30 Δεκεμβρίου 2014

Ε.ΣΥ. (ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ 28/12/2898)


ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΗΣΕΙΟΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ… ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ…

-Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Προχωρούμε κατευθείαν προς τον στόχο μας, ο οποίος είναι η Ελλήνων Συνέλευσις. Αυτό, βέβαια, δεν θα γίνει μόνο του, θέλει οργάνωση, να γίνουμε πραγματικά ενεργοί πολίτες που αυτό είναι το ζητούμενο σε μια Ελληνική Δημοκρατία που ξεκινάει πάντα από τον Δήμο, γιατί «Δήμος» είναι ο ορισμός για μια συγκεκριμένη περιοχή και για τους κατοίκους που ζουν εκεί. Επειδή λοιπόν στους Δήμους υπάρχει αυτή η κοινωνία που έχει κοινά συμφέροντα, κοινούς στόχους και είναι όλα πολύ μαζεμένα, μπορεί να ζητήσει συντεταγμένα αυτά που θέλει και να τα απαιτήσει. Εκεί λοιπόν ξεκινάει και είναι η πηγή της εξουσίας.
Αυτό πραγματικά πρέπει να γίνει για να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα που είναι η Εθνοσυνέλευση.
Πρώτα λοιπόν είναι βασικό να γίνει η τοπική ομάδα, η οποία οργανώνεται και γίνεται Μ.Κ.Ο (μη κερδοσκοπική εταιρεία), ένας οργανισμός δηλαδή, που μπορεί να φέρει σε πέρας  όλη την διαδικασία. Αυτό σημαίνει ότι από εδώ και πέρα υπάρχει υπευθυνότητα και είμαστε ενώπιον των ευθυνών μας για να ξεκινήσουμε την απελευθέρωση της Ελλάδας. Μέχρι τώρα υπήρχε ένας ανταρτοπόλεμος που γινόταν από καφετέρια σε καφετέρια, ασύντακτα, αλλά τώρα πια, αυτό έχει τελειώσει. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ.
Γι’ αυτό τον λόγο γίνεται αυτή η ίδρυση των ομάδων σε όλη την Ελλάδα.
Καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να φροντίσουμε να ξεκινήσουμε την διαδικασία όσο πιο γρήγορα γίνεται και να οργανωθούμε με τον κατάλληλο τρόπο, ώστε να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε και αυτά που θα μας φέρουν στον στόχο μας, όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Ο μόνος τρόπος για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην διαδικασία είναι αυτή η οργάνωση  που μας επιτρέπει να έχουμε μια πολύ καλή προσέγγιση στους δημότες της περιοχής. Θα μας καταστήσει σε θέση να γνωριστούμε με τους δημότες. Ξέρετε, σήμερα οι άνθρωποι κάθονται στις καφετέριες και χειροκροτούν και μιλούν μόνο για ποδόσφαιρο ή μιλούν για πολιτικά. Ουσιαστικά, δεν έχουν τίποτα να πουν και φεύγουν άδειοι, χωρίς σκοπό.
ΜΕ ΤΗΝ Μ.Κ.Ο «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Θα μπορούν μαζί να σκέφτονται κι όχι τόσο άγονα πράγματα, όπως αυτά που σκέφτονται σήμερα. ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ… ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΩΤΗΡΕΣ… Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ…
Προχωράμε λοιπόν στην ίδρυση των Μ.Κ.Ο. Αυτοί που θα μπουν σε αυτή την διαδικασία θα πρέπει να φροντίσουν να βρουν έναν χώρο, ο οποίος θα είναι κατάλληλος για να μπορεί να φιλοξενήσει αυτό το οποίο έχουμε σκοπό να κάνουμε.
Η αρχή είναι λίγο δύσκολη, γιατί δεν υπάρχουν πολλά μέλη, αλλά αυτές οι Μ.Κ.Ο δυναμώνουν και ισχυροποιούνται με όσα περισσότερα μέλη υπάρχουν, αλλά ξεκινάμε όπως αυτή την στιγμή μπορούμε. Με τις διαδικασίες που ήδη έχουν δημοσιευτεί και θα αναλυθούν από την κυρία Βίκυ Χαραλάμπους.
Πρέπει όμως να καταλάβουμε ότι είναι υποχρέωση μας. Δεν έχουμε άλλη εναλλακτική λύση.
Τα κόμματα ιδρύονται από πάνω και παίρνουν κάποια θέση ανάμεσα στα υπάρχοντα κόμματα να είναι λίγο πιο αριστερά, ή λίγο πιο δεξιά, οπότε αυτοί που βρίσκονται από κάτω, μπαίνουν σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Εμείς ξεκινάμε τελείως ανάποδα. Έχουμε την βάση και θέλουμε όλους τους ενεργούς Έλληνες πολίτες  που επιζητούν την απελευθέρωση της Ελλάδος. Θα πρέπει να δημιουργήσουν λοιπόν αυτή την βάση που θα πάει στην απελευθέρωση. Και αυτή η βάση δεν έχει κόμματα, δεν έχει δόγματα και χρώματα.
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.
Στα τόσα χρόνια που πέρασαν, πέρασαν σχεδόν όλα τα πολιτικά συστήματα κι είδαμε ουσιαστικά ότι εξυπηρετούν τους ίδιους επικυρίαρχους. Δεν είναι λοιπόν για τους ανθρώπους, αλλά για αυτούς που θέλουν να διαχειρίζονται  και να χειραγωγούν τους ανθρώπους.
Τα δόγματα έχουν εκμεταλλευτεί την πίστη των ανθρώπων και δεν έχουν καμία σχέση με την πνευματική θέση που έπρεπε να έχουν απέναντι στους ανθρώπους. Δεν σκέφτονται την πνευματικότητα τους. αυτή ακριβώς την θέση που θέλουν να παίρνουν, την εκμεταλλεύονται με το να διαχειρίζονται τους ανθρώπους και να μην τους καθοδηγούν σωστά. Ουσιαστικά λοιπόν ο άνθρωπος δεν φτάνει στο σημείο που πρέπει να φτάσει, δεν μπορεί να διεκδικήσει αυτά που είναι δικά του, από τις εξουσίες και από τους θεσμούς που ο ίδιος έχει ορίσει ως υπηρέτες τους, αυτοί έχουν γίνει και οι δυνάστες του και πρέπει να απαλλαγεί από αυτούς.
Η μόνη λύση είναι λοιπόν να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Ο μόνος τρόπος για να το κάνει αυτό, είναι να ενεργοποιηθεί ο ίδιος και να κάνει αυτά που είναι υποχρεωμένος να τα κάνει, γιατί δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική άλλη λύση.
Ως ενεργοί Έλληνες πολίτες, κάνουμε αυτό το οποίο είναι προγραμματισμένο. Δημιουργούμε αυτές τις Μ.Κ.Ο. σε κάθε Δήμο και είναι ο μόνος ο τρόπος συντεταγμένα και οργανωμένα και με δημοκρατικές πάντα διεργασίες να φτάσουμε στο σκοπό μας.
ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ κι όσο πιο πολλοί είναι αυτοί που συμμετέχουν σε αυτές, τόσο πιο αντικειμενική και δημοκρατική θα είναι και η απόφαση  που θα βγαίνει από αυτές.
Αυτές οι ομάδες, όσο πιο γρήγορα δημιουργηθούν, επανδρωθούν και μεγαλώσουν σε όλη την Ελλάδα, τόσο πιο γρήγορα θα φτάσουμε στην Συνέλευση μας. Αυτή η Συνέλευση θα σημάνει την αρχή της πορείας προς την Εθνοσυνέλευση που ουσιαστικά είναι ο στόχος μας.
Αυτό λοιπόν που άρχισε ο Καποδίστριας το 1827 στην Τροιζήνα, πρέπει να το συνεχίσουμε εμείς. Τότε, οι επικυρίαρχοι, επειδή ήταν ένας, μόνος του, κατάφεραν να τον δολοφονήσουν. Τώρα, είμαστε πολλοί και θα γίνουμε πιο πολλοί. Αυτό που τότε λοιπόν ξεκίνησε αυτός ο μεγάλος κυβερνήτης είναι σήμερα στα χέρια μας και θα το διαχειριστούμε εμείς και θα το συνεχίσουμε. Και η επανάσταση που σταμάτησε το 1831 με την δολοφονία του, θα την συνεχίσουμε εμείς σήμερα. Αυτά τα κόμματα που έφεραν οι Βαυαροί και καταδυνάστευσαν την Ελλάδα, θα δούμε πόσα άχρηστα και ανύπαρκτα είναι. Γιατί, ο Καποδίστριας έκανε την Εθνοσυνέλευση ακριβώς με την αντιπροσωπεία από όλους τους Δήμους της τότε ελεύθερης Ελλάδας.
Αυτό ακριβώς θέλουμε να κάνουμε κι εμείς με δημοκρατικές διαδικασίες και δεν περιμένουμε κανέναν σωτήρα να μας σώσει. Είδαμε όλους τους σωτήρες και όλους τους εθνάρχες, πού οδήγησαν το Έθνος μας και πού οδήγησαν το γένος μας.
Ξέρετε, όταν κάποιος μας δίνει κάτι, θέλει κάτι από εμάς και συνήθως, σχεδόν πάντα, αυτά που θέλει από εμάς, είναι πολύ περισσότερα από αυτά που δίνει. Εμείς, θέλουμε ό,τι και να κάνουμε, να το κάνουμε μόνοι μας! Μπορούμε λοιπόν εμείς με τις δικές μας δυνάμεις, η κάθε περιοχή χωριστά να προχωρήσουμε στην ίδρυση αυτών των ομάδων που θα είναι τόσο δυνατές και θα φέρουν σε πέρας αυτόν τον αγώνα που ξεκινήσαμε για την απελευθέρωση της Ελλάδος.
Πρέπει να καταλάβουμε ότι η σωτηρία μας δεν είναι οι σωτήρες, τους έχουμε δοκιμάσει κι έχουμε μεγάλη εμπειρία από αυτούς. Η σωτηρία μας είναι μόνο από εμάς και αυτό πρέπει να το καταλάβουμε και να γίνει συνείδηση μας.
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!
Πρέπει να επιταχύνουμε τις διαδικασίες στην περιοχή μας ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΩΣΟΥΜΕ τους ΕΛΛΗΝΕΣ.
Κάθε μέρα που περνάει η Ελλάδα έρχεται σε χειρότερη θέση. Παρά τα success story που λένε ότι βελτιώνεται η κατάσταση, κάθε μέρα τα πράγματα γίνονται χειρότερα. Σε λίγο καιρό, θα είναι δύσκολη και η πρόσβαση και στην δικαιοσύνη ακόμα και με τον καινούργιο δικονομικό κώδικα που θέλουν να ψηφίσουν. Εκεί παίζουν ρόλο οι τράπεζες. Εκεί θα υπάρχει καθαρά η κυριαρχία των τραπεζών. Κάθε μέρα, οι Ελληνες φτωχοποιούνται και εκβιάζονται. Τώρα, λένε ότι αν δεν βγάλουν Πρόεδρο θα γίνει το ένα ή το άλλο. Το χρηματιστήριο το ανεβάζουν και το κατεβάζουν όποτε θέλουν. Μέχρι εδώ! Πρέπει να πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας, να γίνουμε πραγματικά ενεργοί πολίτες και να πάμε όσο πιο γρήγορα γίνεται στην Ελλήνων Συνέλευση.
Το πώς όμως θα το κάνουμε αυτό και την τεχνική για αυτή την πορεία θα μας την εξηγήσει η Βίκυ Χαραλάμπους.
Ε.ΣΥ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου