26 Νοεμβρίου 2013

Αρτέμης Σώρρας ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ- Μαρία Δαμανάκη: "Είμαι Εβραία..."



Αρτέμης Σώρρας 
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΑΦΑΝΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΜΙΑΣΜΑΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΤΟ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ DNA ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΙΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΤΥΧΕΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ 4 ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΕΒΡΑΙΟΠΑΙΔΑ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΑΓΕΛΗ ΛΥΚΩΝ ΣΕΧΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΙΩΝΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΟΥΝ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ


http://www.thermopilai.org/content/maria-damanake-eimai-ebraia


Μαρία Δαμανάκη: "Είμαι Εβραία..."


Μαρία Δαμανάκη
 Η κα. Μαρία Δαμανάκη ομολογεί μέσα στην βουλή των Ελλήνων ότι είναι Εβραία και ότι θίχτηκε από τον Καρατζφέρη που αποκάλεσε τον κ. Ροζάκη "κύριο Ροζενστάιν"...
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Λουκάς Αποστολίδης): Η συνάδελφος κα Δαμανάκη έχει το λόγο.
ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Κύριε Πρόεδρε, θα αρχίσω με μια καθυστερημένη παρατήρηση, αν μου επιτρέπετε προς το Προεδρείο. Δεν ήσασταν εσείς στην 'Εδρα, αλλα πριν από λίγη ώρα ο κ. Καρατζαφέρης μιλώντας εδώ στη Βουλή αποκάλεσε το συνάδελφο κ. Ροζάκη "κύριο Ροζενστάιν".
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ: Τι σας ενδιαφέρει;
ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Τι με ενδιαφέρει, κύριε συνάδελφε; Είμαι Εβραία γι' αυτό μ' ενδιαφέρει. Και όσο κάνετε προσπάθεια να επικρατήσει ρατσισμός στην Αίθουσα, εγώ είμαι Εβραία. Γι' αυτό μ' ενδιαφέρει.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΓΓΟΝΑΣ: Δεν υπάρχει ρατσισμός, κυρία Δαμανάκη, προς Θεού!
ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Κύριε Πρόεδρε, νομίζω ότι οι συνάδελφοι έχουν ονόματα και το Προεδρείο πρέπει να είναι πιο ευαίσθητο σ' αυτές τις περιπτώσεις. Και ο κ. Καρατζαφέρης εν πάση περιπτώσει μπορεί να τα λέει αυτά από το κανάλι του, αλλά στο Κοινοβούλιο ας είμαστε πιο προσεκτικοί.
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ: Λογοκρισία θα κάνετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου