02 Αυγούστου 2014

Γιάννης Καλογερόπουλος: Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ

Γιάννης Καλογερόπουλος: Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ

Google Greece
Γιάννης Καλογερόπουλος Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ !!!!!!
Η ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΡΑΞΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ .. ΑΝΤΙΚΡΟΥΕΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ
 ……. Η περιουσία που σύμφωνα με το κληρονομικό δίκαιο του αστικού μας κώδικα, (άρθρα 1923-1941) και σύμφωνα με το Εθιμικό Δίκαιο των Ελλήνων ορίζεται ως «καταπίστευμα». Υπενθυμίζω πως σύμφωνα με το άρθρο 1 του Αστικού μας Κώδικα, Πηγές Δικαίου αποτελούν οι νόμοι και τα έθιμα. Και πως οι κανόνες του δικαίου, δεν περιλαμβάνονται μόνον στους νόμους αλλά και στα έθιμα.
Επιβάλλεται λοιπόν να διευκρινιστεί, ότι το μεγαλύτερο μέρος της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων, σύμφωνα με το εθιμικό δίκαιο, ορίζεται ως καταπίστευμα παρά ως κεφάλαιο με τη σύγχρονη οικονομική έννοια. Δηλαδή ως είδος περιουσίας που μας παραδόθηκε από τους προγόνους μας με τη δέσμευση να παραδοθεί στους απογόνους σε άρτια κατάσταση. Αυτό ισχύει τόσο για το μεγαλύτερο μέρος της ιδιωτικής περιουσίας όσο και για το ΣΥΝΟΛΟ της ΕΘΝΙΚΗΣ , η οποία επίσης μας παραδόθηκε από τους προγόνους μας με τη δέσμευση να την παραδώσουμε ΑΚΕΡΑΙΑ στους απογόνους. Παρ’ όλο λοιπόν, που το εθιμικό δίκαιο, ως άγραφος νόμος δεν μπορεί να υπερισχύει του γραπτού, ορίζεται από τον αστικό μας κώδικα ότι αποτελεί πηγή δικαίου και έχει ισχυρή συμπληρωματική λειτουργία. Για το λόγο αυτόν, ο άγραφος νόμος των Ελλήνων για τη διάκριση της ακίνητης περιουσίας σε «κεφάλαιο» με την ευρεία οικονομική έννοια και σε καταπίστευμα πρέπει να ληφθεί υπόψη δρώντας συμπληρωματικά, αναγκάζοντας τη νομοθετική εξουσία να λάβει υπόψη την εν λόγω διάκριση.
Σύμφωνα με το άρθρο 27 του Αστικού Κώδικα, «Η νομή και τα εμπράγματα δικαιώματα σε κινητά ή ακίνητα πράγματα, ρυθμίζονται από το δίκαιο της Πολιτείας όπου βρίσκονται». Κατά συνέπεια και από το εθιμικό δίκαιο των Ελλήνων, που ειδικά σε τούτη την περίπτωση, πρέπει να υπερισχύει έναντι του Ευρωπαϊκού και του Αγγλικού Δικαίου. Επειδή, το μεγαλύτερο μέρος της ιδιωτικής και το σύνολο της Εθνικής μας περιουσίας περιήλθε στην κατοχή μας ως προϊόν μιας κληρονομικής σχέσης με τους προγόνους μας, οι οποίοι μας το κληροδότησαν ως ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ , με τη ΔΕΣΜΕΥΣΗ δηλαδή να το παραδώσουμε ΑΚΕΡΑΙΟ στους απογόνους μας, πρέπει να γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 28 του Αστικού Κώδικα, το είδος αυτό της περιουσίας μας «διέπεται από το ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ που είχε ο κληρονομούμενος όταν πέθανε.»
Κατά συνέπεια ακόμη και αν εμείς δηλώσουμε μη Έλληνες, το είδος της περιουσίας μας, ιδιωτικής και εθνικής που αποκτήσαμε ως ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ διέπεται από το ΔΙΚΑΙΟ των προγόνων μας……….. ΑΡΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ – ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΕΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΩΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ . Α Κ Ε Ρ Α Ι Η . ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ….. ΑΚΕΡΑΙΗ !!!!
ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ…….. ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΧΙΛΙΕΤΙΡΙΔΕΣ ………….Τον χειμώνα του 116 μ.Χ. ο αυτοκράτωρ Τραϊανός τον περνά στα ερείπια της ανατολικής πρωτεύουσάς του, της Αντιοχείας, η οποία τον προηγούμενο χρόνο είχε ισοπεδωθεί από καταστρεπτικό σεισμό. Εκεί, ο αυτοκράτωρ έμαθε ότι οι εβραίοι είχαν εξεγερθεί.
Τα νέα ήταν ότι, οι εβραίοι εξεγερθέντες, στην σημερινή Λιβύη (Κυρηναϊκή), στην Αλεξάνδρεια, στην Κύπρο και στην Μεσοποταμία, ξεσηκώθηκαν εναντίον της Ρώμης,σφάζοντας όμως περίπου 1.000.000 Έλληνες!
“Η ανθρωπότης μένει έκπληκτη από το ρεσιτάλ (σε τρεις πράξεις) των φοβερών κακουργημάτων των Εβραίων, εναντίον των ανυποψιάστων, γηγενών Ελλήνων, οι οποίοι τους θεωρούσαν φίλους.
Οι Εβραίοι πρόδωσαν αυτή τη φιλία και έσφαξαν 220.000 Έλληνες στην Κυρηναϊκή και κατακρεούργησαν 240.000 Έλληνες στην Κύπρο, καθώς και μέγα τμήμα του ελληνικού πληθυσμού στην Αίγυπτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου