11 Ιουλίου 2014

Ρωσία: Βουλευτής ζητάει την απομάκρυνση του θεού Απόλλωνα από χαρτονόμισμα γιατί είναι γυμνός !!!

Ρωσία: Βουλευτής ζητάει την απομάκρυνση του θεού Απόλλωνα από χαρτονόμισμα γιατί είναι γυμνός !!!

606x340_273462

Πορνογραφικό υλικό χαρακτήρισε Ρώσος βουλευτής, το γυμνό θεό Απόλλωνα που απεικονίζεται στο χαρτονόμισμα, που έχει αξία 100 ρούβλια.
Ο Ρομάν Κουντιάκοβ, υπέβαλε αίτημα στο κοινοβούλιο και την Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας, ζητώντας την απόσυρση του χαρτονομίσματος και την αντικατάσταση του, από φωτογραφία της Κριμαίας, καθώς είναι προσβλητικό για τα παιδιά.
“ Καθώς περπατούσα στο διάδρομο,είδα ένα αγόρι και ένα κορίτσι που πιθανολογώ ότι θα πήγαιναν τρίτη δημοτικού. Καθόντουσαν και κοιτούσαν το συγκεκριμένης αξίας χαρτονόμισμα. Σκέφτηκα ότι δεν συμβαίνει κάτι παράξενο, μέχρι που το κορίτσι φώναξε στο αγόρι, “το βλέπεις ότι ο άνδρας είναι γυμνός;”. Σοκαρίστηκα. Είναι εμφανές ότι ο θεός Απόλλωνας απεικονίζεται γυμνός,” είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής.
Ο βουλευτής στους ισχυρισμούς του, τόνισε μεταξύ άλλων, ότι η αδαμιαία περιβολή του Απόλλωνα, προωθεί την προπαγάνδα υπέρ των ομοφυλόφιλων, η οποία έχει απαγορευθεί δια νόμου από το ρωσικό Κοινοβούλιο.
Copyright © 2014 euronews
………………………………………………..
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΡΜΙΤΑΖ ΣΤΗΝ… ΑΓΙΑ  ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ;… ΚΙ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ;…
0_9f523_187bdb0d_XXL.jpeg
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ… http://slavikap.livejournal.com/2865411.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου