25 Ιουλίου 2014

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΚΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ: ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ



ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΚΟ
ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ: ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

Αγαπητοί μου Συν-Έλληνες και Συν-Ελληνίδες βρισκόμαστε μπροστά στην μεγαλύτερη προδοσία που έγινε ποτέ στον Ελληνισμό. Οι “πολιτικοί άντρες” οι οποίοι διαφεντεύουν υποτίθεται τα συμφέροντα του Ελληνισμού, κάθε άλλο παρά Έλληνες είναι. Δεν υπηρετούν βεβαίως καμμία ιδεολογία και το πολύ σημαντικό μεταξύ αυτών και ημών είναι ότι εμείς έχομε ιδεολογική ταυτότητα, η οποία λέγεται Ελληνισμός. Ξέρετε οι πολιτικοί άντρες στην Ελλάδα από την εποχή του Καποδίστρια και εντεύθεν, δεν είχαν ποτέ ιδεολογική ταυτότητα. Πάντα έπρεπε να είναι προσκολλημένοι σε κάποια ξένη δύναμη. Είχαμε το κόμμα των αγγλόφιλων, το κόμμα των ρωσόφιλων, το κόμμα των γαλλόφιλων και τελευταία το κόμμα των αμερικανόφιλων. Δεν άκουσα ποτέ κάποιο να πει ότι είναι κόμμα του ελληνισμού και ξέρετε και τον λόγο; Γιατί ο Ελληνισμός δεν έχει κόμματα! Μόνον οι ξενόφερτες ιδέες είναι κομματιασμένες και είναι κόμματα και κομμάτια, διότι δεν έχουν οι ίδιες ιδεολογική ταυτότητα. Αυτό που βλέπετε και συμβαίνει στον πλανήτη δεν είναι τυχαίο. Επειδή είναι σήμερα η πρώτη μέρα και η πρώτη φορά που επικοινωνούμε μαζί, καλό θα ήτανε να ταυτοποιήσουμε – γιατί ξέρετε έχω ιδιαίτερη ευαισθησία με το Ηράκλειο κι ας με συγχωρήσουν τα Χανιά, λόγω της εγγύτητος της Κνωσσού και λόγω της Γνώσης ότι οι πολιτισμοί στην Γαία κατέβηκαν σε 2 σημεία. Πρώτον στην Κνωσσό και δεύτερον στο Λύκαιον Όρος της Αρκαδίας.

ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ

Γι' αυτόν τον λόγο, λοιπόν, καλό θα ήταν σήμερα να κάνομε μία αναδρομή για να αντιληφθείτε και εσείς ποιά είναι τα αφεντικά τα οποία υπηρετούν οι κύριοι Βενιζέλος, Σαμαράς και όλο το επιτελείο των προδοτών. Διότι δεν πρόκειται περί τίποτε .... Κατ' αρχήν το να προδίδεις κάτι σημαίνει ότι ξέρεις ποιό είναι το σωστό. Το ελαφρυντικό που έχουν οι άνθρωποι αυτοί είναι ότι ΔΕΝ είναι Έλληνες. Ότι δεν εδιδάχθησαν ποτέ τον Ελληνισμό, ότι δεν ξέρουν τί θα πει Ελληνισμός. Η ιδεολογική τους ταυτότητα απόλυτα συμπλέει με το άλλο DNA και ένα από τα μεγάλα μαθήματα που πήρα σ' αυτό το ταξίδι, έχοντας μιλήσει με πάρα πολύ υψηλόβαθμα στελέχη της παγκόσμιας ελίτ, μπορώ να σας πω ότι στον πλανήτη αυτόν υπάρχουν ΕΜΕΙΣ και ΑΥΤΟΙ! Δεν υπάρχει τρίτη δύναμις. Εάν εμείς δεν έχουμε αυτό που λέγεται ιδεολογική ταυτότητα, δεν μπορούμε με κανέναν τρόπο να τους νικήσουμε. Επομένως, ο Οργανισμός έχει την Αποστολή να ταυτοποιήσει και να φέρει μπροστά στα μάτια όλων των Ελλήνων την ιδεολογική ταυτότητα του Ελληνισμού.

ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ

Πρακτικά αυτό που βλέπετε σήμερα είναι μια τεράστια διαμάχη κορυφής. Δεν θα περίμενε κανένας από μένα να κάνω την ακόλουθη δήλωση. Υπάρχει μία θανάσιμη διαμάχη μεταξύ των Ροκφέλερς και των Ροθτσάιλντ. Ποιός θα το φανταζότανε αυτό; Θυμάστε ότι πριν από περίπου 3 εβδομάδες σε “ατύχημα” δολοφονήθηκε ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ, ο οποίος ήταν γιος του Τζέραλντ Ροκφέλερ και αυτό βέβαια κανένας δεν σας είπε ότι αυτό ήταν μία πολύ στοχευμένη δολοφονία. Η Οικογένεια Ροκφέλερ έχει χάσει πολλές “μάχες” τελευταία. Πρώτα το 2010 έχασε τη “μάχη” έναντι των Ροθτσάιλντ για το ποιός είναι το αφεντικό της Ευρώπης. Για να μην είμαστε ... για να μην “χαϊδεύουμε” αυτιά, η ουσία είναι ότι Ευρωπαϊκή Ένωσις “σημαίνει” Ροθτσάιλντ. Ούτε Μέρκελ υπάρχει, ούτε Σαρκοζί υπάρχει, ούτε ... Κατ' αρχήν όλοι αυτοί οι άνθρωποι ... η Μέρκελ είναι κατευθείαν φυσικός απόγονος του Αδόλφου Χίτλερ, ο Σαρκοζί, ο Ολάφ, ο Κάμερ, ο Μπλερ, όλοι αυτοί οι οποίοι διαφεντεύουν τα “συμφέροντα” της Ευρώπης είναι όλοι από την ίδια κάστα, είναι όλοι εβραίοι ή σιωνιστές – ας πούμε καλύτερα τη λέξη σιωνιστές και σατανιστές κι αυτό σας το λέω μετά λόγου γνώσεως. Σας υπενθυμίζω ότι πριν από ένα μήνα βρέθηκαν 800 μωρά δολοφονημένα σε μια εκκλησία στη Σκωτία με τελετουργικό τρόπο από την Καθολική Εκκλησία. Δεν θέλω να πάω σε αυτή τη λεπτομέρεια, απλώς θέλω να σας πω τις ισορροπίες. Μία δεύτερη ήττα των Ροκφέλερς ήταν ότι έχασαν την Ιαπωνία στην Ομάδα που λέγεται “Λευκοί Δράκοντες”. Οι “Λευκοί Δράκοντες”, λοιπόν ... Αντιλαμβάνεστε με αυτά που θέλω να σας πω ότι υπάρχει μία μεγάλη διαμάχη κορυφής σε αυτούς που τσακώνονται. Ένα πολύ υψηλόβαθμο στέλεχος της Αντιτρομοκρατικής του Πλανήτη μου έκανε την ακόλουθη δήλωση πριν από μερικές μέρες. “Οι Εβραίοι”, μου λέει, “είναι δύσκολο να το καταλάβεις, αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο να κερδίσουν αυτήν την διαμάχη. Και ξέρεις γιατί; Διότι σε επίπεδο κορυφής ο καθένας κυνηγάει τα δικά του συμφέροντα. Διότι δεν τους συνδέει καμία ιδεολογική ταυτότητα. Και μ' αυτόν τον τρόπο, γι' αυτόν τον λόγο δεν είναι δύσκολο να κερδίσει τη μάχη η πλευρά η φωτεινή”.

Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ, ΜΟΝΑΚΟ 08/2011

Τον Αύγουστο του 2011, με την πρωτοβουλία της Ελβετικής Κυβερνήσεως έγινε μία σύσκεψη στο Μόντε Κάρλο στο Μονακό. Στη σύσκεψη αυτή είχαν προσκληθεί περίπου 57 Υπουργοί Οικονομικών. Από όλες τις χώρες του Πλανήτη. Το ό,τι αποφασίσθηκε εκεί και το οποίο άρχισε να εφαρμόζεται έκτοτε, είναι ο λόγος για τον οποίο βλέπετε αυτήν την τεράστια διαμάχη στον πλανήτη. Η εφαρμογή των όσων συμφωνήθηκαν σε εκείνη τη συνεδρίαση ... Οι χώρες αρχικώς ήταν 57 και ο σκοπός της διασκέψεως που επίσημα εκλήθη από την Ελβετία ήταν η επαναφορά στο χρηματοοικονομικό σύστημα της ισοτιμίας χρυσού, αργύρου και των άλλων πολυτίμων μετάλλων. Στοχευμένα αποκλείστηκαν από αυτές τις διεργασίες οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς, η Γερμανία, η Γαλλία και η Ιταλία. Με άλλα λόγια, ΔΕΝ έλαβαν πρόσκληση να συμμετάσχουν σ' αυτήν την συνεδρίαση οι Ηνωμένες Πολιτείες – οι ονομασίες που σας λέω και οι χώρες που σας λέω έχουν μεγάλη σημασία για να καταλάβετε την σημερινή ισορροπία των καταστάσεων. Ενσυνείδητα λοιπόν και ενεργά αποκλείστηκαν οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς, η Γερμανία, η Γαλλία και η Ιταλία. Αυτή η συνεδρίασις ήταν μία καταλυτική θα έλεγα στην Ιστορία της Ανθρωπότητας για τις προηγούμενες 15-20 χιλιάδες χρόνια και την σημασία αυτής της συνδιάσκεψης θα την αξιολογήσουν οι ιστορικοί του μέλλοντος. Αρχικά, μέχρι τον Δεκέμβριο του 2011 -θα σας πω ακριβώς τί έγινε σε κείνη τη συνεδρίαση - είχαν προσυπογράψει 117 χώρες, μέχρι τον Μάιο του 2012 είχαν παραλάβει όλη την Συμφωνία της συνδιασκέψεως 179 χώρες για να καταλήξουν στην εξής ισορροπία. Εν τέλει υπέγραψαν 147 χώρες από όλον τον πλανήτη την αλλαγή του χρηματοοικονομικού συστήματος. Θα καταλάβετε μετά από 5-10 λεπτά τί ακριβώς συμφωνήθηκε εκεί. Το νέο σύστημα το οποίο αποφασίστηκε σε εκείνη τη συνδιάσκεψη σηματοδοτεί την επαναφορά του χρυσού για την δημιουργία χρήματος. Αυτό βέβαια είναι μία πολύ μεγάλη και μία πολύ δύσκολη θα έλεγα αποστολή γιατί φέρνει σε αντιπαράθεση τα 147 κράτη με τα υπόλοιπα που δεν τα προσυπέγραψαν. ΠΡΟΚΑΛΩ, λοιπόν, τον κ. Βενιζέλο και τον κ. Σαμαρά με την σημερινή εκπομπή από το Ηράκλειο που πιστεύω ότι ακούγεται και από τις άλλες ... δεν ξέρω, έχετε συνδεθεί με άλλα ραδιόφωνα;

E4: Είμαστε συνδεδεμένοι με το ART FM, το Ράδιο Sorras, το Ράδιο Άρτα, το Ράδιο Αετός, το Ράδιο Ζεύς, το Ράδιο Θάλασσα, τα Μεσσηνιακά Νέα, το Ράδιο Γαλαξίας από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, το Ράδιο Laser, το Ράδιο Πειρασμός, τα Διδυμάκια, 5 πειρατικοί σταθμοί, και φαντάζομαι και 2 Κρητικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί, οι οποίοι επιτρέψτε μου να μην τους ονομάσω αυτήν την στιγμή.

ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ;

Δόκτωρ Λαμπράκης: Εγώ προκαλώ τώρα παγκόσμια και μέσω όλων αυτών των σταθμών, ΠΡΟΚΑΛΩ και ΠΡΟΣΚΑΛΩ τους κυρίους Βενιζέλο, Σαμαρά, Παπανδρέου, Παπαδήμο και τον κ. Στουρνάρα να μας πουν ακριβώς ποιά θέση έλαβε η Ελλάς έναντι αυτής της συνεδριάσεως, αυτής της συνδιασκέψεως και ... δεν χρειάζεται να κάνετε μεγάλη προσπάθεια να καταλάβετε ποιά θέση έχει λάβει η Ελλάς όταν ακούσετε τί ακριβώς συνέβη κατόπιν. Εκείνο το οποίο συνέβη είναι ότι ... Κατ' αρχήν να δείτε ποιοί ήσαν οι ... Οι οικοδεσπότες ήταν οι Ελβετοί... Μεταξύ των Χωρών, οι οποίες είχαν προσκληθεί και οι οποίες αντιπροσωπεύτηκαν επίσημα σε κυβερνητικό επίπεδο ήσαν η Ολλανδία, η Τσεχοσλοβακία, η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Κίνα, η Ρωσσία, η Βραζιλία, η Αργεντινή, η Ουρουγουάη, η Παραγουάη, η Βενεζουέλα... Όλες σχεδόν - με εξαίρεση 4 Εμιράτων - όλες σχεδόν οι Χώρες του Κόλπου... Ο Καναδάς αντιπροσωπεύτηκε από Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (Μ.Κ.Ο.), οι οποίες αντιτίθενται στη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Έλαβαν επίσης μέρος η Οργάνωσις που ονομάζεται “Λευκοί Δράκοι” από την Άπω Ανατολή. Επίσης, έλαβαν μέρος αντιπρόσωποι μίας Οργανώσεως που ονομάζεται “Τα Λευκά Πηλίκια”. “Τα Λευκά Πηλίκια” είναι 3.000 πολύ υψηλόβαθμα στελέχη του Αμερικανικού Πενταγώνου, της CIA, της ... Επίσης – του DIA και όλων των άλλων μεγάλων Μυστικών Υπηρεσιών του Πλανήτη, οι οποίοι είναι αντίθετοι με το πώς οι σιωνιστές έχουν επιβάλλει την κυριαρχία τους στην αμερικανική οικονομία και το αμερικανικό στράτευμα. Από το τί έγινε μετά, θα καταλάβετε πώς ακριβώς έχει διαιρεθεί πλέον η διοίκησις θα έλεγα των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων.

ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ: ΡΟΚΦΕΛΕΡ, ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΛΠ

Πολλοί εξέφρασαν την επιθυμία να λάβουν μέρος στην συνδιάσκεψη και τους απαγορεύτηκε. Ο πρώτος ήταν ο Πρωθυπουργός της Ιαπωνίας ο Ναότο Καν, στον οποίον απαγορεύτηκε αυστηρώς να λάβει μέρος. Η δεύτερη ήταν η Κριστίν Λαγκάρντ, στην οποίαν απαγορεύτηκε να εμφανιστεί ... Όπως επίσης πολλά μέλη της σπείρας των ναζιστών, Ροκφέλερ, Κίσσινγκερ, Μπους και όλου αυτού που ονομάζουμε στρατιωτικοοικονομικό σύμπλεγμα στην Αμερική, οι οποίοι είχαν δημιουργήσει τη Νέα Τάξη Πραγμάτων από το 1945 μέχρι το 1995, ζητούσαν να λάβουν μέρος στη συνδιάσκεψη και τους απαγορεύτηκε αυστηρώς. Ένας ο οποίος ήταν “σκληρό καρύδι” υποτίθεται, ο Τζέι Ροκφέλερ, εμφανίστηκε στην πόρτα και του ζήτησαν αρχικά οι υπηρεσίες ασφαλείας να αποχωρήσει. Αυτός προσπάθησε να πει “ξέρετε ποιός είμαι” κ.τ.λ., βέβαια ο υπεύθυνος ασφαλείας στο Μονακό “ξέρουμε είσαι ο κ. Κανένας και δεν έχεις κανένα απολύτως λόγο να είσαι σε αυτή τη συνδιάσκεψη. Εσύ και αυτούς που αντιπροσωπεύεις είστε πλέον μία ομάδα γερόντων χωρίς Νόηση και Διανόηση, είσαστε σκόνη για τον Πλανήτη και δεν μας ενδιαφέρει τί πιστεύετε”. Παρά το γεγονός ότι άρχισε να φωνάζει και να “διαρρηγνύει τα ιμάτιά του”, τον πήρε η υπηρεσία ασφάλειας και τον πέταξε έξω από τη συνδιάσκεψη. Μετά από περίπου μία ώρα ήλθε με μία ομάδα αυτούς που ονομάζουμε Men in Black, δηλαδή με μία ομάδα που φοράνε όλοι μαύρα. Επειδή η συνδιάσκεψη εγνώριζε ότι θα συμβούν τέτοια πράγματα τους συνέλαβαν όλους και τους έβγαλαν έξω από την συνδιάσκεψη, συμπεριλαμβανομένου και του Τζέι Ροκφέλερ. Για να μην δημιουργηθεί διπλωματικό θέμα, την επομένη το πρωί ενοικίασαν ένα κρουαζιερόπλοιο και βγήκαν στην ανοιχτή θάλασσα έξω από το Μονακό για να συνεχίσουν την διάσκεψη. Σύντομα, 2 μαύρα ελικόπτερα εμφανίστηκαν πάνω από το πλοίο με πολύ εξελιγμένα μηχανήματα ωτοακούσεως – ωτακουστικής και αντιγραφής όλων των τεκταινομένων, όπως επίσης και παρεμβολής παρασίτων – ηλεκτρομαγνητικών παρασίτων – για να μην επιτρέπουν σε αυτούς που ήταν στην διάσκεψη να συνεχίσουν τις εργασίες. Οι εκπρόσωποι του Πενταγώνου, δηλαδή της Οργάνωσης που λέγεται “Τα Λευκά Πηλίκια” - έτσι λέγεται “Τα Λευκά Πηλίκια” - οι αντιπρόσωποι λοιπόν αυτής έδωσαν την εντολή σε δύο Harrier Jets, δηλαδή 2 πολεμικά αεροπλάνα Harrier, τα οποία σηκώθηκαν και κυνήγησαν τα μαύρα ελικόπτερα, τα οποία βέβαια εξαφανίστηκαν. Αυτό δημιουργεί ένα τεράστιο πρόβλημα και πάρα πολλά ερωτηματικά για την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Υπάρχει λοιπόν η μία μερίδα, αυτοί που ονομάζονται The Military Industrial Complex, στα αμερικάνικα έτσι το λένε, δηλαδή το Στρατιωτικο Επιχειρηματικό Σύμπλεγμα, το οποίο κατευθύνεται από τους νεοταξίτες, την οικογένεια Μπους όπως και την οικογένεια Ροκφέλερ, την οικογένεια Ροθτσάιλντ και όλα αυτά τα καλά παιδιά, τα οποία έχουν επιβάλλει την κυριαρχία τους στον Πλανήτη. Σημασία έχει ότι στην συνδιάσκεψη ήταν και μερικές πολύ σημαντικές χώρες της Νοτίου Αμερικής. Ιδιαίτερα η Νότιος Αμερική έχει μεγάλη σημασία γιατί εκεί στη Νότιο Αμερική έχουμε ίσως από τις πιο σπάνιες και τις πιο πολύτιμες – τα πιο πολύτιμα φυσικά αγαθά που υπάρχουν στον Πλανήτη.

ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΛΩΝΩΝ

Δόκτωρ Ε. Λαμπράκης : Ερώτημα επίσης γεννάται το εξής και μην σας κάνει έκπληξη αυτό που θα ακούσετε, ποιος είναι εκείνος ό οποίος διευθύνει τα εργοστάσια κλωνοποίησης των ανθρώπων στο CAP DAY του Maryland ; Ξέρετε ότι πάρα πολλοί στις ανώτατες διοικητικές θέσεις της Αμερικής αλλά και όχι μόνο, και άλλων χωρών έχουν αντικατασταθεί από κλώνους. Κάποια άλλη μέρα όταν ξαναβρεθούμε θα αναφέρουμε κάποια κλασικά παραδείγματα για να καταλάβετε τι εννοούμε. Ομιλούμε για αρχηγούς κρατών, υπουργούς οικονομικών, υπουργούς αμύνης οι οποίοι είναι κλωνοποιημένοι και οι οποίοι κατευθύνονται από τα εν λόγω κέντρα. Διερωτάται λοιπόν μετά από την συνδιάσκεψη του Μονακό ο απλός και εχέφρων άνθρωπος ποιος έχει τον λόγο και ποιος έχει την διοίκηση των εργαστηρίων. Είναι η οργάνωση «Λευκά Πηλίκια» ή είναι η οργάνωσης της Νέας τάξης πραγμάτων ; Σημασία επίσης έχει το γεγονός, γιατί δεν ξέρουμε ποιος διευθύνει όλες αυτές τις τρομοκρατικές οργανώσεις οι οποίες είναι εν υπνώσει μέσα στις κοινωνίες των ανθρώπων έτοιμες να εκραγούν ανά πάσα στιγμή με μία απλή εντολή. Ποιο λοιπόν από τα δύο κομμάτια του Αμερικανικού στρατού και των στρατηγών, ποιος είναι εκείνος ο οποίος στον οποίο υπακούν αυτά τα λένε sleeping shells, έτσι τα λένε στην δική τους γλώσσα.

ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ - Η ΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ

Έχει μεγάλη σημασία να ενθυμίστε ορισμένα περιστατικά, π.χ. τον νόμο ΝΕΣΑΡΑ τον υπέγραψε ο Bill Clinton με την παρουσία πέντε Αμερικανών στρατηγών και μιας ομάδας Delta Force. Έχει επίσης μεγάλη σημασία ότι πριν από τέσσερις μήνες ο πρόεδρος Ομπάμα, πέντε έξι μήνες ίσως λίγο περισσότερο να είναι απέλυσε 79 στρατηγούς σε διάστημα τριών ημερών διότι αρνήθηκαν να υπακούσουν τις εντολές της Νέας τάξης πραγμάτων και να αρχίσει ο παγκόσμιος πόλεμος. Καταλαβαίνεται λοιπόν ότι μεταξύ της διασκέψεως του Μονακό και των άλλων καταστάσεων που μόλις περιέγραψα, αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει μία μεγάλη πραγματικά μεγάλη διχοτόμηση στα ανώτατα κλιμάκια των ανώτατων δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών. Το ποιο πρόσφατο από όλα θα σας το αναφέρω τώρα. Ξέρετε ότι στο Λονδίνο αυτή την στιγμή γίνεται μία έκθεσης όλων των πολεμικών αεροσκαφών του πλανήτη. Η μεν Ρωσία συμμετέχει με το CU35 και η Αμερική έπρεπε να συμμετέχει με το F35. Πριν 48 ώρες, 24 ώρες δηλαδή πριν αρχίσει η έκθεση όλος ο στόλος των F35 των Ηνωμένων Πολιτειών καθηλώθηκε γιατί έπιασε φωτιά ή ένα ή δύο F35 χωρίς κανένα λόγο και καταστράφηκε στο έδαφος, την ώρα της απογείωσης δηλαδή και γι’ αυτό το λόγο έχουν καθηλωθεί όλα τα F35. Άρα αυτή την στιγμή στο Λονδίνο ο μόνος ο οποίος εμφανίζει στρατιωτικά αεροπλάνα είναι η Ρωσία με τα CU35 και η Γαλλία με τα Amaras. Επομένως κάτι δεν πάει καλά, αντιλαμβάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά.

Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Η παρουσία λοιπόν πολλών χωρών της Νοτίου Αμερικής είχε μεγάλη σημασία σε εκείνη την συνδιάσκεψη του Μονακό. Οι λεπτομέρειες αυτής της συνεδριάσεως έγιναν ακόμα πιο σταθερές με μία δεύτερη συνεδρίαση η οποία συνέβη στην Μόσχα τρεις μήνες αργότερα με συμμετοχή 92 χωρών. Και από τις δύο αυτές συνεδριάσεις αποφασίστηκε από 147 πλέον χώρες, η Ελλάδα ήτανε μία από τις χώρες που παρέλαβε την συνδιάσκεψη, τα αποτελέσματα της συνδιασκέψεως, τον Σεπτέμβριο του 2011. Εσείς να κάνετε τους συνειρμούς σας ποιοι ήταν τότε στην Αρχή ; για να καταλάβετε ποια θέση έλαβε η Ελλάς. Αλλά δεν ήταν στο τελικό κατάλογο των 147 που προσυπέγραψαν την αλλαγή του χρηματοοικονομικού συστήματος και την απομάκρυνση από τα ανύπαρκτα χρήματα. Η Ελλάδα είναι υποδουλωμένη σήμερα από ένα ανύπαρκτο χρέος, από ένα χρέος το οποίο ισχυρίζονται οι δανειστές ότι βασίζεται σε χρήμα που έδωσαν στους Έλληνες το οποίο δεν είναι χρήμα διότι δεν βασίστηκε ποτέ σε κανένα ουσιαστικό περιουσιακό στοιχείο. Τα χρήματα τα οποία υποτίθεται ότι μετεφέρθησαν στην Ελλάδα είχαν απλώς την αξία του χαρτιού στο οποίο ήταν τυπωμένα τίποτα παραπάνω. Αποφάσισαν λοιπόν αυτά τα 147 έθνη, από τα 192 που είναι στα Ηνωμένα Έθνη, να σταματήσει αυτή η μεγάλη κοροϊδία του ανθρώπινου γένους να επανέλθει αυτό που ονομάζουμε ισοτιμία χρυσού και αργύρου. Να κλείσουν και να απολύσουν αυτόματα αυτό που ονομάζεται Federal Reserve Poor. Κινήσεις οι οποίες ακολούθως έγιναν με πολύ συναπτές διαδικασίες και αυτό έγινε το τέλος του 2013 στην Αμερική. Οι χώρες οι οποίες δεν λαμβάνουν και σήμερα μέρος είναι αυτές οι αρχικές χώρες οι οποίες είπαμε καθώς επίσης και οι δορυφόροι τους και φαντάζομαι όλοι να αισθάνεστε ότι η Ελλάδα είναι ένας από αυτούς τους δορυφόρους.
ΟΜΙΛΙΑ ΤΩΝ ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗ & ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΣΤΙΣ 14-7-2014 ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ (Ε4)

https://www.youtube.com/watch?v=pgsuqmT6DFw
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΜΑΡΙΑ ΓΚΟΝΤΖΗ, ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ



Ei-End Μνημοσυνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου