22 Ιουλίου 2014

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ: ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ




ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ: ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ
Αντώνης Βασλαμάκης : Μην ξεχνάτε ότι πτωχεύσανε την BIS, έχασαν το συμβόλαιο που είχαν με την Αμερικανική κυβέρνηση όσον αφορά την FED, δηλαδή έχουν υποστεί μεγάλα πλήγματα 
Νίκος Αμάραντος : Από ανθρώπους τους οποίους τους ξέρω προσωπικά και έτσι στο ξαφνικό έχουν διαγραφεί τα ονόματά τους, που έχουν δάνεια, από τα κομπιούτερ. Έχω μαρτυρίες τέτοιες.
Αντώνης Βασλαμάκης : Μην σας κάνει εντύπωση, τέτοια ονόματα σβήνονται με δύο τρόπους. Σβήνονται με έναν τρόπο δημόσιο όπως θα θυμάστε πάρα πολύ καλά τον εμπλεκόμενο διοικητή του Ταχυδρομικού ταμιευτηρίου, όπως θα θυμόσαστε πάρα πολύ καλά τον κύριο Κοντομηνά. Διαγράφονται λοιπόν με έναν δημόσιο τρόπο κάνουμε ντόρο καθησυχάσουμε τα πλήθη τα εξαγριωμένα τα πεινασμένα, τα εξαθλιωμένα πλήθη, κατευνάζουμε τα πνεύματά τους δίνοντάς τους τροφή συγκεκριμένα επώνυμα άτομα, τα οποία φυσικά μην κοροϊδευόμαστε είναι σπίτι τους απολαμβάνουν όλες τις ευκολίες της καθημερινότητάς τους, δεν έχουν χάσει απολύτως τίποτα. Μερικούς μας είπαν ότι έδωσαν ογκώδης εγγυήσεις χρηματικές για να μπορούν να είναι ελεύθεροι. Σας πληροφορώ ότι κανένας δεν έχει καταβάλει καμία εγγύηση. Είναι όλα στα χαρτιά, είναι όλα σε μηδενικά, μπροστά στο screen ενός κάποιου κομπιούτερ, παρόλα ταύτα θα έπρεπε να είναι όλοι βορά για ικανοποίηση του αισθήματος του λαϊκού, του λαϊκού ανθρώπινου αισθήματος. Υπάρχει και μία δεύτερη κατηγορία, αυτή που αναφέρεστε εσείς, είναι κύριε Αμάραντε άνθρωποι οι οποίοι έχουν προσφέρει ή προσφέρουν υπόγειες υπηρεσίες στο καθεστώς. Είναι άνθρωποι οι οποίοι αντί πάσης θυσίας θα έπρεπε να απαλλαγούν από οποιοδήποτε φορτίο. Πολύ καλά το τοποθετήσατε αλλά το ερώτημα σε αυτήν σας την τοποθέτηση ξέρετε ποιο είναι ; Γιατί τώρα ; Ξέρετε γιατί τώρα ; γιατί αυτοί οι άνθρωποι πρέπει αύριο στην αναγέννηση στην ανάσταση του Έθνους να βρεθούν άσπιλοι και αμόλυντοι, να μην υπάρχουν στοιχεία εις βάρος τους για να μην μπορεί κάποιος να τους ελέγξει. Μιας λοιπόν και μου το θέσατε το θέμα, μου ανοίγετε το στόμα μου και σας λέω ότι αυτούς τους κυρίους που μυστηριωδώς σβήστηκε το όνομά τους, ο αριθμός φορολογικού μητρώου και ο αριθμός της ταυτότητάς τους από δανειακές συμβάσεις στις οποίες είχαν υποχρέωση να καταβάλουν δόσεις και να εξοφλήσουν αυτές, έχοντας οι φύλακες γνώση τους γνωρίσουνε πολύ καλύτερα από το τραπεζικό σύστημα. Όταν θα έρθει λοιπόν η Νέμεσης, όταν η δικαιοσύνη θα αρχίσει να εργάζεται, μιλάω για την δικαιοσύνη, δεν μιλάω για την μανάβισσα. Αυτήν την τυφλή κυρία της πήραν το σπαθί και της έμεινε η ζυγαριά και ζυγίζει μήλα και πορτοκάλια, όχι δεν μιλάω γι’ αυτήν, μιλάω για την δικαιοσύνη των Ελλήνων, γι’ αυτήν η οποία είναι σκεπασμένη κάτω από τα φτερά της Αρετής, γι’ αυτήν την δικαιοσύνη . όταν αυτή η δικαιοσύνη λοιπόν θα έρθει να είστε όλοι και όλες βέβαιοι ότι κανένας από αυτούς τους κυρίους τους διαπλεκόμενους, κανένας από αυτούς τους κυρίους που έχουν προσφέρει ανθελληνικές υπηρεσίες δεν θα μείνει στο απυρόβλητο.
ΕΙ - Ε.Ν.D. Λαμπράκης, Βαλσαμάκης 18.7.2014 artFM Radio Cyprus
https://www.youtube.com/watch?v=nAiE727Ijls
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ



Ei-End Μνημοσυνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου