28 Ιανουαρίου 2015

Ο ΟΡΚΟΣ, Η ΖΕΥΞΗ ΚΑΙ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ


10351878_1598004810433710_5130352313107573212_n
Ο ΟΡΚΟΣ, Η ΖΕΥΞΗ ΚΑΙ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΧΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ
Γιάννης Καλογερόπουλος:
Αρτέμη θέλω να σου μεταφέρω μία ερώτηση του συνέλληνα από τα Τρίκαλα του Θύμιου Καραγιάννη, ο οποίος ρωτάει το εξής: Τι σημαίνει η πράξη νομοθετικού περιεχομένου που υπόγραψε ο Παπούλιας πριν λίγες μέρες για την παράδοση του Τ.Χ.Σ εδώ στην Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Τ.Χ.Σ. Πέρασε κάτι τέτοιο πριν από 15 μέρες…
Αρτέμης Σώρρας:
…χωρίς να περάσει βουλή. Δεν πέρασε βουλή. Δεν ενημέρωσε τους βουλευτές – όχι ότι έχει μεγάλη σημασία και να τους ενημέρωνε δηλαδή πάλι το ίδιο αποτέλεσμα θα είχαν, αλλά για να μην γίνει βαβούρα το υπόγραψε μόνος του. Πρόεδρος είναι, το ξέρετε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι πολύ υψηλό αξίωμα.
Γιάννης Καλογερόπουλος:
Αυτό σημαίνει ότι πέρασε υπό την κηδεμονία ή ιδιοκτησία το Ελληνικό Τ.Χ.Σ της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας ή μάλλον του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Στήριξης που ίδρυσε η Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα; Η πρώην Γαλλική – κατά τα άλλα μας χρωστάει τον χρυσό… 
Αρτέμης Σώρρας:
Σωστά, έτσι. Η πρώην Γαλλική, ο ιδιοκτήτης ο Rothschild και η Κεντρική χρεώστης, αυτή που μας χρωστάει.
Γιάννης Καλογερόπουλος:
Την μήνυση στο Τ.Χ.Σ. που θα κάνουν οι συνέλληνες την επηρεάζει αυτό το πράγμα; 
Αρτέμης Σώρρας:
Όχι φίλε μου, γιατί έχει γίνει μήνυση πριν γίνει αυτό, μάλλον πρόσεξε, η μηνυτήρια αναφορά. Το Τ.Χ.Σ. από εδώ δεν έχει φύγει, έχει περάσει στα χέρια εκείνων για να πάει λίγο πιο μακριά από σένα για να σε παιδέψει. Διότι για να στείλεις εξώδικο εκεί θέλεις 10.000 ευρώ, για να στείλεις εδώ θέλεις 300-500 περίπου ευρώ. Βέβαια για να κάνεις διοίκηση στις Βρυξέλλες ή για να κάνεις διοίκηση στην Γερμανία είναι μία άλλη ιστορία, έτσι; Θα σε σκίσουνε, και φυσικά όταν πηγαίνει ο Σώρρας του ζητάνε και εγώ δεν ξέρω τι, λες και θα αγοράσω τα δικαστήρια, είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα.
Όμως το Τ.Χ.Σ. δεν έχει φύγει από δω. Υπάρχει η μηνυτήρια αναφορά, κάνεις εδώ στο Τ.Χ.Σ. και θα δούμε τι θα πάει έξω. Έλα εδώ χάμω σφίξτους εσύ για να βγάλει μία κατηγορία, μία ανάκριση για να σταματήσει την διαδικασία γιατί δεν μπορεί να λειτουργήσει από την Ευρώπη, λειτουργεί εδώ, στρίβει η διοίκηση νομικού περιεχομένου για να μην πάει στην βουλή.
Αλλά όλα είδατε, ότι κάνουμε πως το αντιμετωπίζουν; Μα κοιτάξτε για τις Μ.Κ.Ο., αρχίζουν ήδη έχουν στήσει την διαδικασία – γιατί εμείς το κουβεντιάζουμε και ακούνε και τα τηλέφωνά μας, βλέπουν και τα έγγραφά μας πώς το στήνουμε – αρχίζουν να αλλάξουν τον νόμο των Μ.Κ.Ο. Δεν ξέρω πόσο θα μας επηρεάσει γιατί ακόμη δεν έχει ψηφιστεί, αλλά τον αλλάζουν. Να ανήκει στο Υπουργείο Εξωτερικών, μπαίνει στον Φ.Π.Α. και ελέγχεται στο Υπουργείο Εσωτερικών. Και αναδρομικά το κάνει μόνο για 3 χρόνια, δηλαδή για ότι off-sore υπάρχει 3 χρόνια πίσω. Άρα σημαδεύουν ακριβώς εμάς. Γιατί δεν το κάνουν 25 χρόνια πίσω ή 20 χρόνια πίσω που είναι οι εταιρίες του Ρόντου που διοικούσε το Υπουργείο Εξωτερικών – τον ξέρετε τον κύριο; Το παιδί, ο πράκτορας, δεν υπάρχει μεγαλύτερος πράκτορας της Αμερικής της CIA.
Γιάννης Καλογερόπουλος:
Έχουμε βγάλει και την φωτογραφία του με τον Στουρνάρα και τον Κωνσταντόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ πριν από 12-13 χρόνια, τότε που δεν ήξερα κανένας τουλάχιστον τον Στουρνάρα τι προδότης ήτανε.
Αρτέμης Σώρρας:
Έτσι. Για κοιτάξτε το λοιπόν, όταν είχε την «ΥΔΡΑ», όταν είχε την «ΦΑΙΔΡΑ» όταν ήταν μέσα στο Υπουργείο Εξωτερικών και δούλευε, δηλαδή ουσιαστικά ήταν η διαχείριση του Υπουργείου Εξωτερικών στα χέρια του Ρόντου. Τι λέτε ρε παιδιά, είμαστε χώρα εμείς; Και δη έθνος Ελληνικό; Όλα αυτά θα τα βρούμε τώρα, στο διαταύτα.
Ο ΟΡΚΟΣ Η ΖΕΥΞΗ & Ο ΣΕΙΡΙΟΣ 
Γιάννης Καλογερόπουλος:
Θα ήθελα να γυρίσω πίσω και να μιλήσω λίγο για τον όρκο και κυρίως όχι για τους παρευρισκόμενους αλλά για όσους μας ακούνε από το ραδιόφωνο και από το διαδίκτυο. Και απευθύνομαι κυρίως στους Έλληνες Ορθόδοξους Χριστιανούς που κάποιοι για τους δικούς τους λόγους έχουνε κόλλημα με τον όρκο.
Προηγουμένως είπαμε ότι οι Έλληνες και στους θεούς τους μιλούνε όρθιοι. Ένα από τα πιο – εντός εισαγωγικών – ιερά ρήματα του χριστιανισμού είναι το ρήμα «προσκυνώ». Το ρήμα «προσκυνώ» είναι «προς» κάποιον αλλά δεν είναι με γιώτα (ι) το «κυνώ», άρα δεν έχει να κάνει με κίνηση, δεν κινούμαι προς κάποιον, αλλά γράφεται με ύψιλον (υ) και πάει κατευθείαν στον Σείριο, στο άστρο του Κυνός. Και αυτό πρέπει να το μάθουνε, να το δούνε εννοιολογικά και ετυμολογικά όλοι και να καταλάβουν ότι ακόμα και μέσα στον χριστιανισμό – για όσους είναι ορθόδοξοι χριστιανοί – τι ακριβώς εννοιολογεί το ρήμα «προσκυνώ». Το ρήμα «προσκυνώ» που είναι με ύψιλον (υ), που δεν μπορέσανε να το διαστρεβλώσουνε ούτε να το αλλάξουνε, δεν σημαίνει ότι «πέφτω κάτω στα γόνατα», αλλά στρέφομαι προς τον Κύνα, με ύψιλον (υ) τον Σείριο δηλαδή. Το άστρο του Κυνός τον λένε Σείριο.
Αρτέμης Σώρρας:
Κυνός = Τον σκύλο, προς τον σκύλο. Γιατί οι ρασοφόροι τον λένε «σκύλο», εδώ να δεις… Τέλος πάντων.
Γιάννη, ο όρκος δεν έχει να κάνει με καμία θρησκευτική πεποίθηση, πραγματικά. Θέλοντας και μη, έχω εξηγήσει και άλλη φορά, σας αρέσει δεν σας αρέσει η αλήθεια είναι αυτή. Οι εντολές δεν είναι ούτε του Μωυσή, ούτε του Αβραάμ γιατί εμείς δεν είμαστε εβραίων παιδιά, είμαστε Έλληνες. Αυτά ας τα αφήσουμε για μια άλλη διαδικασία καθαρά εβραϊκή. Μέχρι τώρα καλά το πήγαν το παραμύθι, τώρα το διέλυσαν μόνοι τους το παραμύθι και το πήγανε με δικαστήρια.
Έχω ξαναπεί ότι όλοι οι Πατριάρχες και οι αξιωματούχοι του χριστιανισμού παραδόθηκαν. Παραδόθηκαν σε παγκόσμιο δικαστήριο και υπόγραψαν – δεν το έκανα εγώ το έκανα αυτοί – υπόγραψαν επίσημα όταν κέρδισαν οι εβραίοι σε παγκόσμιο δικαστήριο ότι δεν έχουν σκοτώσει τον Χριστό γιατί δεν υπήρξε. Αυτή είναι η απόφαση του δικαστηρίου την οποία την έχουμε αναρτήσει στο διαδίκτυο και έχουμε με φωτογραφίες που υπογράφουν οι Πατριάρχες και υπογράφουνε και όλοι οι Ιεράρχες χριστιανοί – που οι μανάδες μας πηγαίνουνε ακόμα σε εκκλησίες και ανάβουνε λαμπάδες και δεν ξέρουνε τι τους γίνεται – υπόγραψαν με τους Ραβίνους και δέχθηκαν την μη ύπαρξη του Χριστού οι ίδιοι οι Ιεράρχες του χριστιανισμού. Γιατί αλλιώς λέει δεν μπορούσαν να πάνε για παγκόσμια θρησκεία. Τελευταίος από ότι θυμάμαι υπόγραψε ο της Κύπρου. 
ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ & ΟΙ ΟΥΣΙΕΣ 
Γιάννης Καλογερόπουλος:
Ο Αρχιεπίσκοπος της Κύπρου, αυτός που δεν πήρε τα 50 δις. 
Αρτέμης Σώρρας:
Σωστά αυτός. Επίσης ο Ιερώνυμος υπόγραψε ότι ναι λέει καλώς λέτε δεν υπάρχει όλα καλά, τώρα δεν ξέρω γιατί υπάρχουν αυτοί αφού δεν υπήρχε ο Χριστός και όπως το βγάλανε δικαστικά. Άρα λοιπόν θεωρώ ότι κάνουν τα χατίρια των εβραίων, είναι όλοι εβραιοκρατούμενοι και όλοι σε ένα μεγάλο παραμύθι μίας νιρβάνας ενδεχομένως ουσιών, είτε του μανδραγόρα γιατί τον χρησιμοποιούνε πολύ οι εβραίοι τον μανδραγόρα και παραισθησιογόνα, είναι μέσα στην μαγεία τους και μέσα στην διαδικασία τους και μέσα στις ψευτοτελετές. Τους το λέω επίσημα, δημόσια, ντρέπομαι για αυτό το είδος, έτσι και με αυτά που γράφει. Τουλάχιστον έχω διαβάσει όλα τους τα ιερά βιβλία, έτσι όπως αυτοί το λένε «ιερό», έχω διαβάσει την Καινή Διαθήκη, γνωρίζω πολλά περί των θρησκειών και όλων των θρησκειών, και κάποια στιγμή όποιος θέλει ας έρθει απέναντί μου να κάνουμε επίσημο διάλογο και να σταματήσουνε τα ψεύδη και αυτές οι ιστορίες. Θα γίνει, θα έρθει αυτή η ώρα, θα τελειώσουν αυτά τα ψέματα και όλη αυτή η παραφιλολογία άρα ας αρχίσουμε να τα διαβάζουμε όπως θέλουμε τα κείμενα, μας τα λένε μέσα, ας ανοίξουμε τα μάτια μας λοιπόν και ας αφήσουμε να μας λέει ο καθένας ή να μας φέρει τις γραφές έτσι τουλάχιστον όπως αυτός θέλει να ερμηνεύει.
Το ζήτημα είναι ότι ο όρκος δεν έχει καμία θρησκευτική πεποίθηση, έχει να κάνει μόνο με την αλήθεια του Ζευς, της ζεύξης των δυνάμεων. Αν δείτε ξεκινάει ο όρκος με την ένωση των δυνάμεων του πανάγαθου φωτός. Άρα μιλάμε για πολλές δυνάμεις που ενώνονται. Είναι η ίδια η ζεύξη. Πάμε πιο κάτω και μιλάμε για τον Δία μόνο στις εντολές γιατί αυτουνού είναι. Σας αρέσει δεν σας αρέσει, οι εντολές είναι οκτώ. Και είναι τόσο γενικές που μπορεί να δεις εκεί μέσα τα πάντα. Όταν μιλάει για «Υγεία» σου λέει να έχεις υγεία, δεν σου λέει ούτε να μην κλέψεις ή πίστεψε εμένα και όχι τίποτα άλλο, αυτές είναι ανασφάλειες θεών και αυτοί δεν είναι θεοί για μένα, όποιος έχει ανασφάλειες δεν είναι θεός. Κανένας πραγματικός θεός δεν έχει ανασφάλειες, εδώ δεν έχω εγώ που είμαι άνθρωπος, θα έχει ο θεός ανασφάλεια τώρα; Βγαίνει τώρα εκείνος ο κατσικάνθρωπος και λέει πίστεψε εμένα και μην πιστεύεις τίποτε άλλο πλην εμού, γιατί υπάρχει κάτι άλλο πλην από σένα να το πιστέψω; Πράγμα που σημαίνει ότι έχεις ανασφάλεια; Είμαι κάθετος σε αυτό κύριοι. Δεν έχω ανασφάλειες εγώ, ένας άνθρωπος μες στον πλανήτη, έχουν οι θεοί ανασφάλειες; Άνθρωποι τα γράψανε και μάλιστα ανόητοι και αμόρφωτοι. Όταν λοιπόν σου μιλάει για «Υγεία» είναι πολύ συγκεκριμένος. Τι σημαίνει υγεία; Υγεία σημαίνει να έχεις εσύ, το σώμα σου αλλά να έχουν και οι γύρω σου υγεία. Αν οι γύρω σου δεν έχουν υγεία δεν θα έχεις ούτε εσύ. Η υγεία επεκτείνεται στο σπίτι σου, έξω από το σπίτι σου επεκτείνεται στην γειτονιά σου, άρα πρέπει να είναι μια καθαρή γειτονιά, πρέπει να είναι μια γειτονιά υγιέστατη διαφορετικά ο ιός θα έρθει και σε εσένα. Μα πρέπει να είναι και η πόλη σου υγιής, πρέπει να είναι και το κράτος σου υγιές, άρα λοιπόν έχει μία τεράστια επέκταση.
Η ΖΕΥΞΗ & ΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Γιάννης Καλογερόπουλος:
Και το νερό σου και ο αέρας σου, να μην σε ραντίζουν.
Αρτέμης Σώρρας:
Ακριβώς, όλα αυτά είναι θέμα υγείας. Άρα λοιπόν όλα αυτά εσύ μετά έρχεσαι με την «Ισχύς» άρα πρέπει να έχεις ισχύ για να έχεις υγεία, ναι αλλά πρέπει να έχεις και «Πλούτο», πλούτος σημαίνει αυτάρκεια, πλούτος δεν σημαίνει κλέψε για να πάρεις τον πλούτο. Εδώ διαβάζουμε στο «Ταλμούδ», και το λέει επίσημα δηλαδή, ότι όποιος εβραίος κλέψει Έλληνα δεν είναι κλοπή. Είναι κλοπή αν δεν τα μοιραστεί με τους άλλους εβραίους. Αν κάνω λάθος ας μου το πει ο οποιοσδήποτε ή να με σύρει σε ένα δικαστήριο να του βγάλω το Ταλμούδ να του το τρίψω στα μούτρα. Το σπέρμα των Ελλήνων είναι σπέρμα κτήνους, δεν το λέω εγώ το λένε τα ιερά τους βιβλία. Τι λέτε ρε παιδιά; Έχουμε χιλιάδες αναφορές τι λένε τα βιβλία τους. Έχουμε χιλιάδες αναφορές τι λέει η Αγία Γραφή, η Παλαιά Διαθήκη και όλα τα βιβλία τα θρησκευτικά τα οποία κάποιοι τα έχουν κάνει Ευαγγέλια. Ευαγγέλιο δεν είδα κανένα και δεν υπάρχει κανένα Ευαγγέλιο. Όλα τα Ευαγγέλια ακόμα και στις εκκλησίες που διαβάζονται, διαβάζονται «κατά Μάρκου», «κατά Ιωάννη», κατά την γνώμη κάποιου, το πραγματικό που είναι; Που είναι το πραγματικό;
Δεν θέλω να μπω καθόλου σε θρησκευτικά κομμάτια και δεν με ενδιαφέρουνε καθόλου. Εγώ είπα χωρίς δόγμα, χωρίς κόμμα, χωρίς χρώμα και θα το τηρήσω μέχρι το τέλος. Και δεν με ενδιαφέρει αν θα πάμε στο κοράνι ή αν θα πάμε οπουδήποτε, είναι θέμα Ελληνισμού και είναι θέμα ανθρώπων. Ήρθε η ώρα του ανθρώπου και πεθαίνουν οι θρησκείες, τα κόμματα και τα χρώματα. Είναι θέμα ανθρώπου και μόνο. Σήμερα ήρθε η ώρα του ανθρώπου και δη των Ελλήνων. Ας ασχοληθούμε με αυτό που το έχουν σκοτώσει, το έχουν δολοφονήσει, το έχουν διαιρέσει στον πλανήτη και το έχουν υπονομεύσει, σκλαβώσει με πολύ μεγάλο κόστος.
Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι στον όρκο, η ζεύξη, ο Ζευς και ο Δίας, είναι ιδιότητες πια και δεν έχει να κάνει με θεότητα. Ακόμα θα σας πω τούτο, σας αρέσει δεν σας αρέσει όταν ήσασταν στην κοιλιά της μάνας σας, μία μύξα του πατέρα σας και μία μύξα της μάνας σας, το ωάριο με το σπερματοζωάριο όταν ενώθηκε αυτό είναι ζεύξη. Είναι εκατομμύρια άτομα που αποτελείται ένα σπερματοζωάριο και εκατομμύρια άτομα το ωάριο. Την ώρα που ενώθηκαν μέσα στην μήτρα της μάνας έγινε η ζεύξη των δυνάμεων. Εκείνη την ώρα μετά από λίγο έγινε μία ανατίναξη που η έκρηξή της ισούται με το μπιγκ-μπανκ. Ουσιαστικά φτιάχτηκε ένα μικρό σύμπαν μέσα στην μήτρα της γυναίκας και έγινε μία ανατίναξη που ισοδυναμεί με το μπιγκ-μπανκ για όσους ξέρουν ποιο είναι, από εκεί που δημιουργήθηκε το σύμπαν. Ανατινάζεται λοιπόν αυτό, αφού ενώθηκε και τα δύο σώματα γίνανε ένα, και την ώρα που ανατινάζεται κόβεται σε 24 κομμάτια από την μία μεριά και σε 24 από την άλλη, 48 σε σύνολο που είναι τα χρωματοσώματα. Και αυτά πάνε και ακριβώς κλειδώνουν σε μια τέλεια μορφή – που αν έρθει αυτή η μορφή έχουμε το μογγολικό. Και μετά γίνεται ξανά μια τέλεια ζεύξη. Άρα έχουμε ζεύξη, διαίρεση και ξανά ζεύξη. Ουσιαστικά δεν είμαστε τίποτα παραπάνω και λιγότερο από μία μόνιμη ζεύξη και διαίρεση δυνάμεων.
Τι ακριβώς δεν αντιλαμβανόμαστε; Άρα δεν έχει να κάνει με θρησκευτικό κομμάτι, άρα λοιπόν είμαστε ένα μικρό σύμπαν που δημιουργείται από τότε που ξεκινάμε την ίδια μας την ζωή. 
Γιάννης Καλογερόπουλος:
Πότε είπατε ότι δημιουργείται αυτό που λέμε «μογγολικό», για ξανά πείτε το.
Αρτέμης Σώρρας:
Εάν τα χρωματοσώματα δεν μπούνε καλά στην θέση τους και δεν κλειδώσουν καλά, στην περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο δηλαδή δεν πάει ακριβώς στην θέση του, τότε έχουμε το μογγολικό σύνδρομο.
Και δυστυχώς για μας όλους τους ανθρώπους, εκτός από τους μογγόλους, αυτό που για μας είναι άρρωστο και ανάπηρο, για εκείνους είναι ο καλύτερος γαμπρός. Αυτό, κατά την άποψή μου θα λέω πάντα, είναι το κατάλοιπο από τις ορδές των μογγόλων – γιατί το πρόβλημα στον πλανήτη δεν είναι οι βοσκοί οι εβραίοι, τα ζώα τα άπλυτα είναι τα άλλα τα παιδιά οι μογγόλοι εκείνο είναι το πρόβλημα και πίσω από όλα αυτά τα χαζάρια που τα είπα κάποτε ότι είναι δοχεία και σε μια εκπομπή ανέλυσα τι σημαίνει «δοχείο», εργάτης – και ακόμα το κατάλοιπο του μογγολισμού σε ταλαιπωρεί στον δυτικό κόσμο ε; Γιατί; γιατί έχουμε μόνο εμείς μογγολισμό και δεν έχουν οι άλλοι; Οι άλλοι μόνο μογγόλους βγάζουν, εμείς γιατί βγάζουμε μογγόλους και είναι και ανάπηροι; Και τι δουλειά έχουν οι μογγόλοι να έρχονται σε εμάς; Τι κατάλοιπο είναι αυτό; Ποιος μας το έχει αφήσει αυτό το χάραγμα, από ποιον; Αυτό το θυμικό τι είναι που κάπου-κάπου θυμάται και έρχεται; Σφάξανε τους άντρες και τεκνοποιήσανε τις γυναίκες μας οι ορδές των μογγόλων. Αυτά τα βρωμοαίματα που θέλουν να λέγονται άνθρωποι. Που σήμερα είναι οι φτωχοί άνθρωποι στην μογγολία που πίνουνε γάλα του γιέκ και ζούνε σαν ομάδες. 
Γιάννης Καλογερόπουλους:
Άρα η ίδια η φύση του Έλληνος δεν επιτρέπει την ζεύξη, για αυτό και δεν γίνεται σωστή ζεύξη και έχουμε το φαινόμενο αυτό που ονομάζουμε μογγολισμό και πολύ σωστά έχει ονομαστεί δηλαδή. 
Αρτέμης Σώρρας:
Είναι κατάλοιπο από πολύ παλιά, από τις ορδές των μογγόλων, από πάρα πολύ παλιά. Όταν σε σφάξανε για να τεκνοποιήσουνε τις γυναίκες και να διαιωνίσουν το είδος. Και αυτό είναι μεγάλο το είδος, γι αυτό θα πάμε σε DNA Γιάννη. Που νομίζουν όλοι ότι είναι άνθρωποι, γιατί ο τελικός πόλεμος θα γίνει μεταξύ ανθρώπων και μη ανθρώπων, να το θυμάστε. Αλλά να μην φοβηθείτε ποτέ το DNA θα είστε πολλοί και θα είστε όλοι. Δεν θα είναι μόνο εκείνοι που δεν πρέπει να είναι. Οι χαζάροι δεν είναι και είναι ανάμεσά μας συνέχεια, προσπαθούνε γενετικά.
Γι αυτό και ο πλανήτης δεν είναι τόσο «με σοφία εποίησε». Ο πλανήτης είναι μία τεράστια βιβλιοθήκη. Ανάμεσα στον πλανήτη όμως έχουμε είδη που δεν ωφελούν πουθενά. Αφού όλα είναι με σοφία και βεβαίως είναι όλα τεκνοποιημένα με σοφία, το κουνούπι τι σοφία έχει; Φαντάζεστε θεό να φτιάξει ζώο που να πίνει αίμα; Το έχει φτιάξει θεός το κουνούπι; Να εξυπηρετεί ποιον, να σου πίνει το αίμα; Είχαμε και στην αρχαία Ελλάδα κουνούπια;
Συνέλληνες μου μέχρι το τέλος! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς από μένα, είμαι περήφανος για όλο αυτό που έχουμε φτιάξει. Να ξέρετε ότι όλο αυτό που έχουμε φτιάξει και φτιάχνουμε είναι δικό μας, δεν είναι κατασκευασμένο, είναι μόνο από την ψυχή μας, είναι με τις δυνάμεις μας, είναι με το μυαλό μας, είναι με την λογική μας. Σας είπα στο τέλος θα δείτε, το πνεύμα θα νικήσει την ύλη γιατί το πνεύμα φτιάχνει την ύλη και αυτό αποδεικνύεται και επιστημονικά ή τεχνολογικά θα το έλεγα, όχι επιστημονικά. Το πνεύμα κατασκευάζει το σώμα στην μήτρα της μάνας. Έτσι όπως είσαστε ο καθένας σας, μπορεί αργότερα να σας έκανε η κοινωνία και μπορεί η μορφολογία να μην σας αρέσει, αλλά εσείς καθορίσατε το πώς θα γίνετε. Το πνεύμα φτιάχνει την ύλη και όχι η ύλη το πνεύμα, ακόμα και από την γέννησή μας. Είμαι περήφανος για όλο αυτό που έχει συμβεί και θα είμαι ακόμη πιο περήφανος όταν θα νικήσουμε και θα τα καταφέρουμε και την επόμενη μέρα. Και να θυμάστε, η ελευθερία είναι σαν μια πολύ όμορφη κοπέλα την οποία θα την διεκδικήσετε – για τους άντρες, για τις γυναίκες το αντίθετο ένας ωραίος άντρας – που θα την διεκδικήσετε μέσα από 100 άντρες και θα την πάρετε. Ένας σκοπός είναι όταν θα την κερδίσετε από όλους αυτούς, η επομένη ημέρα που θα είναι να την κρατήσετε γιατί θα θέλουν όλοι να σας την κλέψουν. Άρα ο πόλεμος δεν σταματάει ποτέ, απλά αλλάζει ρότα, αλλάζει γωνία, αλλάζει πρίσμα. Μέχρι το τέλος, εγώ θα είμαι μέχρι το τέλος και όλοι μαζί στην Ε.ΣΥ. και στην 5Η Εθνοσυνέλευση.
ΣΩΡΡΑΣ – ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 4-1-15
ΕΡΩΤΟΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΧΣ ΚΑΙ ΜΚΟ – ΟΡΚΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ
(από το λεπτό 2:00:55 έως τέλος)
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ Μνημοσυνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου