01 Ιουλίου 2014

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΤΧΣ – ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΤΧΣ – ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΣΤΟΥΤΚΑΡΔΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 28-6-14 
(λεπτά 03:54:23 – 04:02:05)
lamprakis

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ 
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ: EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
Δόκτωρ Ε. Λαμπράκης: Η κλοπή που οι χαζάροι επιχειρούν στην Ελλάδα αυτή την στιγμή είναι ότι βάλανε όλες τις τράπεζες τις Ελληνικές σε ένα μεγάλο τσουβάλι που λέγεται Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Τ.Χ.Σ.). Τι κάνανε δηλαδή, αυτό ήτανε δημιούργημα του Γεώργιου Παπανδρέου το 2010 αμέσως μετά που δήλωσε την προσφυγή της Ελλάδος στο Ταμείο Στήριξης, δημιούργησε και αυτό το Ταμείο.
Του είπανε έτσι να κάνει οι δικοί του, του είπανε να βάλει τις μετοχές όλων των τραπεζών στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, δηλαδή να υπάρχει ένας οργανισμός ο οποίος να ελέγχει την ρευστότητα των τραπεζών, να ελέγχει την νομιμότητα και τις κινήσεις όλων των τραπεζών είτε δανεισμός, είτε εσωτερικός δανεισμός, όλες τις διεργασίες των τραπεζών και να έχει ένα όργανο το οποίο να έχει ολοκληρωμένη και μοναδική αντιμετώπιση του προβλήματος. Για να το κάνει αυτό έπρεπε να δημιουργήσει ένα ταμείο που να μπορεί να στηρίξει όλες τις τράπεζες. Χρειαζόταν λέει, όπως υπολόγισε ο κύριος Παπακωνσταντίνου, 50 δισεκατομμύρια. 
ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ
Ενώ λοιπόν η Ελλάδα ήταν σε μνημόνιο ήδη, είχε προσφύγει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ξαφνικά εμφανίστηκε ένας καλός άνθρωπος που λεγότανε Evelyn Rothschild και έδωσε 49 δισεκατομμυρίων ομόλογο και έτσι ο κύριος Παπανδρέου και ο κύριος Παπακωνσταντίνου το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. Αφού σε διάστημα πλέον 3-4 ετών το ταμείο αυτό έχασε περίπου 17 δισεκατομμύρια και επειδή λέει πριν από 1,5 μήνα χρειαζόντουσαν ρευστό αποφάσισαν να πουλήσουν αυτό το χρηματοπιστωτικό ταμείο το οποίο έχει μέσα όλες τις μετοχές όλων των τραπεζών της Ελλάδος, δηλαδή έχει τις υποθήκες γης, της υποθήκες των ακινήτων, τα προσωπικά δάνεια, τις υποθήκες των αυτοκινήτων, δεν υπάρχει κάτι που να μην είναι εκεί μέσα.
Τα αξιολόγησε λοιπόν μία εβραϊκή φίρμα, ένα fund εβραϊκό, πήρανε το 37% έκπτωση, πρόσφεραν δηλαδή 30 και κάτι δισεκατομμύρια για να αγοράσουν το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. Καταλαβαίνετε ότι αυτό όλο εάν πάει στα χέρια αυτού του fund θα κάνει όλους τους Έλληνες ότι είναι οι Γερμανοί δηλαδή ενοικιαστές, θα κατασχέσει την γη, θα κατασχέσει τα αυτοκίνητα, προσωπικές περιουσίες και όλα αυτά.
txs1
ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
Επειδή εμείς παρακολουθούμε τι συμβαίνει, ο Σώρρας στις 15 Μαΐου 2014 κατέθεσε ένα ομόλογο των 100 δισεκατομμυρίων και είπε ότι εάν χρειαστείτε και άλλα, εάν κάποιος βρεθεί να σας κάνει προσφορά υψηλότερη διπλασιάζω την προσφορά μου. Τι σημαίνει αυτό, ότι οι τράπεζες θα παραμείνουν σε Ελληνικά χέρια και ότι οι περιουσίες των Ελλήνων δεν θα βγουν στο σφυρί στην Γερμανία, στην Αγγλία, στο Λονδίνο και στην Νέα Υόρκη. Αυτή λοιπόν η κίνηση πανικόβαλε τους πάντες σε πολιτικό επίπεδο καταρχήν. Σε πολιτικό επίπεδο ο κύριος Στουρνάρας – ο οποίος κύριος Στουρνάρας πρέπει να σας πω είναι ο επαχθέστερος των Ελλήνων, ο μεγαλύτερος προδότης όλων των εποχών αλλά και λόγο της θέσεώς του στην λέσχη των τριακοσίων δεν μπορεί να κάνει αλλιώς – αποφάσισε να διαλύσει το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας παρά να το πάρει ο Σώρρας.
Έτσι άρχισε να δημιουργεί μία νομοθεσία, την οποία θα την υποβάλλει μετά από δύο εβδομάδες, για την διάλυση του ταμείου. Αυτά σε πολιτικό επίπεδο. Αφού όμως ο κύριος Στουρνάρας έφυγε από την κυβέρνηση και δεν μπορεί να ελέγχει πλέον τι γίνεται στο ταμείο αυτό, το διαλύει και παίρνει την κυρία Σακελλαρίδου και το προσωπικό του Τ.Χ.Σ. ως υπαλλήλους στην Τράπεζα της Ελλάδος. 
Η ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
Ο Σώρρας πρόλαβε και υπέβαλε μήνυση εμπρόθεσμη προτού αυτοί υποβάλλουν τον νόμο να διαλυθεί το ταμείο. Άρα το δικαστικό σώμα πλέον πρέπει να λάβει θέση. Το δικαστικό σώμα εκβιάζει πλέον τους πολιτικούς και τους λέει: «μας κόψατε τους μισθούς από το 2008, για να μην λοιπόν εγκρίνουμε αυτό που δίνει ο Σώρρας θα μας ξαναφέρετε τους μισθούς εκεί που ήτανε». Όλο λοιπόν το δικαστικό σώμα της Ελλάδος υποχώρησε, 11 αρεοπαγίτες, ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου, ο πρόεδρος του ελεγκτικού συνεδρίου και 3 εισαγγελείς του Αρείου Πάγου υπέβαλαν την παραίτησή τους μη συμφωνούντες με αυτή την μεθόδευση την οποία επιχειρεί η τράπεζα. 
ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ
Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι εδώ έχουμε ένα πραξικόπημα χειρότερο από την χούντα της 21ης Απριλίου. Διότι δεν έχεις πλέον κανέναν θεσμό ο οποίος να μπορεί να στηρίξει τον απλό πολίτη. Η τελευταία ελπίδα που είχες ήτανε η δικαστική εξουσία. Οι δικαστές οι οποίοι είχανε κάποια συνείδηση παραιτήθηκαν, 11 αρεοπαγίτες, 4 εισαγγελείς, ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου, ο πρόεδρος του ελεγκτικού συνεδρίου και 3 μέλη του ελεγκτικού συνεδρίου.
Εντελώς ξαφνικά πήραν την πρόταση την Πέμπτη το απόγευμα και την Κυριακή είχαν απολυθεί. Εγώ έχω παρομοιάσει τον κύριο Σαμαρά σαν τον Μουσολίνι και τον κύριο Βενιζέλο σαν τον Χίτλερ, αυτή είναι η σχέση των δύο ανδρών αυτών. Αυτοί λοιπόν αποφάσισαν ότι έτσι πρέπει να γίνει γιατί υπηρετούν κάποια αφεντικά τα οποία δεν θέλουν με κανέναν τρόπο να απελευθερωθεί η Ελλάδα.
Αυτό σαν όπλο στα χέρια των Ελλήνων είναι το ισχυρότερο που μπορεί να συμβεί και επικροτώ την απόφαση που μου είπε ο Στέλιος ότι όλες οι τοπικές οργανώσεις του οργανισμού END εντός συντόμου χρονικού διαστήματος θα λάβετε κάποιες καθοριστικές γραμμές να υποβάλλουμε σε όλα τα πρωτοδικεία της χώρας μήνυση των πολιτών για το συγκεκριμένο θέμα. Γιατί δεν χρειάζεται πλέον να αρθεί η ασυλία των πολιτικών, εδώ πρόκειται περί ιδιωτικών τραπεζών, περί ιδιωτικών εταιριών άρα η δικαστική εξουσία μπορεί να παρέμβει κατευθείαν και δεν μπορεί να πει στην οποιαδήποτε ομάδα ή στην οποιαδήποτε οργάνωση ότι δεν πρόκειται να το λάβω υπόψη μου. 
ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΣΤΟΥΤΚΑΡΔΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 28-6-14 
(λεπτά 03:54:23 – 04:02:05)
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ 
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ: EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
mnymosini
EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΟ facebookEI-END MNEMOSYNE INTERNATIONAL

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ & ΦΟΒΟΣ»

Γιάννης Καλογερόπουλος ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ 11,12,13 ΚΑΙ 14 !!! Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Προταση Εξαγοράς από Αρτέμη Σώρρα!!!

mn62

http://alfeiospotamos.gr/?p=7761

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου