08 Αυγούστου 2014

Γιάννης Καλογερόπουλος & Πύρινος Έλλην: ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν !!!!! ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ.


Γιάννης Καλογερόπουλος & Πύρινος Έλλην:
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν !!!!!
ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ. 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Το έργο περιλαμβάνει: (1) Για την Θεσσαλονίκη (α) εγκατάσταση σε δευτερεύον υπονόμους, τον κορμό και τη δύναμη του δικτύου, καθώς και αντλιοστάσια (β) κατασκευή περίπου 25 χλμ. από την κύρια διασύνδεση (γ) κατασκευή μιας πρωτογενούς μονάδας επεξεργασίας και (δ) την αγορά εξοπλισμού για την επιθεώρηση και τη συντήρηση αποχέτευσης. (2) Βόλος : (α) την εγκατάσταση περίπου 113 χιλιόμετρα δευτερευόντων αποχετευτικών αγωγών, 18 χλμ. από τον κορμό και τη δύναμη του δικτύου και έξι αντλιοστάσια (β) κατασκευή μονάδας προεπεξεργασίας (γ) την εγκατάσταση ενός συλλέκτη και (δ) την κατασκευή του περίπου 8 χιλιόμετρων τελική αποχέτευση και περίπου 0,7 χιλιομέτρων για την εκβολή στην θάλασσα. (3) Μελέτες και Εκπαίδευση: (α) μελέτες σκοπιμότητας (β) έρευνες βιομηχανικών λυμάτων (γ) ωκεανογραφικές μελέτες κ.τ.λ.
ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΙΔΡΥΜΑΤΑ-ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΩΣ!!!!!!!!!!
ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΙΔΡΥΜΑΤΑ-ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ !!!!!!
ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΙΔΡΥΜΑΤΑ-ΜΕΛΗ !!!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΜΑΣ!!!!!!
ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ
ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ .!!!!
ΚΟΙΤΑΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΜΑΣΩΝΟΣΚΥΛΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
Το γραφείο της Ελλάδας στο γραφείο της Παγκόσμιας Τράπεζας στη Ρώμη ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ για να προωθήσει τη συναίνεση της διεθνούς ατζέντας για την ανάπτυξη και να δημιουργήσουν μια πλατφόρμα συνεργασίας μεταξύ του Ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας και την Ελλάδα.
Αυτό επιτυγχάνεται με την προώθηση της καλύτερηςΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ και των δραστηριοτήτων του Ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας και με την οικοδόμηση σχέσεων με τους ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ , όπως:
η κυβέρνηση,
οι ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ . [ ΓΙΑΤΙ ;; ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΙ ΝΟΜΟΥΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ;;;; ] ,
οι οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών, [ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ;; ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ .ΕΕΕ ;;;;; ,. . ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΕΕΕ;;;;.......ΚΑΙ .. ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ],
του ιδιωτικού τομέα,[ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΟΙ ΜΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΔΛΔ ]
την ακαδημαϊκή κοινότητα [ ΩΠΑ ΤΑ ΜΑΣΩΝΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ..... ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΕΕ ;;;; ]
και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.[ ΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΙΣΘΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΣ ΛΑΘΟΣ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!! ] ...........
..ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ....!!!!
... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ . ΕΕΕ ;;;;
Projects : Evros Development Project | The World Bank
www.worldbank.org
World Bank project Evros Development Project:http://www.worldbank.org/projects/P008430/evros-development-project?lang=en&tab=overview
N/A ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ
ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΩΝ Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν !!!
ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΜΑΣ!!!!!!
ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου