10 Αυγούστου 2014

ΘΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕ ΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ; ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΟΝΤΑΡΙΟ;

ΘΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕ ΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ; ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΟΝΤΑΡΙΟ;

ΣΤΙΣ 28/9/2012 Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΠΛΗΡΗ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ 600.000.000.000 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΗΠΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΟΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΜΠΑΝΚ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ. 

……………………………………………………………………………….
Η επίσημη νομική εταιρική έδρα της BMO είναι στο Μόντρεαλ. Ο Πρόεδρος, Πρόεδρος και μερικά ανώτερα στελέχη διοίκησης εργάζονται στα γραφεία στο Τορόντο.
………………………………………………………………………………
Το Τορόντο βρίσκεται στην επαρχία του Οντάριο…
toronto
ΣΤΙΣ 29/9/2012 ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΟΝΤΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΟΝΤΑΡΙΟ, ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ! 
0021254EGRAF00212O640Οντάριο Υπουργείο Κυβερνητικών Υπηρεσιών
Εγώ εδώ Βεβαιώνω ως εξής:
DAVID ROSS McGREGOR της επαρχίας του Οντάριο, το όνομα του οποίου έχει εγγραφεί στο συνημμένο μέσο, ήταν, κατά το χρόνο της εγγραφής σ” αυτό, συμβολαιογράφος εις την και για την επαρχία του Οντάριο, στον Καναδά, δεόντως ανατεθειμένος και δεόντως εξουσιοδοτημένος από τους νόμους της για να διαχειριστεί τους όρκους, να λάβει ένορκες καταθέσεις και να πιστοποιήσει την απόδειξη των πράξεων και των άλλων μέσων εγγράφως να καταγραφεί στο πλαίσιο του στην εν λόγω επαρχία. Επιπλέον βεβαιώνω ότι έχω συγκρίνει την υπογραφή του εν λόγω ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥ που έχει εγγραφεί στο συνημμένο μέσο με το δείγμα της υπογραφής του εν λόγω ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥ που έχει κατατεθεί σε αυτό το γραφείο και αληθώς πιστεύω ότι η εν λόγω υπογραφή είναι γνήσια, και ότι έχω συγκρίνει την εντύπωση της σφραγίδας του ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥ που εμφανίζεται στο συνημμένο όργανο με το υπόδειγμα της Σφραγίδας που έχει κατατεθεί σε αυτό το γραφείο και πιστεύω ότι αληθώς η εντύπωση της σφραγίδας είναι γνήσια, στην κατάθεση του οποίου έχω θέσει με το χέρι μου και επικόλλησα τη σφραγίδα του Υπουργείου Κυβερνητικών Υπηρεσιών της επαρχίας του Οντάριο στην πόλη του Τορόντο στην εν λόγω επαρχίατην εικοστή όγδοη ημέρα του Σεπτεμβρίου, μ.Χ. 2012.
για το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (Του Καναδά εννοείται)
………………………………………………………………………………..
1620868_681104581939835_730511860_n
 Αρτεμης Σωρρας…..ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΕ ΤΕΧΝΗΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΜΕΣ.
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ.
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Η ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ;
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ;
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΔΙΔΑΧΘΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΖΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ.
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΚΟΛΛΗΤΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΞΕΡΕΙ.
ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΑΞΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου