμοί καταληστεύθηκαν από αυτούς που ήταν στην αρχή. Μιλάμε τωρα για τους Άγγλους τραπεζίτες οι οποίοι χρησιμοποιώντας τον αθώο - ο αθωότερος λαός στον κόσμο είναι ο Αμερικανικός λαός ο οποίος έχει υποδουλωθεί. Η Αμερική είναι υπο πτώχευση από τις 9 Μαρτίου του 1933 και λειτουργεί υπο κράτος πτώχευσης. Ας μείνουμε όμως στα collateral accounts (εγγυοδοτικοί λογαριασμοί). Αυτά λοιπόν καταληστεύθηκαν στη διάρκεια της πεντηκονταετίας. Όταν το 1995 μαζεύτηκε πάλι η κοινότητα υπήρχε και ένας άλλος παράγων μέσα σε αυτή την εξίσωση. Υπήρχε μιά ομάδα ευαισθητοποιημένων πολιτών που ξεκινούν απο αρχηγούς κρατών, βασιλείς, αρχηγούς εκκλησιών μέχρι απλούς τραπεζίτες και απλούς ανθρώπους οι οποίοι δημιουργούν μιά ομάδα που ονομάστηκε White Knights (Λευκοί Ιππότες). Επειδή η λέξη Ιππότες συνειρμικά για πολλούς παραπέμπει στους Ναϊτες Ιππότες πρέπει να διευκρινήσουμε πως δεν έχουν καμία σχέση. Οι λευκοί Ιππότες είναι το αντίπαλλον δέος των Ναϊτών. Οι Ναϊτες είναι εχθροί αυτών.

Οι Λευκοί Ιππότες με σιωπηλές διαδικασίες οργανώθηκαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων 30 ετών και σιγά σιγά κατέλαβαν εκ των έσω τα τραπεζικά συστήματα των ληστών και των επιβητόρων. Όταν αντιλήφθησαν οι ληστές τι ακριβώς συνέβει ήταν πάρα πολύ αργά. Το 1995 λοιπόν αρνήθηκε η παγκόσμια κοινότητα να ανανεώσει τη θητεία της Διεθνούς Τριμερούς. Δεν θέλω να συσχετιστεί αυτή η τριμερής με την T.C. την οποία κάνανε επίτηδες και την ονόμασαν έτσι για να τη συγχέει ο λαός και αυτοί που γνωρίζουν επειδή είναι δύο αντίπαλα στρατόπεδα εντελώς. Έτσι λοιπόν αποφάσισε η παγκόσμια κοινότητα μόνο ένα άτομο να ελέγχει την παγκόσμια οικονομία. Να δίνει δηλαδή το τελευταίο Ο.Κ.. Να βάζει την τελευταία υπογραφή για να μπορεί απ'το παγκόσμιο καταπίστευμα να πιστώνονται τα χαμηλότερα καταπιστεύματα τόσο των κρατών όσο και των διαφόρων οργανισμών - παραδείγματος χάριν το Ίδρυμα Καραμανλή και Ίδρυμα Ρόκεφέλερ. Αυτά είναι καταπιστεύματα τα οποία πιστώνονται από το παγκόσμιο καταπίστευμα κατ'έτος, με συγκεκριμένη διαδικασία. Έτσι λοιπόν αποφάσισε η παγκόσμια κοινότητα να δώσει αυτή τη δικαιοδοσία μόνον σε ένα άτομο. Ο πρώτος ο οποίος επελέγει ονομαζόταν Ray C. Damn. O Dr Ray C. Damn επελέγει το 1995 ενώ ουσιαστικά ανέλαβε τα καθήκοντά του το 2003. Η παγκόσμια κυβέρνηση όπως την έχουν δημιουργίσει οι ληστές έχει μία συγκεκριμένη δομή. Ο πρώτος λέγεται Μ1. Μιλάμε τώρα για δύο αντίπαλα στρατόπεδα και θέλω να καταλάβει ο απλός λαός ότι υπάρχουν δύο τρομερές δυνάμεις στον πλανήτη αυτή τη στιγμή που αντιμάχονται για το ποιός θα επικρατήσει. Η μία είναι η O.I.T.C. και η άλλη η New World Order (Νέα Τάξη Πραγμάτων).

Αυτή τη στιγμή γίνεται μιά θανάσιμη μάχη κορυφής για το ποιός θα επικρατήσει στα ανώτατα κλιμάκια της διοικήσεως της ανθρώπινης ράτσας. Μέχρι στιγμής είμεθα πάρα πολύ ικανοποιημένοι ότι οι δυνάμεις του φωτός κερδίζουν. Επειδή ο χρόνος είναι περιορισμένος σε μία άλλη ομιλία θα σας πούμε τι συνέβει μετά την εκλογή του κυρίου Ray C. Damn στο τιμόνι της παγκόσμιας διανόησης.

Στόν κύριο Ray C. Damn δόθηκε η δικαιοδοσία όλων των περιουσιακών στοιχείων που υπάρχουν στον πλανήτη. Όταν διαπιστώσετε ποιές είναι οι αρχές αυτού του κινήματος, θα καταλάβετε πως έρχεται η απελευθέρωση του ανθρώπινου γένους η οποία απαραιτήτως πρέπει να αρχίσει με την απελευθέρωση του Ελληνισμού. Χωρίς αυτή την απελευθέρωση η ανθρωπότητα δεν έχει ελπίδα.

Κύριος Βαλσαμάκης - Όχι απλώς δεν έχει ελπίδα αλλά εάν δεν απελευθερωθεί ο Ελληνισμός δυστυχώς δεν θα είναι καλά τα νέα για τα υπόλοιπα γένη που κατοικούν σε αυτόν τον πλανήτη. Είπε προηγουμένως ο πρόεδρος πως η ανατολή αρχίζει απ'την Ελλάδα , συνεχίζει ο ήλιος την πορεία του ο Ήλιος στήν Ευρώπη και δύει στην Αμερική. Αυτό λοιπόν φανταστείτε το σαν ένα τόξο το οποίο πρέπει να κάνει την διαδρομή του και να επανέλθει εκεί απο όπου ξεκίνησε αρχής γενομένης από την Ελλάδα. Αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους. Δέν είναι τυχαίο ούτε χρονολογικά. Δέν είναι τυχαίο ούτε οικονομικά. Δέν είναι τυχαίοι οι άνθρωποι που ενεπλάκησαν σε όλη αυτή τη διαδικασία όσων αφορά τον Ελληνισμό. Τίποτα απολύτως δεν είναι τυχαίο. Απλά πρέπει να δώσουμε ψυχή και σώμα σάυτή την προσπάθεια ουτως ώστε να ευοδωθεί αυτό που πρέπει να γίνει τελικά. Αυτό είναι το μήνυμα στην Κυπριακή Πολιτική Ηγεσία.

Δόκτορ Λαμπράκης - Ότι και να κάνετε, όσο και άν συμπλέεται με τους ανάποδους, με τις δυνάμεις του σκότους, θα επικρατήσει το φώς και ο Ελληνισμός θα επανέλθει εκεί που πρέπει. Σας δίνουμε λοιπόν την ευκαιρία σήμερα. Σας δίνουμε το μήνυμα. Τώρα είναι η ώρα να αλλάξετε στρατόπεδο. Ελπίζουμε πως φέρετε Ελληνικό D.N.A. όπου στην πέμπτη του άλυσσο υπάρχει ένα συγκεκριμένο γονίδιο έψιλον. Αυτό το γονίδιο Εψιλον αγαπητοί πολιτικοί ταγοί της Κύπρου και της Ελλάδος - αν και εφ'όσων το έχετε - γιατί η πλειονότης από σας φαντάζομαι δεν το έχει δυστυχώς. Είναι λίγοι αυτοί που έχουν το γονίδιο Έψιλλον στήν Πέμπτη άλυσσο που δέν εμφανίζετε και δεν διδάσκετεστις ιατρικές σχολές. Αυτοί λοιπόν πρέπει να συνέλθουν και να ασπαστούν την ιδεολογία του Ελληνισμού. Ξεφύγετε από τα Δρακόντια μέτρα που επιβάλει η αντίπαλη πλευρά. Δρακόντια μέτρα δεν πρέπει να υπάρξουν. Σας υπενθυμίζω πως και στην Ελλάδα κάποια στιγμή υπήρξαν δράκοντες και φτιάξαν δρακόντιους νόμους. Δεν επεβίωσαν όμως. Επεβίωσε η φιλοσοφία του Σωκράτη, του Αριστοτέλη, του Πυθαγόρα, του Εμπεδοκλή, του Ηράκλειτου. Οι Δρακόντιοι νόμοι είναι για Δρακονιανούς - όχι για το ανθρώπινο γένος.

Κύριος Βαλσαμάκης - Στο σημείο αυτό θέλω να πώ κάτι επί του πρακτέου. Η προσωπική μου άποψη που τεκμηριώνεται απ'τα γεγονότα είναι πως αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν τη δύναμη να δούν το φώς. Δέν έχουν την δύναμη οι συγκεκριμένοι αυτοί πολιτικοί να κάνουν την ανατροπή γιαυτό πιστεύω και προκαλώ το λαό να πάρει τη σκυτάλη στα χέρια του και ο λαός να οδηγήσει αυτούς τους άμοιρους οσφυοκάμπτες πολιτικούς ουτως ώστε να πάρουν τη σωστή απόφαση.

Δόκτορ Λαμπράκης - Δέν είναι ότι δεν έχουν τη δύναμη τη δύναμη την έχουν. Δεν έχουν τις προυποθέσεις αντίληψης. Δεν έχουν τα σωστά γονίδια. Προέρχονται από μία άλλη γραμμή D.N.A. και απευθύνω αυτό το μήνυμα σε όλους τους πολιτικούς που είναι στην Κυπριακή ιδία βουλή και το λέω αυτό επειδή πάρα πολλές δυνάμεις υπάρχουν στην Κυπριακή γή.

Ο Ελληνικός λαός όπως και νά'χει θα αναστηθεί θα γίνει λαίλαπα που θα περάσει από πάνω σας. Έχουμε υποχρέωση να αφήσουμε τον ήλιο να ανατείλει και να πορευτεί πρός Δυσμάς

ΠΗΓΗhttp://manamoyellas.blogspot.com/2013/05/vs-oitc-vs-new-world-order.html?spref=fb

ΠΗΓΗhttp://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/05/oi-lefkoi-ippotes-white-knights.html




ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΕΜ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤ. ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΣΤΟΝ ART FM ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ.

by Katerina Niovie (Σημειώσεις) on Κυριακή, 19 Μαΐου 2013 στις 2:50 μ.μ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ,ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ,ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ..Ο ΜΟΝΟΣ ΛΑΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΧΘΩΝ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΟΝ,ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΓΕΩΦΥΣΙΚΟ ΧΩΡΟ. Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛ. ΛΑΟΥ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΕΔΙΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ,ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΗ ΛΑΜΠΑΔΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΕΡ:ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ;

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ. ΑΚΟΥΤΕ ΛΟΙΠΟΝ,ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟ 436 Π.Χ. «ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΔΙΩΞΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΡΗΜΟ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΩΣ ΑΝΑΜΕΙΚΤΟΣ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΟΜΟΙΑ ΦΥΛΑ. ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΓΕΝΕΣ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΩΣΤΕ ΤΗ ΧΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΩΣ,ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΕΘΑ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ ΑΠ’ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΡΟΣΑΓΟΡΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ». ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ, Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΙΣ, ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ , ΤΑΓΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ. ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΛΑΘΟΣ ΑΦΕΝΤΗ. Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ, ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ , ΤΗΝ ΑΡΝΟΟ ΠΕΤΡΑ. ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΤΑΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ, ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΕΣΣΑΕΙ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ. ΤΗΝ ΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ. ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΛΟ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ, ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ, ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ, ΟΡΙΣΜΕΝΟ ΠΟΣΟΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΥΛΗ. ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΥΛΗ ΛΙΓΟΣΤΕΥΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟ 4%- Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 4% ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΚΑΘ’ΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ- ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΜΑΥΛΟ ΤΟΥ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΥΛΗ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΑΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ. ΕΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΝΥΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΛΘΩΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΣΤΑΣΗ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ. ΤΟ 2013 ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΥ.

ΕΡ: ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΤΕ, ΜΕ ΤΗ ΖΩΝΗ ΦΩΤΟΝΙΩΝ;

ΒΕΒΑΙΩΣ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΠΕΠΤΑ, ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΣΑΣ, ΕΑΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ, ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΕΡΩΤΑΣΤΕ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΝΟΙΞΙΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ , ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΦΩΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΠΛΕΥΣΕΙ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.

ΕΡ: ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ;

ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ . ΔΙΟΤΙ, ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ Η ΣΠΙΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ DNA ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΙΑΤΡΙΚΑ, ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ Η ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ, ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΑΛΥΣΟΙ ΣΤΟ DNA. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ,. ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ 4%. ΕΧΟΥΜΕ 150 ΤΡΙΣ (ΤΙΝΑΨΕΙΣ) ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ, ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ, Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ 150 ΤΡΙΣ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΠΛΟΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΛΕΥΡΑ. ΤΟ OPERATING SYSTEM ΔΗΛΑΔΗ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΝΩ ΣΥΧΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΩΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. ΜΙΑ ΙΤΑΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ 500 ΧΛΜ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 Η 150. ΔΙΕΡΩΤΑΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ, ΕΦΤΙΑΞΕ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ 500ΧΛΜ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ. Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ, ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΝ ΤΡΕΞΕΙ ΜΕ 300 ΧΛΜ ΤΗΝ ΩΡΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ. ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΔΙΟΤΙ ΤΟ OPERATING SYSTEM, ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΚΙΝΕΙΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ, ΠΟΥ ΙΝΑΙ ΤΑ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΚΛΗΡΟΥ ΔΙΣΚΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΑΝΕΛΕΘΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, Σ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.

ΕΡ: ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ; ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ;

ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΑ ΗΔΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ . ΕΝΩ Η ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΔΕΣΜΙΟΥΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΧΟΜΕ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ , ΕΑΝ ΟΛΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ , ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ

ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ, ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ. Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΘ’ ΗΜΕΡΑΝ , ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ 95% ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΛΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ 5% ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ Ν Α ΑΛΛΑΞΟΥΝ. ΔΙΝΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΦΛΟΥ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΜΕΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.

ΕΡ: ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΙ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Η ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ;

ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΥΡΙΕ ΑΜΑΡΑΝΤΕ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ, Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΝΟΥ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΙΛΑΜΕ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΙΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ, ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΤΟΙΧΟ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ( ΣΗΜΕΙΩΣΗ: καταπιστεύω (: εμπιστεύομαι κάτι σε κάποιον)- (νομική ορολογία) δικαίωμα καθορισμού απώτερου κληρονόμου σε περίπτωση θανάτου του πρώτου - αρχικού ), ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΓΕΤΑΙ THE WELL TRUST. THE WELL TRUST ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ Σ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ FOUNDATION DIVINE. ΤΟ FOUNDATION DIVINE ΛΟΙΠΟΝ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΘΕΪΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ ΘΕΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ 1729 ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000ΜΧ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ 271 ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ.. ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ, ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ. ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΡΓΗΣΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ. Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 20Λ, Ο O.I.T.C. (ΣΗΜ: OFFICE OF INTERNATIONAL TREASURY CONTROL-ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ 1995 ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 2003, ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΗΝ. ΕΘΝΩΝ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ –ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ - ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ, ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ. ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ), ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ , ΜΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ: Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΥΡΙΕ ΑΜΑΡΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ , ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΤΙ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΙΣΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΡΙΝ 10-15 ΧΡΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΤΥΧΟΝ ΤΑ ΞΕΡΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ. ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥΣ, Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ , ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ 60 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. ΟΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 60% ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΕΙΣΤΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ , ΠΕΙΣΤΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΣ,

ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΗΤΗ . ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΑ . ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙ ΤΗ ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ. ΟΙ ΤΑΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, Η ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ ΟΔΗΓΕΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ. ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΙΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ-ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ ΦΥΣΙΚΑ. ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ- ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ, ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ, ΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ , ΟΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΘΡΕΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ. ΕΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ . ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΡΙΝ 9000 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ , ΥΠΗΡΧΑΜΕ, ΕΙΧΑΜΕ ΛΟΓΟ, ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΦΗ, ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ , ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ. ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΙΕΡΗ, ΒΑΡΕΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ. ΚΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΑΜΜΙΑ ΕΘΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΑΥΤΗ. ΔΙΕΡΩΤΩΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ , ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ, ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ 30Λ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ, ΠΟΥ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΕΙΔΑΜΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΜΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ, ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΕΡΩΤΩΝΤΑΙ, ΓΑΙΤ Π.Χ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ 100.000 ΟΜΟΛΟΓΑ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ 5 ΠΙΑΤΑ ΦΑΓΗΤΟ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟ, Η ΤΟ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ END ΑΥΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΡΥΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ , Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ . ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ , ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ , ΝΑ ΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΒΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ,, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΩΡΡΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΙ ΤΑΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΚΗΣ(ΣΩΡΡΑΣ) . ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΟΙ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ . ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΠΡΟΣ ΔΥΣΜΑΣ .ΕΙΣΤΕ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ. ΕΑΝ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΤΥΧΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

ΕΡ: ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΩΡΡΑ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ.

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ . ΟΤΑΝ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ. ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ Η ΤΗ ΘΕΟΓΟΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΟΡΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΝΟΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΦΗΝΕΙΑ. . ΤΟΣΟ ΣΤΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ: ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΥΡΙΕ ΑΜΑΡΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΜΕΙΣ ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ. ΕΜΕΙΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΥΤΟΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΣΜΕΝΟΙ ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΔΕΝ ΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΡΡΙΨΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΑΝ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ. ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΛΕΥΕΘΡΩΘΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ. …………………ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ, ΤΟ ΕΚΤΙΜΩ ΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑ ΕΜΠΕΔΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ , ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΤΟΣΟ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΨΥΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΑΣΗ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ.

ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ, ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΕΦΕΡΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ; ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΣΤΟΝ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΤΟ 1944, ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ, ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΗ ΤΟ ΝΙΟΥ ΧΑΜΣΑΙΡ ΣΤΗ ΝΕΑΑΓΓΛΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. . Η ΠΟΛΙΣ ΑΥΤΗ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΜΠΡΟΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ. Σ ΑΥΤΗ ΛΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ, Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ IMF -- International Monetary Fund . ΤΟΥ ΔΝΤ.

ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΠΟΛΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΡΥΣΟΥ. ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΜΥΣΤΙΚΟ , ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ. Η ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΟΤΡΟΠΗ ΧΡΥΣΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΤΕΛΕΙΤΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΕΝΑΝ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΤΗΣ ΜΕΓ. ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ, ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΔΗΛΑΔΗ, ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΥΣΟΣ , ΑΡΓΥΡΟΑ, ΠΛΑΤΙΝΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ . ΔΗΛΑΔΗ, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΝΑΥΑΓΙΟ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ , ΑΝ ΥΠΡΧΕΙ ΘΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΩΝ ΦΙΛΛΙΠΙΝΩΝ, ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΠΑΛΑΤΙΟΥ ,ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ FORTNOX , ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΡΟΛΙΝΑ , ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΟΥΣ, ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΑΥΤΟ ΕΤΕΘΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. Η ΕΠΟΠΤΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΥΤΗΣ, ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΕΙ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ. ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ, ΕΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΟ 1995. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟΠΤΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ, ΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΧΡΥΣΟ ΕΝΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΛΠ. Ο,ΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΥΤΗΣ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΝ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΑΥΤΑ ΑΤ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ, ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ , ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ. ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. Η ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΕΓΓΥΟΔΟΤΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΓΥΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΧΑΡΤΙ. ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑ ΤΑ 50 ΑΥΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΙ ΗΠΑ, Η ΜΕΓ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ, ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΓΥΟΔΟΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ . ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΡΗΓΚΑΝ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ 1233 ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ Λ. ΓΟΥΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΕΙ 27 ,5 ΤΡΙΣ ΔΟΛ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ . ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ , ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΟΣΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ, 27.5 ΤΡΙΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.

ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ: ΕΞΗΓΗΣΕ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.

ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΝΤΟΥΡΑΝ. ΤΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ 6.5 ΤΡΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ. ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΜΠΡΟΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΥΛΑΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ASSETS (ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ) ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΥΛΑΕΙ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η CIA. Η CIA ΛΟΙΠΟΝ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΕΙ. ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΣΤΟ ΜΠΡΟΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ, , ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ CIA ΣΤΟΝ ΓΕΩΦΥΣΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΟ, ΥΠΕΧΡΕΟΥΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΑΛΟΓΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ. ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ, ΠΑΡ’ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΙΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ, ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΘΩΟ – Ο ΑΘΩΟΤΕΡΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ-, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΕΙ . Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΠΤΩΧΕΥΣΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 9/3/1933 . ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ. ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΤΟΥΣ ΕΓΓΥΟΔΟΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ, ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ 50ΕΤΙΑΣ. ΟΤΑΝ ΤΟ 1995 ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΠΑΛΙ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ, ΥΠΗΡΧΕ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ. ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΡΑΤΩΝ, ΒΑΣΙΛΕΙΣ, ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ, ΜΕΧΡΙ ΑΠΛΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ WHITES KNIGHTS – ΛΕΥΚΟΙ ΙΠΠΟΤΕΣ. ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΙΠΠΟΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ, -ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΙΤΕΣ(ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ) ,. ΛΕΥΚΟΙ ΙΠΠΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΝ ΔΕΟΣ ΤΩΝ ΝΑΪΤΩΝ. ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΙΠΠΟΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΣΙΩΠΗΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 30 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ, ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΒΗΤΟΡΩΝ. ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ, ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ. ΤΟ 1995 ΛΟΙΠΟΝ, ΑΡΝΗΘΗΚΕ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΓΧΕΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΤΡΙΜΕΡΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΧΕΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ,

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΑΛΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΝΑ ΔΙΔΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΚ , ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΝΑ ΠΙΣΤΩΝΟΝΤΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ , ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ Π.Χ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, Η ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΛΠ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΤΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΑΤ’ΕΤΟΣ. ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ. Ο ΠΡΩΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΕΛΕΓΗ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ ΡΕΙ ΣΙ ΝΤΑΜ. ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΛΕΓΗ ΤΟ 1995 ΕΝΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ, ΤΟ 2003. Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ, ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΟΜΗ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ Μ1 . ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΑΛΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΑΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ. Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η O.I.T.C ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ THE NEW WORLD ORDER. ΟΙ ΔΥΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΕΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΑΧΟΝΤΑΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ O.I.T.C (ΕΧΕΙ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΒΛ. ΠΑΡΑΠΑΝΩ) , ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΜΑΧΗ ΚΟΡΥΦΗΣ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΡΑΤΣΑΣ. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΕΙΜΕΘΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΡΕΙ ΣΙ ΝΤΑΜ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ. ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΤΑΜ ΔΟΘΗΚΕ Η ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ.

ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ: ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ, ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΕΝΗ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ… ΔΥΣΤΥΧΩΣ, Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΔΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΣΑΝ ΕΝΑ ΤΟΞΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΕΚΕΙ ΑΠ’ΟΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ. ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΘΕΙ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΥΤΕ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΑ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΥΟΔΩΘΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ.

ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΓΕΣΙΑ : ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΕΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΟΔΟΥΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΕΠΙΠΛΕΥΣΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ , ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ Ν ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ. ΦΕΡΕΤΕ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑ DNA ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ 5Η ΤΟΥ ΑΛΥΣΟ,, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ «Ε» .ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ «Ε» ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦ ΟΣΟΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ, ΔΙΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ,. ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ «Ε» ΣΤΗΝ 5Η ΑΛΥΣΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΠΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΞΕΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ «ΔΡΑΚΟΝΤΙΑ» ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΠΛΕΥΡΑ. «ΔΡΑΚΟΝΤΙΑ» ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ, ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΡΑΚΟΝΤΕΣ… ΚΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ… ΔΕΝ ΕΠΕΒΙΩΣΑΝ ΟΜΩΣ… ΕΠΕΒΙΩΣΕ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ, , ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ, ΤΟΥ ΕΜΠΕΔΟΚΛΗ , ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ. ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ.

ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ: ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ…. ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΕΟΥ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ, ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΊΤΙΚΩΝ, ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΙΣΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ. . ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΟΙΡΟΥΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΗ.

ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΤΗ ΔΥΜΑΝΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΡΠΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΡΑΜΜΗ DNA ,. ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΙΔΙΑ ΒΟΥΛΗ, ΛΕΩ ΙΔΙΑ ΒΟΥΛΗ ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΓΗ. ΜΙΛΑΩ ΣΕ ΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΚΟΥΣ: ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ. ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ «Ε» ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ, ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΣΑΦΗ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΠΟΡΕΙΑ. Ο ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΣ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ ΠΟΤΕ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ, ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΤΗ ΝΕΝΟΗΜΕΝΗ ΟΜΟΨΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΜΟΨΥΧΟΥΝΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΝΑ ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΘΕΙ ΠΡΟΣ ΔΥΣΜΑΣ…

ΥΓ1.ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛ-ΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ !!!

ΥΓ2.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΦΙΛΗ  ΜΑΡΗ ΛΙΩΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

  • Αρέσει στους Ηλιας ΑρκουληςVaya SorraΑννα Μπου και σε 4 ακόμη.
  • Katerina Niovie ΥΓ1.ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛ-ΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ !!!

    ΥΓ2.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΦΙΛΗ ΜΑΡΗ ΛΙΩΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
  • Ε.Ν.D.: Λαμπράκης & Βαλσαμάκης 17.05.2013 στο artFM Radio

    http://www.youtube.com/watch?v=qlQogZAoVt0

    Adrianos Bezouglof
    ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΙΠΠΟΤΕΣ - WHITE KNIGHTS

    Μετά την πτώση του κομμουνιστικού καθεστώτος με την καταλήστευση του Ρωσικού καταπιστεύματος κατα 27,5 τρισσεκατομύρια δολλάρια με εντολή του τότε προέδρου Ρήγκαν, τελείωσε ο ονομαζόμενος ψυχρός πόλεμος. Η οικογένεια Μπούς καταλήστεψε ένα άλλο καταπίστευμα το Duran το οποίο ήταν 6,5 τρισεκατομμύρια δολλάρια. Όταν δημιουργήθηκε η συμφωνία στο Bretton Woods για το ποιός θα φυλάει αυτά τα assets αποφασίστηκε αυτό που θα τα φυλλάει να είναι η C.I.A.. Η C.I.A. έπρεπε να βρίσκεται σε όλες τις χώρες οπου υπάρχουν περιουσιακά στοιχεία για να προφυλάσει αυτά τα στοιχεία. Με συμφωνία που υπογράφηκε στο Bretton Woods, όποια χώρα δεν ήθελε την παρουσία της C.I.A. στο γεωφυσικό της χώρο, υποχρεούτο να προσλάβει άλλη υπηρεσία αναλόγου βεληνεκούς αλλά να προφυλάσει τα περιουσιακά της στοιχεία με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Παρά την προφύλαξη, παρ'όλες αυτές τις προληπτικές ενέργειες της παγκόσμιας κοινότητας αυτοί οι λογαριασμοί καταληστεύθηκαν από αυτούς που ήταν στην αρχή. Μιλάμε τωρα για τους Άγγλους τραπεζίτες οι οποίοι χρησιμοποιώντας τον αθώο - ο αθωότερος λαός στον κόσμο είναι ο Αμερικανικός λαός ο οποίος έχει υποδουλωθεί. Η Αμερική είναι υπο πτώχευση από τις 9 Μαρτίου του 1933 και λειτουργεί υπο κράτος πτώχευσης. Ας μείνουμε όμως στα collateral accounts (εγγυοδοτικοί λογαριασμοί). Αυτά λοιπόν καταληστεύθηκαν στη διάρκεια της πεντηκονταετίας. Όταν το 1995 μαζεύτηκε πάλι η κοινότητα υπήρχε και ένας άλλος παράγων μέσα σε αυτή την εξίσωση. Υπήρχε μιά ομάδα ευαισθητοποιημένων πολιτών που ξεκινούν απο αρχηγούς κρατών, βασιλείς, αρχηγούς εκκλησιών μέχρι απλούς τραπεζίτες και απλούς ανθρώπους οι οποίοι δημιουργούν μιά ομάδα που ονομάστηκε White Knights (Λευκοί Ιππότες). Επειδή η λέξη Ιππότες συνειρμικά για πολλούς παραπέμπει στους Ναϊτες Ιππότες πρέπει να διευκρινήσουμε πως δεν έχουν καμία σχέση. Οι λευκοί Ιππότες είναι το αντίπαλλον δέος των Ναϊτών. Οι Ναϊτες είναι εχθροί αυτών.

    Οι Λευκοί Ιππότες με σιωπηλές διαδικασίες οργανώθηκαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων 30 ετών και σιγά σιγά κατέλαβαν εκ των έσω τα τραπεζικά συστήματα των ληστών και των επιβητόρων. Όταν αντιλήφθησαν οι ληστές τι ακριβώς συνέβει ήταν πάρα πολύ αργά. Το 1995 λοιπόν αρνήθηκε η παγκόσμια κοινότητα να ανανεώσει τη θητεία της Διεθνούς Τριμερούς. Δεν θέλω να συσχετιστεί αυτή η τριμερής με την T.C. την οποία κάνανε επίτηδες και την ονόμασαν έτσι για να τη συγχέει ο λαός και αυτοί που γνωρίζουν επειδή είναι δύο αντίπαλα στρατόπεδα εντελώς. Έτσι λοιπόν αποφάσισε η παγκόσμια κοινότητα μόνο ένα άτομο να ελέγχει την παγκόσμια οικονομία. Να δίνει δηλαδή το τελευταίο Ο.Κ.. Να βάζει την τελευταία υπογραφή για να μπορεί απ'το παγκόσμιο καταπίστευμα να πιστώνονται τα χαμηλότερα καταπιστεύματα τόσο των κρατών όσο και των διαφόρων οργανισμών - παραδείγματος χάριν το Ίδρυμα Καραμανλή και Ίδρυμα Ρόκεφέλερ. Αυτά είναι καταπιστεύματα τα οποία πιστώνονται από το παγκόσμιο καταπίστευμα κατ'έτος, με συγκεκριμένη διαδικασία. Έτσι λοιπόν αποφάσισε η παγκόσμια κοινότητα να δώσει αυτή τη δικαιοδοσία μόνον σε ένα άτομο. Ο πρώτος ο οποίος επελέγει ονομαζόταν Ray C. Damn. O Dr Ray C. Damn επελέγει το 1995 ενώ ουσιαστικά ανέλαβε τα καθήκοντά του το 2003. Η παγκόσμια κυβέρνηση όπως την έχουν δημιουργίσει οι ληστές έχει μία συγκεκριμένη δομή. Ο πρώτος λέγεται Μ1. Μιλάμε τώρα για δύο αντίπαλα στρατόπεδα και θέλω να καταλάβει ο απλός λαός ότι υπάρχουν δύο τρομερές δυνάμεις στον πλανήτη αυτή τη στιγμή που αντιμάχονται για το ποιός θα επικρατήσει. Η μία είναι η O.I.T.C. και η άλλη η New World Order (Νέα Τάξη Πραγμάτων).

    Αυτή τη στιγμή γίνεται μιά θανάσιμη μάχη κορυφής για το ποιός θα επικρατήσει στα ανώτατα κλιμάκια της διοικήσεως της ανθρώπινης ράτσας. Μέχρι στιγμής είμεθα πάρα πολύ ικανοποιημένοι ότι οι δυνάμεις του φωτός κερδίζουν. Επειδή ο χρόνος είναι περιορισμένος σε μία άλλη ομιλία θα σας πούμε τι συνέβει μετά την εκλογή του κυρίου Ray C. Damn στο τιμόνι της παγκόσμιας διανόησης.

    Στόν κύριο Ray C. Damn δόθηκε η δικαιοδοσία όλων των περιουσιακών στοιχείων που υπάρχουν στον πλανήτη. Όταν διαπιστώσετε ποιές είναι οι αρχές αυτού του κινήματος, θα καταλάβετε πως έρχεται η απελευθέρωση του ανθρώπινου γένους η οποία απαραιτήτως πρέπει να αρχίσει με την απελευθέρωση του Ελληνισμού. Χωρίς αυτή την απελευθέρωση η ανθρωπότητα δεν έχει ελπίδα.

    Κύριος Βαλσαμάκης - Όχι απλώς δεν έχει ελπίδα αλλά εάν δεν απελευθερωθεί ο Ελληνισμός δυστυχώς δεν θα είναι καλά τα νέα για τα υπόλοιπα γένη που κατοικούν σε αυτόν τον πλανήτη. Είπε προηγουμένως ο πρόεδρος πως η ανατολή αρχίζει απ'την Ελλάδα , συνεχίζει ο ήλιος την πορεία του ο Ήλιος στήν Ευρώπη και δύει στην Αμερική. Αυτό λοιπόν φανταστείτε το σαν ένα τόξο το οποίο πρέπει να κάνει την διαδρομή του και να επανέλθει εκεί απο όπου ξεκίνησε αρχής γενομένης από την Ελλάδα. Αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους. Δέν είναι τυχαίο ούτε χρονολογικά. Δέν είναι τυχαίο ούτε οικονομικά. Δέν είναι τυχαίοι οι άνθρωποι που ενεπλάκησαν σε όλη αυτή τη διαδικασία όσων αφορά τον Ελληνισμό. Τίποτα απολύτως δεν είναι τυχαίο. Απλά πρέπει να δώσουμε ψυχή και σώμα σάυτή την προσπάθεια ουτως ώστε να ευοδωθεί αυτό που πρέπει να γίνει τελικά. Αυτό είναι το μήνυμα στην Κυπριακή Πολιτική Ηγεσία.

    Δόκτορ Λαμπράκης - Ότι και να κάνετε, όσο και άν συμπλέεται με τους ανάποδους, με τις δυνάμεις του σκότους, θα επικρατήσει το φώς και ο Ελληνισμός θα επανέλθει εκεί που πρέπει. Σας δίνουμε λοιπόν την ευκαιρία σήμερα. Σας δίνουμε το μήνυμα. Τώρα είναι η ώρα να αλλάξετε στρατόπεδο. Ελπίζουμε πως φέρετε Ελληνικό D.N.A. όπου στην πέμπτη του άλυσσο υπάρχει ένα συγκεκριμένο γονίδιο έψιλον. Αυτό το γονίδιο Εψιλον αγαπητοί πολιτικοί ταγοί της Κύπρου και της Ελλάδος - αν και εφ'όσων το έχετε - γιατί η πλειονότης από σας φαντάζομαι δεν το έχει δυστυχώς. Είναι λίγοι αυτοί που έχουν το γονίδιο Έψιλλον στήν Πέμπτη άλυσσο που δέν εμφανίζετε και δεν διδάσκετεστις ιατρικές σχολές. Αυτοί λοιπόν πρέπει να συνέλθουν και να ασπαστούν την ιδεολογία του Ελληνισμού. Ξεφύγετε από τα Δρακόντια μέτρα που επιβάλει η αντίπαλη πλευρά. Δρακόντια μέτρα δεν πρέπει να υπάρξουν. Σας υπενθυμίζω πως και στην Ελλάδα κάποια στιγμή υπήρξαν δράκοντες και φτιάξαν δρακόντιους νόμους. Δεν επεβίωσαν όμως. Επεβίωσε η φιλοσοφία του Σωκράτη, του Αριστοτέλη, του Πυθαγόρα, του Εμπεδοκλή, του Ηράκλειτου. Οι Δρακόντιοι νόμοι είναι για Δρακονιανούς - όχι για το ανθρώπινο γένος.

    Κύριος Βαλσαμάκης - Στο σημείο αυτό θέλω να πώ κάτι επί του πρακτέου. Η προσωπική μου άποψη που τεκμηριώνεται απ'τα γεγονότα είναι πως αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν τη δύναμη να δούν το φώς. Δέν έχουν την δύναμη οι συγκεκριμένοι αυτοί πολιτικοί να κάνουν την ανατροπή γιαυτό πιστεύω και προκαλώ το λαό να πάρει τη σκυτάλη στα χέρια του και ο λαός να οδηγήσει αυτούς τους άμοιρους οσφυοκάμπτες πολιτικούς ουτως ώστε να πάρουν τη σωστή απόφαση.

    Δόκτορ Λαμπράκης - Δέν είναι ότι δεν έχουν τη δύναμη τη δύναμη την έχουν. Δεν έχουν τις προυποθέσεις αντίληψης. Δεν έχουν τα σωστά γονίδια. Προέρχονται από μία άλλη γραμμή D.N.A. και απευθύνω αυτό το μήνυμα σε όλους τους πολιτικούς που είναι στην Κυπριακή ιδία βουλή και το λέω αυτό επειδή πάρα πολλές δυνάμεις υπάρχουν στην Κυπριακή γή.

    Ο Ελληνικός λαός όπως και νά'χει θα αναστηθεί θα γίνει λαίλαπα που θα περάσει από πάνω σας. Έζουμε υποχρέωση να αφήσουμε τον ήλιο να ανατείλει και να πορευτεί πρός Δυσμάς.

    ( Απομαγνητοφώνηση αποσπάσματος της συνέντευξης του Δόκτορος Εμμανουήλ Λαμπράκη και του κυρίου Βαλσαμάκη της E.N.D. στον δημοσιογράφο Νίκο Αμάραντο στο ART FM της Κύπρου 17/05/2013)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου