06 Αυγούστου 2014

Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ

Μαγικός κουμπαράς
Ενα σύντομο παραμύθι που λέει όλη την αλήθεια σε 2:21 λεπτά της Αναστασίας Κυριαθοπούλου
Μια φορά κι έναν καιρό , πρίν απο μερικά χρόνια έγινε ένας μεγάλος παγκόσμιος πόλεμος .
Πόνος μεγάλη δυστυχία πείνα σε όλους τους λαούς της γής. Βλέποντας αυτήν την κατάσταση βρέθηκαν μερικοί επιστήμονες και είπαν ότι πρέπει να δημιουργήσουμε την ΛΥΣΗ ώστε κανένας λαός να μήν βιώσει ξανά αυτή την φτώχεια , έτσι δγμιούργησαν έναν τεράστιο μαγικό κουμπαρά .
Τόσο μεγάλο κουμπαρά δέν είχε ξαναδεί κανένας σε όλον τον κόσμο. Σ αυτόν τον κουμπαρά όλοι οι λαοί έβαλαν μέσα τον χρυσό τους και ότι άλλα πολύτιμα αντικείμενα του πολιτισμού τους είχαν.
Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ είχε και έναν φύλακα που ορίστηκε κατά την δημιουργία της ΛΥΣΗΣ όπως και κάποιους μαγικούς (συμπαντικούς ) κανόνες.
Όποτε ένας λαός ( μέσω των εκπροσώπων του μόνο ) ήθελε να πάρει από τον χρυσό που κατέβαλε ο ίδιος έπρεπε να βάλει ισάξιες εγγυήσεις τις οποίες κρατούσε ο ΦΥΛΑΚΑΣ για όσο διάστημα χρειαζόταν ( 50-100 χρόνια ) διότι υπήρχε ένας μαγικός και απαράβατος κανόνας που υποχρέωνε τους λαούς να επιστρέψουν πίσω τον χρυσό για να τα έχουν και οι επόμενες γενεές
Για τον λόγο αυτό δημιουργήθηκε μία ομάδα ανθρώπων που εξέταζε αν αυτές οι εγγυήσεις είναι ισάξιες και υπερκάλυπταν (κατά 20% ) την ποσότητα του χρυσού που δανειζόταν ο λαός ( ασχέτως αν ήταν δικός του ) για να είναι βέβαιος ότι θα επιστραφεί.
Αν αυτή η ομάδα αποφάσιζε ότι οι εγγυήσεις είναι ‘’σκουπίδια ‘’ τότε δέν μπορούσε ο λαός να δανειστεί (κι ας είναι δικά του τα χρήματα ,ο χρυσός και οι τόκοι αυτών. )
Άρα άν κάποιος ήθελε να << βουλιάξει έναν λαό >> επηρέαζε με κάποιον τρόπο την ΟΜΑΔΑ ώστε να μην μπορεί ο λαός να δανειστεί από τα ίδια του τα χρήματα.
Έρχεται λοιπόν ο Αρτέμης Σώρρας, τους υποχρέωσε να δεχτούν τις εγγυήσεις αφού πρώτα πέρασαν από την Αμερική που δέχτηκε της εγγυήσεις
(με δικαστική απόφαση ) έπεσαν οι υπογραφές απ’ την ΟΜΑΔΑ υπέρ της ΕΛΛΑΔΟΣ
Δεν μπορεί λοιπόν κανένας πλέον να πει ότι δεν έχουν χρήματα ή ότι δεν μπορούν να ρευστοποιήσουν τα χρήματα.
Τώρα μπαίνουν οι εκπρόσωποι του λαού ( πρωθυπουργός –υπουργός οικονομικών διαπιστευμένος εκκλησία αλλά και οι δήμοι πλέον που είναι εκπρόσωποι λαού ) που με μία μόνο εντολή μπορούν άμεσα να εκταμιεύσουν τα χρήματα τα οποία είναι διαθέσιμα απο τον μήνα Μ Α Ϊ Ο .
Άξιον απορίας που δέν το έχουν κάνει ακόμη .
ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ (4.000.000) ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ !!
Αναστασία Κυριαθοπούλου
https://www.youtube.com/watch?v=1xaVeKprvYY&feature=youtu.be

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου