25 Αυγούστου 2014

Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή Γόρτυνας…

Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή Γόρτυνας…

Με παρουσία πολύ κόσμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής η ορκωμοσία του Δημάρχου κ. Νίκου Σχοιναράκη και της νέας Δημοτική Αρχής του Δήμου Γόρτυνας από το Μητροπολίτη Γορτύνης και Αρκαδίας κ.κ. Μακάριο.

 

            Παρόντες οι βουλευτές κ.κ. Αυγενάκης, Σενετάκης και Δαμοβολίτης, οι νέοι Δήμαρχοι Λαμπρινός (Ηρακλείου), Αρμουτάκης (Φαιστού), Καλογεράκης (Μινώας), Μαστοράκης (Χερσονήσου), ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Πιτσούλης ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου κ. Χριστοφάκης, ο Δ. Σ. Ηράκλειου κ. Πασπάτης κ.α.

            Μιλώντας στους παραβρισκόμενους μετά το τέλος της ορκωμοσίας ο κ. Σχοιναράκης  ευχαρίστησε αρχικά τους δημότες για την επανεκλογή του συνδυασμού του, ενώ αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που βιώνει η τοπική αυτοδιοίκηση σήμερα.

-           Με καθαρή τη συνείδησή μας και με γνώμονα πάντα το ήθος, την εντιμότητα και τη διαφάνεια, είμαστε έτοιμοι να θέσουμε νέους στόχους για την επόμενη δημοτική περίοδο και να χαράξουμε τις αναπτυξιακές προοπτικές, που θα καθορίσουν το πλαίσιο των διεκδικήσεων μας, τόνισε χαρακτηριστικά!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου