20 Αυγούστου 2014

ΤΑ ΝΠΔΔ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟ, ΑΡΑ ΟΥΤΕ ΕΝ.Φ.Ι.Α. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ! ΚΑΙ ΤΟ Κ.Ι.Σ. ΕΙΝΑΙ ΝΠΔΔ…ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ.

ΤΑ ΝΠΔΔ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟ, ΑΡΑ ΟΥΤΕ ΕΝ.Φ.Ι.Α. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ! ΚΑΙ ΤΟ Κ.Ι.Σ. ΕΙΝΑΙ ΝΠΔΔ…ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ.

NOA
5,8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΦΟΡΟ ΕΝ.Φ.Ι.Α. ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΑΝ ΣΤΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ!!! ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ; !!!
Γιάννης Καλογερόπουλος ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ …….
ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ … ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ !!!!
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ;;;;
Kαι ξαφνικά είδαν όλα τα άστρα και μάλιστα χωρίς… τηλεσκόπιο:…. Ζητούν 6 εκατ. ευρώ για ΕΝΦΙΑ από το Εθνικό Αστεροσκοπείο
καταλογίστηκε ΟΜΩΣ παράνομα………………Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Α !!!!!
- ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΦΟΡΟΣ ;;;;;;;;
ΓΙΑΤΙ…… Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Κανάρης Τσίγγανος, μιλώντας στην τηλεόραση του Ant1,
και……
Όπως εξήγησε ο ίδιος, βάσει του νόμου , τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, όπως είναι ΚΑΙ το Αστεροσκοπείο, δεν υπόκεινται σε φόρο……… ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ !!!
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ….. ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ;;;;;;
- ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ….. τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, όπως είναι ΚΑΙ το Αστεροσκοπείο, δεν υπόκεινται σε φόρο……… ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ !!!
ΓΙΑΤΙ ;;;;
- ΕΙΠΑΜΕ …., τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, δεν υπόκεινται σε φόρο……… .. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΟΟΟΟ……..!!!!!..ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ
ΝΑ ΤΑ ΜΑΣ…!!!!
5,8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΦΟΡΟ ΕΝ.Φ.Ι.Α. ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΑΝ ΣΤΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ!!!
ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ;?!!! ….. ……… ΛΕΣ ;;;;;;
ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ;;;;
… ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕ 5,8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΦΟΡΟ; !!!
Σχολιάζοντας ομως την καταγγελία του προέδρου του Αστεροσκοπείου, ο βουλευτής της ΝΔ … ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ .. Προκόπης Παυλόπουλος σημείωσε ότι προφανώς πρόκειται για λάθος.που καταλογιστηκε ΦΟΡΟΣ σε Νομικο Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, !!!!!!!…… ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ …. ΕΠΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ……, τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, δεν υπόκεινται σε φόρο……… .. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΟΟΟΟ….
ΕΡΩΤΗΣΗ ….
……. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ; … ., Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, ΠΟΥ δεν υπόκεινται σε φόρο………ΠΟΥ .. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΟΟΟΟ….;;;;;
ΟΥΥΥΥΥΥΥ …… ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Μετά τη χοντροκομένη γκάφα
.. Προκόπης Παυλόπουλος…..ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ;;;
Όπως ανέφερε ΚΑΙ ο πρόεδρος του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Κανάρης Τσίγγανος, μιλώντας στην τηλεόραση του Ant1……
ΠΗΓΉ: http://alfeiospotamos.gr/?p=8879 — με τον Βασιλειάδη Δημήτριο και 80 ακόμη.
……………………………………………………………………………………
ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΩΡΑ, ΟΤΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ…
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ !!!
Κ.Ι.Σ. ΝΠΔΔ

………………………………………………………………………………..
Χρήστος Μπαλαντίνας ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ…
Όπως μας πληροφόρησαν τα δικά μας καθαρά παλικάρια που δουλεύουν δίπλα στους εθνοπροδότες και συλλέγουν πληροφορίες…τα προδοτάκια τα έχουν παίξει!!!! και ψάχνουν τρόπο και λόγο για να μας σταματήσουν!
Ακούστε από ποια λέξη πιάστηκαν από την ανακοίνωσή μας για να μας βγάλουν παράνομους-φασίστες-αντισυνταγματικούς και όλες τις γνωστές ταμπέλες και έχουν ετοιμάσει και τα μμε για να ρίξουν την ανάλογη λάσπη και να σπείρουν αντινόηση και προπαγάνδα τα ζώα!!!!
«ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ»
προσπαθούν να πιαστούν από το «ΚΛΕΙΝΟΥΝ» τα ζώα και να μας χρεώσουν όλες τις γνωστές ταμπέλες…λοιπόν ζώα η αντινόηση σας δεν θα περάσει στους Έλληνες!
Εμείς όλοι οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ που έχουμε γνώση του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ γνωρίζουμε τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ και ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ακούτε ρε ζώα της καθεστωτικής κυβέρνησης ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ!!!!! και θα έχουμε καλέσει και τον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ της κάθε πόλης για να προασπίσουμε το νόμιμο ΔΙΚΑΙΩΜΑ της ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ!!!!!
ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΝΕ 2000 ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΦΟΡΙΑ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ!!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΙΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ…ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣ ΦΤΙΑΧΝΑΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΦΟΡΙΕΣ…ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ!!!!
ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΡΕ ΖΩΑ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΑΝΤΙ-ΝΟΗΣΗ;;;;ΕΔΩ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΔΙΑ-ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑ-ΝΟΗΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΑΧΥΡΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΡΕ ΖΩΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ!!!!
ΠΑΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΟΡΟ ΕΝΦΙΑ!!!! ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΥΠΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΖΩΑ!!!!ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ!!!!
«ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΕΝΦΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΩΝΕΝΟΙ; ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΦΕΙΣ ΣΕ ΜΠΛΟΚ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ!!!!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ!
ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑ! «
934798_10204806654032772_4130005970336321924_n

http://alfeiospotamos.gr/?p=8887

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου