05 Οκτωβρίου 2014

ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.




ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.Η END ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΚΟ ΕΤΑΙΡΙΑ
Έχουμε τους χαιρετισμούς του Αρτέμη Σώρρα και μας δίνει δύναμη και φως. Ήθελε επίσης να κάνει και μία παρέμβαση μέσω skype αλλά δεν ήταν δυνατόν, λόγω του ότι ταξιδεύει και θα την κάνω εγώ, σχετικά με μία τελευταία υπόθεση η οποία έχει ανακύψει σχετικά με τις εταιρίες ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. (Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις). Ο πρόεδρος της END ο Μανώλης Λαμπράκης και ο εκπρόσωπος της END Αντώνης Βαλσαμάκης, έχουνε μιλήσει και έχουνε κάνει μερικές εκπομπές οι οποίες μιλάνε για κοινωνικές εταιρίες. Αυτές οι κοινωνικές εταιρίες είναι μία προσωπική, ατομική υπόθεση την οποία την έχει εκθέσει ο Μανώλης Λαμπράκης καθώς επίσης και με τον Αντώνη Βαλσαμάκη. Ο Αρτέμης Σώρρας έχει ξεχωρίσει τελείως την θέση του πάνω σε αυτό το θέμα. Ο Αρτέμης Σώρρας δεν θεωρεί αυτές τις ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. ότι είναι – προς το παρόν τουλάχιστον, μέχρι να διευκρινιστεί πολύ καλύτερα – μέσα στα όπλα τα οποία διαθέτουμε εμείς για να αποκτήσουμε την ελευθερία μας.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕND ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟΦΑΣΗ

Ξέρετε η END είναι μία μη κερδοσκοπική αστική εταιρία, η END δεν είναι θεσμός είναι μία εταιρία. Θεσμός είναι ένα σύστημα που δημιουργεί κυρίως νομική και ηθική κατάσταση, αυτό είναι κάτι ιδιαίτερο. Η END είναι μία εταιρία και για να έχει αποφάσεις πρέπει οι αποφάσεις να βγαίνουν μέσα από το διοικητικό συμβούλιο. Και επειδή ιδρυτικό μέλος της END είναι και ο Αρτέμης Σώρρας, ποτέ αυτό το συμβούλιο δεν έβγαλε απόφαση για τις ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Οπότε θεωρείτε ότι είναι μία προσωπική παρέμβαση του Μανώλη Λαμπράκη και του Αντώνη Βαλσαμάκη, οπότε δεν μπορούμε να μιλάμε για αυτά. Σταματάμε οποιαδήποτε διαδικασία σχετικά με αυτές τις ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. μέχρι νεοτέρας τουλάχιστον.

ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικεντρωνόμαστε λοιπόν στον αγώνα που κάνουμε και επειδή ήρθε η ώρα να αλλάξουμε τον αγώνα και να γίνουμε πιο προσδιορισμένοι και να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί από την ενημέρωση η οποία γινότανε μέχρι τώρα προχωρούμε σε μία άλλη οργάνωση η οποία θα μας οδηγήσει στην συνέλευσή μας. Θα μας οδηγήσει εκεί που πρέπει να πάμε για να διεκδικήσουμε την ελευθερία της Ελλάδος.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ “ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ”

Ενεργοποιούμε λοιπόν το «κρατείν του δήμου», την δημοκρατία, η οποία ξεκινάει από το βασικό κύτταρο που είναι ο δήμος. Έτσι λοιπόν καλούμε όλους τους δημότες, οι οποίοι είναι σε δήμους και έχουν ενεργοποιηθεί, να φτιάξουνε πυρήνες και μέσα από αυτούς τους πυρήνες να δημιουργηθεί μία δυναμική. Γιατί πραγματικά ο δήμος είναι η πηγή της εξουσίας και μέσα από την άνδρωση των πυρήνων των δήμων θα προχωρήσουμε σε μία συνένωση και η συνένωση αυτή θα φέρει την συνέλευση η οποία συνέλευση θα προχωρήσει για να γίνει κάποτε εθνοσυνέλευση.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΞΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι έχουμε έναν αγώνα μπροστά μας ο οποίος προσδιορίζεται, ο οποίος μπαίνει σε μία γραμμή και είναι συγκεκριμένος. Η γραμμή είναι χαραγμένη, την έχει χαράξει ο Αρτέμης Σώρρας. Παρεκκλίσεις από την γραμμή αυτή σημαίνει ότι δεν υπάρχει ταυτόσημη άποψη. Προχωράμε όλοι μαζί, είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι σε έναν σκοπό. Ο σκοπός που μας ενώνει όλους μαζί είναι η ελευθερία της πατρίδος μας. Έχουμε όλη την δύναμη, έχουμε όλα τα μέσα και πρέπει να διεκδικήσουμε την ελευθερία μας. Αυτό το πράγμα μπορούμε να το πετύχουμε, μπορούμε άμεσα να ξεκινήσουμε από τους δήμους μας να μεγαλώσουμε τους πυρήνες. Οι πυρήνες αυτοί είναι η αρχή της Ελληνικής δημοκρατίας. Είναι το αξιακό σύστημα το οποίο θέλουμε να εγκαθιδρύσουμε και έτσι πρέπει να γίνει. Η εξουσία είναι των δημοτών, η εξουσία είναι μέσα στους δήμους, η κεντρική κυβέρνηση είναι μόνο εκτελεστική εξουσία. Η κεντρική κυβέρνηση που λέμε, είναι μόνο η διοίκηση. Η πραγματική δημοκρατία είναι μέσα στους δήμους, από εκεί λοιπόν ξεκινάμε και από εκεί εγκαθιδρύουμε το δικό μας αξιακό σύστημα.

ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

Αγαπητοί μου συνέλληνες, αγαπητοί μου Μακεδόνες, έχει φτάσει η ώρα να μιλήσει ο Ελληνισμός. Δεν έχουμε άλλα περιθώρια γιατί η επίθεση που δεχόμαστε είναι ανηλεής, είναι τεράστια. Οφείλουμε και έχουμε υποχρέωση και στους προγόνους μας και στους απογόνους μας να ελευθερώσουμε την Ελλάδα, είναι η αποστολή μας και πρέπει να την εκτελέσουμε. Είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε αυτό, μας έλαχε εμάς αυτή την ώρα αυτό το μεγάλο προνόμιο. Πρέπει να εκτελέσουμε την διαδικασία και πρέπει να ελευθερώσουμε την Ελλάδα, όλοι μαζί για την ελευθερία της Ελλάδος, για να εγκαθιδρύσουμε το δικό μας αξιακό σύστημα!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ 4-10-14 ΝΕΑΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΝΑΦΟΡΑ / ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.
(λεπτά 01:01:50 – 01:07:20)

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ “ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ”



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου