09 Ιουνίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ! ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥ ΜΑΟ ΤΣΕ ΤΟΥΝΓΚ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ! ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥ ΜΑΟ ΤΣΕ ΤΟΥΝΓΚ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ!

516159-newego_LARGE_t_1101_53789592
ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΝΕΟΙΔΡΥΘΕΙΣΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΙΝΩΝ… ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 1950 ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΤΟ 2000.

ΚΛΟΠΗ 1

2. μεταβίβαση των δικαιωμάτων από τον Σοεκάρνο στον Τιμπούρκιο Βιλαμόρ Μάρκος (TV Marcos)
ΚΛΟΠΗ 2

3. Σύμφωνο Παρισίων: Aσυλία βάσει Ην. Εθνών για όποιον έχει σχέση με τα ομόλογα της Wells Fargo National Bank και την χρήση τους λόγω της συμφωνίας μεταφοράς χρυσού.
ΚΛΟΠΗ 3

4. Μεταβιβαση δικαιωμάτων στον TV Marcos με κωδικό STA ROMANA -1974
ΚΛΟΠΗ 4

5&6. Επιστολή με οδηγίες για τις Κινεζικές τράπεζες του χρυσού Wells Fargo που μεταβιβάστηκε στην Κίνα
ΚΛΟΠΗ 5
[ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ... ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΟ ΤΣΕ ΤΟΥΝΓΚ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 11/8/1974
ΜΑΟ ΤΣΕ ΤΟΥΓΚ
Μετάφραση...
... ΟΤΙ ΕΓΩ Ο ΜΑΟ ΤΣΕ ΤΟΥΝΓΚ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΕΚ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΟΡΚΟΥ ΠΡΟΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ, ΙΔΡΥΤΟΥ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΙΝΩΝ ΙΣΑΒΕΛΛΑΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ 01-4 ΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΑΠΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΧΟΓΚ ΚΟΓΚ...]
ΚΛΟΠΗ 6

7. Βεβαίωση κατάθεσης 620 τόνων χρυσού στην UBS Ελβετίας που ήταν μέρος των διαχειρίσιμων από τον Σοεκάρνο
ΚΛΟΠΗ 7

8. Μεταβίβαση διαχειριστικών δικαιωμάτων στον TV Marcos
ΚΛΟΠΗ 8

9 έως τέλους. Εξουσιοδότηση από τον Φερδινάνδο Μάρκος προς τον Ιερέα διδάκτορα Φλώρο Ε. Γκαρσία να διαχειρίζεται τα τραπεζικά θέματα κτηματικών καταθέσεων (πρόκειται μάλλον για Ιησουΐτη ιερέα αλλά χρειάζεται επιβεβαίωση). Ακολουθούν μέλη που κοινοποιείται το έγγραφο.
ΚΛΟΠΗ 9
ΚΛΟΠΗ 10
ΚΛΟΠΗ 11
ΚΛΟΠΗ 12
ΚΛΟΠΗ 13
ΚΛΟΠΗ 14
ΚΛΟΠΗ 15
ΚΛΟΠΗ 16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου