24 Ιουνίου 2014

Γιάννης Καλογερόπουλος ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ 11,12,13 ΚΑΙ 14 !!! Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Προταση Εξαγοράς από Αρτέμη Σώρρα!!!!






Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 100 ΔΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΤΧΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 36% ΕΩΣ ΤΟ 100% ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
 ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ (ΤΧΣ) ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑ (2Χ) ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ !
ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΕΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΣΤΟΥΣ:
1. ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ (ΤΧΣ)
2. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
3. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ
4. ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 100 ΔΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΧΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

http://www.mediafire.com/view/nu12vlcl76xqq4r/TXS-19-06-2014.pdf

ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΧΣ ΣΕ PDF (14 ΣΕΛΙΔΕΣ)

 Γιάννης Καλογερόπουλος
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ 11,12,13 ΚΑΙ 14 !!!  Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Προταση Εξαγοράς από Αρτέμη Σώρρα!!!!

ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ !!!!!! ΣΕΛΙΣ 1



ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ !!!!!! ΣΕΛΙΣ 2



ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ !!!!!! ΣΕΛΙΣ 3



ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ !!!!!!
ΣΕΛΙΣ 4



ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!!!
ΣΕΛΙΣ 5



ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ !!!!!
ΣΕΛΙΣ 6



ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ !!!!!
ΣΕΛΙΣ 7



ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ !!!!!
ΣΕΛΙΣ 8



ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ !!!!!
ΣΕΛΙΣ 9



ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΕΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΑΥΤΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !!!!!
ΣΕΛΙΣ 10



ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!!!
ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ 
ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ 
ΣΕΛΙΣ 11



ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ !!!!!
ΣΕΛΙΣ 12



ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΤΟΕΞΩΔΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ !!!!!
ΣΕΛΙΣ 13



ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ !!!!!
ΣΕΛΙΣ 14




http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.com/2014/06/blog-post_1688.html




https://www.youtube.com/watch?v=Vd_9MmWYlN0



Εφημερίδα της Κυβερνήσεως: Οι προκλητικοί μισθοί του ΤΧΣ



"Φ.ΕΚ. - Οι προκλητικοί μισθοί του Τ.Χ.Σ."_ 
Σε μια εποχή που οι μισθοί περικόπτονται, οι συντάξεις τσεκουρώνονται και στο επίκεντρο του δημόσιου διαλόγου βρίσκεται η μείωση του κατώτατου μισθού, ένα ΦΕΚ αποδεικνύει πως στην Ελλάδα του 2013, όλα είναι εφικτά.
Το εν λόγω ΦΕΚ αφορά στον διορισμό των μελών του ΔΣ στο Γενικό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.
Πρόκειται για το φύλλο 35 με ημερομηνία 30 Ιανουαρίου 2013 με τίτλο "Τεύχος Υπαλλήλων Ειδικών Θέσεων και Οργάνων Διοίκησης Φορέων του Δημοσίου και Ευρύτερου Δημοσίου Τομέα".
Όπως όπως φαίνεται, οι αμοιβές των μελών του ΔΣ (μεταξύ των οποίων και ο Γιώργος Μέργος) ορίζονται ετησίως στις 30.000 ευρώ, ενώ του προέδρου στις 100.000 ευρώ ετησίως.
"Ποιοι στον κόρακα , είναι ο Pierre Mariani και ο Paul Koster";;;
ΠΗΓΉ:http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/efhmerida_ths_kyvernhsews_oi_proklhtikoi_misthoi_toy_txs.2144020.html
......................................................................
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ
"Προσφορά 100 δις στο Τ.Χ.Σ.".!!!!!

Στις 15 Μαίου 2014, ο Αρτέμης Σώρρας καταθέτει επίσημα πρόταση άμεσης αγοράς-απόκτησης των προς πώληση μετοχών των τραπεζών που συμμετέχουν στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) δηλαδή ΕΤΕ, ALPHA, ΠΕΙΡΑΙΩΣ και EUROBANK. Το χρηματικό αντίτιμο που διατίθεται να προσφέρει για κάθε μετοχή, είναι το διπλάσιο (2Χ) από την ονομαστική αξία τους! Παράλληλα ενημερώνει με εξώδικο τον Υπουργό Οικονομικών και τον διοικητή της Τραπέζης Ελλάδος.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της προσφοράς του Α. Σώρρα προς το ΤΧΣ το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε με την μορφή αρχείου pdf εδώ: https://endpatras.......

ΕΝΩΠΙΟΝ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Αρτέμιου Β. ΣΩΡΡΑ, κατοίκου Πατρών ( οδ. Θεοδότου, αρ. 24- 26)
Προς:
Το “ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΙΠΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ” (Ν. 3864/2010), που εδρεύει στην Αθήνα και εκπροσωπείται νόμιμα , προς γνώση των και για τις νόμιμες συνέπειες

Κοιvοποίηση – Γvωστοποίηση:

1. Τον κ. Υπουργό των Οικονομικών,
2. Τον κ. Διοικητή της “Τράπεζας της Ελλάδος”,
3. Την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς , ως νομίμως εκπροσωπείται.
Αξιότιμοι,
Με την παρούσα σας γνωστοποιώ την υπεύθυνη βούλησή μου για την άμεση αγορά -απόκτηση μετοχών που κατέχετε, των τραπεζικών εταιρειών : α) “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.”, β)” ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.”, γ) “ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.” και δ) “ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK Α.Ε. ” και δη αριθμό μετοχών, σε κάθε επιμέρους τραπεζική εταιρεία, που συνθέτουν σε ποσοστό το τριάντα τέσσερα τοις εκατό (34 %) τουλάχιστον του μετοχικού κεφαλαίου εκάστης ως άνω τραπεζικής εταιρείας.

Για κάθε μία εκ των πωλούμενων μετοχών, των ως άνω τραπεζικών εταιρειών, προσφέρω ως τίμημα, χρηματικό ποσό που θα συνίσταται από την διπλάσια τιμή/αξία του μέσου όρου της χρηματιστηριακής τιμής εκάστης μετοχής/εταιρείας κατά τις τελευταίες 30 συνεδριάσεις στο ΧΑΑ (προ του χρόνου της μεταβιβάσεώς των)και σε κάθε περίπτωση σας προσφέρω – κατ’ ελάχιστο – χρηματικό ποσό διπλάσιο της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής, ως είναι καταχωρημένες στα βιβλία σας. Δια αυτής της ευθείας δεσμευτικής προσφοράς μου και αντίστοιχα της ανταποκρίσεώς σας (δια της προδήλως επικερδούς και για εσάς – ως και για την Ελληνική οικονομία και Ελληνική πολιτεία- διάθεσης των εν θέματι μετοχών), επιθυμώ να συμβάλλω άμεσα στην ταχύτερη δυνατή ελάφρυνση της Ελληνικής Δημοκρατίας και των Ελλήνων πολιτών εκ των επιζήμιων συνεπειών του δημοσίου χρέους, ως επίσης και στην άμεση εξυγίανση του Ελληνικού τραπεζικού συστήματος.

Είμαι στην διάθεσή σας για την παροχή κάθε διευκρίνισης ή και για την συζήτη ση και εκτίμηση τυχόν αντιπρότασής σας για την ευόδωση του αιτήματός μου και σε κάθε περίπτωση για την ευόδωση του σκοπού που επιθυμώ να εξυπηρετήσω. Επίσης παρακαλώ να μου υποδείξετε την διαδικασία με την οποία θεωρείτε ότι δύναται να επιτευχθεί η προτεινόμενη συναλλαγή, ώστε να πράξω- συμμορφούμενος- ανάλογα.

Προς απόδειξη και πιστοποίηση της άμεσης δυνατότητάς μου ανταπόκρισης στην καταβολή του προσφερόμενου χρηματικού ποσού -τιμήματος, σας γνωστοποιώ τα ακόλουθα παραστατικά στοιχεία, τα οποία ανέκκλητα και ανεπιφύλακτα σας εξουσιοδοτώ (εφόσον επιθυμείτε) να ερευνήσετε και πιστοποιήσετε, ώστε να βεβαιωθείτε για την οικονομική δυνατότητά μου άμεσης ανταπόκρισης στην προτεινόμενη συναλλαγή .

Επισυνάπτω αντίγραφα των:

α) lnternational Bill of Exchange (ΙΒΟΕ) Νο 2012-1000 -SLW-0010-0524/ UCC DOCUMENT, Nos 2000422643063
και
β) CUSTODIAL DEPOSIT RECEIPT” Federa l Transfer & Custody Agents lnc” Certificate Νο : ELGATE 12182012001:
Είμαι στην διάθεσή σας για την παροχή κάθε περαιτέρω διευκρίνισης ή και συζήτησης ( ως και διευκόλυνσης του ελέγχου σας), δηλώνοντάς σας, ότι προτίθεμαι – ως ειδικότερα προαναφέρω- να υπερκαλύψω άμεσα, τόσο το σύνολο των εναπομείναντων κεφαλαίων σας (ως δημοσιοποιήσατε περί τα 11,5δις €), όσο και το κόστος και όποιου άλλου δικαιώματος ή υποχρέωσης υφίσταται (και προς τυχόν τρίτους) και αφορά μετοχές (υφιστάμενες ή ήδη διατεθείσες) των ως άνω τραπεζικών εταιρειών.

Θεωρώ ότι η πρότασή μου, η οποία είναι άμεση, άνευ όρου τινόc. ανέκκλητη και δεσμευτική κρίνεται στον σκοπό σας, ως ειδικότερα ορίζεται στο Ν.3864/2010, καθώς συνιστά ευθεία συνεισφορά στη διατήρηση της σταθερότητας του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, προς χάριν του δημοσίου συμφέροντος, ουσιαστικά δε συνιστά και άμεση συμβολή στον περιορισμό του δημοσίου χρέους, με αντίστοιχη άμεση ελάφρυνση της Ελληνικής πολιτείας και των πολιτών της από αυτό .Παράλληλα δε θεωρώ ότι η προσφορά μου συμπλέει με τον νόμο και εξυπηρετεί τις ανάγκες της Ελληνικής Δημοκρατίας έναντι των δεσμεύσεων που απορρέουν από το Ν. 4046/2012 .

Επίσης, η πρότασή μου εδράζεται και αποσκοπεί στο συμφέρον της Ελληνικής πολιτείας και των Ελλήνων για την ταχύτερη δυνατή εξυγίανση του τραπεζικού των συστήματος και της ελληνικής οικονομίας και για την συμβολή σε ταχεία οικονομική ανάπτυξη, για την οποία τεκμαίρω ότι όλοι ενδιαφερόμαστε.

Τέλος δε δηλώνω ότι προτίθεμαι να συζητήσω μαζί σας, κάθε αντιπροσφορά σας και δη – εκτός άλλων – για μεγαλύτερο τίμημα από αυτό που ήδη ανταγωνιστικά προσφέρω, εφόσον το τίμημα αυτό, εξυπηρετεί τους σκοπούς της ανάτασης της Ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας και φυσικά των Ελλήνων.

Παρακαλώ για την άμεση ανταπόκρισή σας στο εν θέματι αίτημά μου, εφόσον είναι δυνατό, εντός δέκα – δεκαπέντε (10-15) ημερών από την λήψη της παρούσης.

Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματός μου, αρμόδιος δικαστικός επιμελητής, παραγγέλλεται να επιδώσει την παρούσα δήλωση – πρόσκληση (προσφορά μου) προς το “ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ”, που εδρεύει στην Αθήνα και εκπροσωπείται νόμιμα, προς γνώση των και για τις νόμιμες συνέπειες, με παράλληλη κοινοποίηση – γνωστοποίηση και προς : 1. Τον κ. Υπουργό των Οικονομικών, 2. Τον κ. Διοικητή της “Τράπεζας της Ελλάδος” και 3. Την Έnιτροnή Κεφαλαιαγοράς”, ως νομίμως εκπροσωπείται , προς γνώση των και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας αυτήν στην έκθεση επιδόσεώς της.

Αθήνα 15-5-2014

Ο εξωδίκως δηλών- προκαλών και προσφέρων

ΑΡΤΕΜΙΟΣ Β. ΣΩΡΡΑΣ
ΠΗΓΉ: http://endpatras.wordpress.com/προσφορά-σώρρα-100-δις-στο-τ-χ-σ/

Τ.Χ.Σ. 19 06 2014 - ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ -ΠΡΟΤΑΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ του Αρτέμη Σώρρα για την πρόταση εξαγοράς των μετοχών των τραπεζών που κατέχει το Τ.Χ.Σ. Τιμή εξαγοράς: 2 x ελάχιστη τιμή έναρξης Ελάχιστο Ποσοστό: 34 %
ΠΗΓΉ: http://issuu.com/ei_end_info/docs/txs-19-06-2014
ΠΗΓΉ: http://issuu.com/ei_end_info/docs/txs-19-06-2014_140ace83184b34
ΠΗΓΉ: http://www.mediafire.com/view/nu12vlcl76xqq4r/TXS-19-06-2014.pdf
ΠΗΓΉ: http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2014/06/2-19062014.html
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΧΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ(2)
ΠΗΓΉ: http://tsapos.wordpress.com/2014/06/21/456/#more-4648
KI ENA BINTEO H EKPOMΠH 20.06.2014 ΛΜΠΡΑΚΗΣ -ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ
https://www.youtube.com/watch?v=ZqSi6YZze3c

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου