01 Ιουλίου 2014

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ & ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥΣ



ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ & ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ 
ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥΣ



Α. Βαλσαμάκης: Στο σημείο αυτό Πρόεδρε πρέπει να γίνει μία διευκρίνηση ύστερα από αρκετές ερωτήσεις που έχουμε δεχτεί... Το 'χουμε απαντήσει, αλλά θα ήθελα να μπεις στον κόπο να απαντήσεις εκ νέου. Ρωτάνε τί ακριβώς συμβαίνει με τη λήξη των ομολόγων τον Αύγουστο. Έχουμε πει ότι τα ομόλογα που λήγουν τον Αύγουστο απ' ό,τι λέει το συμβόλαιο, ανανεώνονται, παίρνουμε τους τόκους και συνεχίζουν να δραστηριοποιούνται σαν ομόλογο. Αυτά που αφορούν την Ελλάδα τα 600, αυτά δεν ανήκουν πλέον στην ιδιοκτησία του Αρτέμη Σώρρα. Αυτά είναι θέμα του Ελληνικού Δημοσίου. Όσον αφορά την άλλη ερώτηση, την οποία έχουν κάνει πάρα πολλοί και πρέπει να το διευκρινίσουμε, είναι αυτό που είπες, αυτό που είχαμε θέμα συζήτησης σε μια προηγούμενη εκπομπή. Όσον αφορά τη FED και όσον αφορά το τί ακριβώς συμβαίνει στο εσωτερικό της Αμερικής με το δολλάριο. Το είπαμε, αλλά πρέπει να το επαναλάβουμε. Στο εξωτερικό εξακολουθούν να υφίστανται οι ίδιες αντιστοιχίες νομισματικές και δεν θα αλλάξει τίποτα όσον αφορά το δολλάριο. Ό,τι έχει να συμβεί και όποια μείωση αγοραστικής αξίας παραδείγματος χάριν, όποια πτώση του δολλαρίου, αφορά το εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Ε. Λαμπράκης: Θα συνεχίσω - αφού το άρχισε ο Αντώνης... Κατ' αρχήν δεν κατάλαβα ότι υπήρχε απορία όσον αφορά τα ομόλογα. Τα ομόλογα έληξαν για πρώτη φορά το 2009. Το συμβόλαιο λέει ότι “εάν μεν... “ - Κατ' αρχήν πρέπει να θυμάστε ότι Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής ΔΕΝ υπάρχει. Δηλαδή η Αμερική δεν έχει κανέναν λογαριασμό, από τον οποίο να πληρώνει έξοδα, οποιοδήποτε έξοδο. Από τον Μάρτιο του 1921, όλες τις υποχρεώσεις του Υπουργείου Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών τις έχει αναλάβει η Federal Reserve. Δηλαδή η κεντρική τράπεζα. Η οποία, άγνωστο για τους ανθρώπους τότε, ήταν ιδιωτική, γνωστό σήμερα, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την Ελλάδα. Δηλαδή, η διαδρομή η πολιτική και οικονομική της Αμερικής και της Ελλάδας είναι απόλυτα παράλληλη. Η Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδος και η Κεντρική Τράπεζα της Αμερικής είναι εκείνοι οι Οργανισμοί που – σήμερα τουλάχιστον – έχουν 100% την ευθύνη της διαχειρίσεως όλων των Οικονομικών των δύο Χωρών. Θα παραμείνουμε μόνον στα Ομόλογα. Τα Ομόλογα και πάλι επαναλαμβάνω: από το 1921 οποιαδήποτε υποχρέωση του Υπουργείου Οικονομικών της Αμερικής ισοδυναμεί με υποχρέωση της Federal Reserve. Γι' αυτό, αυτοί οι άνθρωποι που προσπαθούν να τα βάλλουν με τον Ελληνισμό και τον Οργανισμό E.N.D., όπως ο κ. Ρήνος, ο κ. Γιαλτουρίδης κι όλα αυτά – η μεγάλη απάτη την οποία προωθούν είναι ότι δεν σας λένε – ίσως και να μην το ξέρουν οι άνθρωποι γιατί είναι χαμηλής στάθμης πράκτορες – ίσως και να μην το ξέρουν ότι δεν υπάρχει Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής. Από τον Μάρτιο του 1921 με νομοθεσία τόσον της Βουλής όσον και της Γερουσίας κατηργήθεισαν το Υπουργείο Οικονομικών και τα 6 Υφυπουργεία, ό,τι καταθέσεις υπήρχαν σε Κρατικούς Λογαριασμούς μεταφέρθηκαν στη Federal Reserve και έκτοτε η Federal Reserve είναι εκείνη, η οποία είναι υπεύθυνη τόσον για τις πληρωμές όσον και για τις υποχρεώσεις των Ηνωμένων Πολιτειών. Επομένως, τα ομόλογα είναι υποχρέωσις της Federal Reserve.

ΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΚΩΝ

Για να καταλάβετε τις παγκόσμιες ισορροπίες. Τί σημαίνει αυτό; Είναι υποχρέωσις των 8 τραπεζιτών: των Ρόθτσιλντ, Οπενχάιμερ, Σίφτ ... όλων αυτών των 8 τραπεζιτών. Το ίδιο είναι και η Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα σήμερα ... έχει μετονομαστεί η Κεντρική Τράπεζα της Γαλλίας. Η Κεντρική Τράπεζα της Γαλλίας μετονομάστηκε Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και είναι 100% ιδιοκτησία των ιδίων Τραπεζιτών. Άρα, αυτός που χρωστάει τα Ομόλογα είναι ο ίδιος που χρωστάει και τα χρήματα των Μετοχών της Ανατολής. Για ποιόν λόγο; Διότι είναι ο ίδιος που είναι ιδιοκτήτης της Εθνικής. Ο ίδιος που είναι και ιδιοκτήτης της Τραπέζης Ελλάδος. Ο ίδιος ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της Κεντρικής Γαλλικής Τράπεζας. Της UBS, της ... Όλων των μεγάλων Τραπεζών που ενεργοποιούνται στην Ευρώπη οι ίδιοι τραπεζίτες είναι ιδιοκτήτες. Άρα αυτοί που έκλεψαν τον πλούτο σου είναι αυτοί οι καζάροι, οι οποίοι βεβαίως διαχειριστές είναι, τα αφεντικά είναι από πίσω. Είναι όλοι εκείνοι οι οποίοι ανήκουν στην – στον Οργανισμό Πίλγκριμς (Pilgrims) που είπαμε για πρώτη φορά σήμερα. Κι εκεί μέσα στον Οργανισμό – και κει στον Οργανισμό υπάρχει ιεραρχία. Οι πραγματικοί ιδιοκτήτες είναι λίγοι. Όλοι αυτοί – Κίσινγκερ, Μέρκελ, Πάλμερ κ.τ.λ. Ροκερφέλερς- όλοι αυτοί τσιράκια είναι. Όλοι αυτοί είναι διαχειριστές. Τους πραγματικούς ιδιοκτήτες δεν τους βλέπετε. Εν τέλει θα καταλήξετε πολύ βαθειά μέσα στη Γή για να βρείτε τους πραγματικούς ιδιοκτήτες. Μην ψάχνετε προς εκείνη τη μεριά. Εκείνο που σας λέω εγώ είναι ότι εάν αυτοί οι κύριοι θέλουν να διασώσουν – ακούτε το μήνυμα – εάν θέλουν να διασώσουν έστω και ελάχιστη από τη δύναμή τους υποχρεούνται τις επόμενες 3 με 4 εβδομάδες να έλθουν σε μια τελική συμφωνία να απελευθερωθεί ο Ελληνισμός. Εάν θέλουν να διατηρήσουν οποιαδήποτε δύναμη είχαν μέχρι τώρα στο παγκόσμιο γίγνεσθαι. Επομένως, η απάντησις για τα Ομόλογα. Το συμβόλαιο λέει ότι εάν η Federal Reserve δεν μπορεί να τα πληρώσει την ημέρα εκείνη τί κάνει; Κεφαλαιοποιεί τον τόκο, ακούστε... κεφαλαιοποιεί τον τόκο και τον απαλλάσσει από οποιαδήποτε φορολογία. Γιατί ξέρετε τί γίνεται. Εάν κάτι είναι κεφάλαιο, ένα κεφάλαιο 1.000 δολλαρίων κάνει 50 δολλάρια τόκο, αυτό είναι φορολογήσιμο. Για να δώσει, λοιπόν, αυτή τη χαριστική - θα έλεγα – πρόβλεψη το συμβόλαιο, είναι για να ... εμμέσως πλην σαφώς ... να δώσει κίνητρα σε αυτόν ο οποίος είναι που του χρωστάνε, ο ιδιοκτήτης, να το δεχτεί ανανέωση αυτού του Ομολόγου με κεφαλαιοποίηση του τόκου και απαλλαγή της φορολογίας. Αυτά είναι.

ΕΙ-Ε.Ν.D. Λαμπράκης, Βαλσαμάκης 25-6-2014 στην EI-E.N.D. Χανίων
https://www.youtube.com/watch?v=FnGgTka2nCo
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΜΑΡΙΑ ΓΚΟΝΤΖΗ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ


Ei-End Μνημοσυνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου