31 Δεκεμβρίου 2014

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ… ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΩΦΕΥΟΥΝ


10178126_1401573393458344_3790378312298621186_n1
ΕΔΩ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ 2007 ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΝ ΟΗΕ, ΠΡΕΣΒΗ ΒΑΣΙΛΑΚΗ…
Λήψη                  Προεπισκόπηση
ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ… ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ… ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΌΠΟΙΟΥ «κυρίου Βλάχου» ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙ ΚΑΙ ΚΩΦΕΥΕΙ…
……………………………………………………….
Κύριε Βλάχο χαίρε, έχεις περάσει καθώς λές την ζωή σου και είσαι χαμηλοσυνταξιούχος, μιλώντας για πέραν του θανάτου πορεία της ψυχής, έχεις την πεποίθηση και την γνώση καθώς λές γνωρίζοντας που θα πορευθείς μετά την αποβίωση, αυτό εγώ προσωπικά το αντιλαμβάνομαι για την διορατικότητά σου, που σημαίνει ότι ερευνάς θέματα μεταφυσικά και υπερβατικά. 
Εφόσον λοιπόν βρίσκεσαι σε αυτό το πνευματικό επίπεδο, δήλα δη άτομο με φιλοσοφία, φρόνηση σωφροσύνη και ανδρεία, Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ θα έπρεπε να σε κατευθύνει, αυτά που σου υπέδειξε ο συνέλληνας κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ λίγο παραπάνω στην ΕΛΛΑΝΙΑ ΒΟΗ, να αφιερώσεις λίγες ώρες από την ζωή σου να διαβάσεις όλες τις αποδείξεις για του λόγου το αληθές, για όλα τα θέματα που μας αποκάλυψε ο κ. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, όχι για να πιστέψεις, διότι δεν είναι θέμα πίστης με την έννοια των παπάδων της χριστιανικής μας εκκλησίας ( ποίμνιο και πρόβατο, γιατί αλλιώς θα πάς στην κόλαση!!! ),
Αλλά να δείς με τα μάτια σου και είναι μπροστά σου!!!!
Κάντο όχι μόνον για σένα αλλά για τα παιδιά σου ,τα εγγόνια σου, την Ελλάδα, τους συνέλληνές σου, έχεις τις ενστάσεις σου και καλά κάνεις γιατί είσαι Έλληνας καθώς διακρίνω -αυτό επικροτεί το ελληνικό DNA- όμως το ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA έχει όλα τα στοιχεία του ανθρώπου που δεν τα έχει κανείς άλλος στον πλανήτη μας ΕΛΛΑΣ, δήλα δη ευγένεια, τιμή, φρόνηση, σωφροσύνη, ανδρεία, δικαιοσύνη.
Επανερχόμενος στις πληροφορίες που μας έδωσε ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ο κ. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, τις οποίες μας τις απέκρυπταν όλα τα χρόνια οι επικυρίαρχοι χαζαροσιωνιστές ( δολοπλόκοι, δολοφόνοι των λαών, κλέφτες, παραχαράκτες της αληθινής ιστορίας ), μας μίλησε ο κ. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ για τα παγκόσμια καταπιστεύματα που οι ιθαγενείς, γηγενείς και αυτόχθονες Έλληνες έχουμε πακτωλό χρημάτων, ενώ μας έχουν αλυσοδέσει με ένα ανύπαρκτο χρέος 400 δισ. ευρώ και μας αυτοκτονούν.
Έχει κατατεθειμένα ο κ. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 600 ΔΙΣ. ΕΥΡΏ στο όνομα της κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας, έχει κατεβάσει 2.300 τρισ. ευρώ από τα παγκόσμια καταπιστεύματα , στην Τράπεζα της Ελλάδος εδώ και δέκα μήνες για την επιχορήγηση των δήμων της ελλάδος και της Κύπρου,
ΑΛΛΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ ΚΑΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;;;;!!!!!!!
Ολοι τα γνωρίζουν τα παραπάνω, από τον τελευταίο κλητήρα τραπεζών και από τον τελευταίο καντηλανάφτη, μέχρι τους διευθυντές και επισκόπους, βουλευτές, υπουργούς, διοικητές οργανισμών, αστυνομίας, στρατού, δικαστές, εισαγγελείς……όμως όλους τους έχουν φαλκιδευμένους οι μασονικές στοές, το ΚΙΣ ( κεντρικό ισραηλιτικό συμβούλιο ).  (σημ. ΠΛΑΣΤΑ ΦΕΚ και Κ.Ι.Σ. )
Όλες οι κυβερνήσεις μας μέχρι σήμερα από το +1829 είναι εβραϊκές, ο μόνος Έλληνας Κυβερνήτης ήταν ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΚΑΘΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.
Η «Εθνική Τράπεζα» επίσης είναι του ιδίου χαζαοεβραίου ροθτσάιλντ όπως και η τράπεζα της ελλάδος και οι δύο κατά ποσοστό 96%. Σε κανένα βιβλίο και ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΚΤΩΛΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΑΣ, ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 780 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ!!!!! (σημ. Ρότσιλντ – Εθνική Τράπεζα και «Ελληνικό» Κράτος. )
Εγώ προσωπικά μίλησα σε τραπεζικούς υπαλλήλους, διευθυντές και έδειξα έγγραφο με τον ισολογισμό του έτους 2007 όπου το υπογράφουν ο Παπούλιας, Αλογοσκούφης, Βασιλάκης και έμειναν ΑΝΑΥΔΟΙ ΛΈΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ!!. 
Κύριε Βλάχο ΑΦΥΠΝΙΣΟΥ, ή αλλιώς ΞΥΠΝΑ, σε βεβαιώνω δε, ότι η επαγγελματική ιδιότητά μου είναι:Συνταξιούχος Δικηγόρος-οικονομολόγος, έχω τελειώσει δύο πανεπιστήμια, την Νοκική και το Οικονομικό και παρακολούθησα πολλά σεμινάρια σχετικά με την λειτουργία της κεφαλαιογοράς, χρηματιστήριασε κανένα βιβλίο δεν αναφέρεται για αυτά τα παγκόσμια καταπιστεύματα, ούτε και στα σεμινάρια άνεφερε κάποιος από τους διδάσκοντες σ΄αυτά, κανείς μα κανείς!!!! 
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝΝΝΝΝ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΖΑΛΙΣΑ, ΑΛΛΑ ΑΓΑΝΑΚΤΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΧΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ. ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ ΜΟΥ. ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ.
13547_600697080046628_7759048302412729266_n
934798_10204806654032772_4130005970336321924_n

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου