30 Ιουλίου 2014

ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ Α ΣΕΙΡΙΟΥ:Οταν το νερό όλων των θαλασσών της Γαίας για 30 λεπτά μετατρέπεται από αλμυρό σε πεντακάθαρο γλυκό νερό!

ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ Α ΣΕΙΡΙΟΥ:Οταν το νερό όλων των θαλασσών της Γαίας για 30 λεπτά μετατρέπεται από αλμυρό σε πεντακάθαρο γλυκό νερό!

Η ΕΩΑ ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ Α ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΔΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΙΣΗΣ ΩΡΑΣ

Το φαινόμενο της εώας (πρωινής) επιτολής του Σειρίου κατά το οποίο μία φορά τον χρόνο ο Ήλιος μας ανατέλλει ταυτοχρόνως με τον αστέρα Α Σείριο, (απο πλανήτες του οποίου κατάγονται οι Ελληνες, η οποίοι κατήλθαν στην Γη το 127.000 π.Χ). 


Ο Α Σείριος έχει διάμετρο τριπλάσια του δικού μας Ήλιου, βρίσκεται στον Αστερισμό του Κυνός και απέχει 8,57 έτη φωτός απο την Γη.
Σύμφωνα με το Αστεροσκοπείο Αθηνών,μάθαμε ότι η Επιτολή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014 και ώρα 06:29 το πρωί, αν και για την περιοχή της Θεσσαλονίκης το φαινόμενο θα λάβει χώρα την Πέμπτη 31 Ιουλίου 2898 (2014) και ώρα 06:21 το πρωί.

Τη στιγμή που ανατέλλει ο Ήλιος μαζί με τον Α Σείριο και λίγο πριν φανεί αυτό το σύστημα των δύο αστέρων,ο ουρανός και η θάλασσα παίρνουν πορτοκαλί χρώμα.

Ακριβώς τότε το νερό όλων των θαλασσών της Γαίας για 30 λεπτά της ώρας, (απο ώρα 06:21 το πρωί της Πέμπτης 31 Ιουλίου 2898 έως την ώρα 06:51 στην περιοχή της Θεσσαλονίκης), μετατρέπεται από αλμυρό σε πεντακάθαρο γλυκό νερό! 

(Οι αμφισβητίες μπορούν να το διαπιστώσουν πλέον μόνοι τους, καθώς πλησιάζει η συγκεκριμένη μέρα, και μετά ας αρχίσουν να πέρνουν στα πολύ σοβαρά αυτά που τους λέμε για την έλευση των Ολυμπίων δυνάμεων, την μάχη Ελλήνων - δρακονιανών υβριδίων κ.α που δεν τα πιστευουν, ενω είναι αληθινά).

Το νερό αυτό το πίνουμε κι αν θέλουμε το αποθηκεύουμε και το χρησιμοποιούμε οποιαδήποτε στιγμή μέσα στον χρόνο κυρίως πριν την εκφώνηση της Ελληνικής Αλφαβήτου - Προσευχής, καθώς έχει ανώτατη ενεργειακή δομή των αρχέγονων Πατρώων δυνάμεων.

 Εννοείται οτι πίνουμε το νερό απο καθαρές παραλίες, ώστε να μην υπάρχουν παράγοντες ιδιαίτερης μόλυνσης. 

Οι άπιστοι και οι αμφισβητίες μπορούν απλά να δοκιμάσουν, απο οποιαδήποτε παραλία, την μη αλμυρότητα του νερού κατά την χρονική διάρκεια του φαινομένου.


πηγη:facebook

http://greek1.blogspot.com/2014/07/30.html#ixzz38sjrTPI4
Read more: http://greek1.blogspot.com/2014/07/30.html#ixzz38vqxafyJ 
1greek 
Under Creative Commons License: Attribution 
Follow us: @1_Greek on Twitter | 1greek on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου