16 Μαρτίου 2015

Αρχιμ. Αλέξανδρος Σταματίου: Ο καταμερισμός της εργασίας για την πρόοδο, σημαίνει προκοπή! Ο καταμερισμός ευθυνών για την αποτυχία, είναι συμφορά!


ΣΥΡΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ
Επιστολή Δεκάτη
Ο καταμερισμός της εργασίας για την πρόοδο, σημαίνει προκοπή! 
Ο καταμερισμός ευθυνών για την αποτυχία, είναι συμφορά!

Αλέξανδρος Σταματίου

Ελέχθη στο προηγούμενο ότι η γυναίκα είναι το κάστρο της οικογένειας.
Αυτή ουσιαστικά κατέχει το σπουδαιότερον υπουργείον, αυτό της οικονομίας, στο πλαίσιον του οικογενειακού προϋπολογισμού.
Είναι αυτή επίσης που φέρει μέσα της το »εξ άκρας συλλήψεως ανθρώπινον»,(γι΄αυτό και η τεχνητή πρόωρος εκβολή αυτού από της μήτρας είναι φόνος), ως και την υπευθυνότητα για την ολοκληρωμένην πνευματικήν τον διάσταση. Γι΄αυτό ακριβώς το λόγο εκφράζει και το μεγαλύτερο θυσιαστήριο, διότι και από αυτό αναδύεται »οσμή ευωδίας πνευματική»!
Η σπουδαία αυτής θέση φαίνεται καθαρά στην κλασσική αρχαιότητα στο »μητρός τε και πατρός», εν αντιθέσει με το σημερινό »πατρός (τάδε), και μητρός». Αυτήν την αρχήν έχουν και οι σημερινοί εβραίοι, οι οποίοι καθορίζουν την καταγωγή όχι από τον άνδρα, αλλά από την γυναίκα.
Στόχος αρχικός λοιπόν της Σιωνιστικής ιδέας και αντιλήψεως είναι η γυναίκα, για διάλυση της οικογένειας, και εφόσον τούτο συμβεί, η κοινωνία ως αυριανό μέλλον, παύει να υφίσταται!
Ελληνίδα μητέρα! Το παιδί αποτελεί το μεγαλύτερον κεφάλαιον της αυριανής κοινωνίας! Περιόρισε τον χρόνον των υπολογιστών προς όφελος του παιχνιδιού, διότι από το παιχνίδι θα ξεκινήσει η φυσιολογική ανάπτυξη του εγκεφάλου, παραπλεύρως της σωματικής του διαπλάσεως.
Όχι βία στον, ή στην έφηβο, για πανεπιστημιακές σπουδές!
Μια τέχνη δίνει τη χαρά και την ικανοποίηση μέσα στην οικογένεια, ενώ ο εξαναγκασμός για πανεπιστήμιο, δίνει την αγωνία και την κατήφεια.
Η λέξη »επάγγελμα» είναι το ουσιαστικόν του ρήματος »επαγγέλομαι», που σημαίνει »δίδω υπόσχεσιν». Υπόσχεση περί της αναγκαιότητος της προσφοράς, έξω από το καθεστώς του παρασιτισμού.
Μέσα στο ευρύ, δυστυχώς, πλαίσιον του παρασιτισμού, βρίσκονται αρκετά πανεπιστημιακά πτυχία, και κοινωνικοί θεσμοί.
Μερικοί από αυτούς, σε συμμαχία πάντοτε με την εκάστοτε κυβέρνηση, που και οι δύο είναι λακέδες του κεφαλαίου, σπρώχνουν τους νέους στην αμάθεια, με τις αλλεπάλληλες καταλήψεις και αδικαιολόγητες πολλάκις απεργίες, και βυθίζουν στην απόγνωση με στόχο τη σοφή ημιμάθεια, και την ισόβια, ή πολυετή φοίτηση, τη στιγμή που η τελευταία δεν χαρακτηρίζεται ως ανεργία.
Είναι όντως λυπηρόν να βλέπουμε τον πτυχιούχον πανεπιστημίου μετατρεπόμενον σε σερβιτόρο, ή σε οδηγόν ταξί, εξυπηρετώντας τις ξαπλώστρες του Ευρωπαικού μηδενισμού!
Πρώτον και κύριο μέλημα της πολιτείας, είναι η απάλειψη της ανεργίας με στόχο την εργασία, και όχι την ελεημοσύνη, και το συσσίτιο!
Επί του παρόντος το πρώτον »κοινωνικόν » ευαγγέλιον είναι και πάλι το συσσίτιο, που η σημερινή κυβέρνηση των Ευρωπαϊστών κομμουνιστών, το βάπτισε »Μέριμνα ανθρωπιστικής κρίσεως»!
Υ.Γ Άρση της βουλευτικής ασυλίας πρώην υπουργού την Ν.Δημοκρατίας, και νυν βουλευτού προκειμένου να δώσει λόγο για φορολογική αταξία, απερρίφθη από το κομμουνιστικό δόγμα Λενιστικό κόμμα της Ελλάδας!
Νεοδημοκράτης πρώην υπουργός της οικονομίας προτιμούσε τις ξένες Τράπεζες για την ασφάλειαν των χρημάτων τον εν καιρώ κρίσεως, όπως ο ίδιος ομολόγησε, την στιγμήν κατά την οποίαν διαβεβαίωνε τον Ελληνικόν λαό για τη σιγουριά των καταθέσεων, στις Ελληνικές Τράπεζες!
Και οι δύο αυτοί κύριοι στο αλώβητο, ο ένας με την πλάτη του Κ.Κ.Ε.,ο άλλος με αυτήν της κυβερνήσεως. Πρόκειται Ελληνικές λαέ περί της νέας »Ιερής Συμμαχίας», της οποίας στόχος είναι η ολοκληρωτική σου, όπως εκ των πραγμάτων φαίνεται, ισοπέδωση!
Ξημερώνει!
Με μεγάλην πραγματικώς χαράν επληροφορήθην την μέλλουσαν ένταξιν δύο λαμπρών αστέρων εις το Ελληνικό στερέωμα, και ευελπιστώ ότι συντόμως θα διευρυνθεί ο χορός των ελευθέρων ρασοφόρων αγωνιστών!
Χαιρετίζω όλους υμάς μετά βαθυτάτου σεβασμού, τους οποίους κατά το πρώτον, ως εκ των έξω κινηθέντων, θα καταγράψη η Ελληνική ιστορία εις τας χρυσάς σελίδας της!
Ως γνωστό τα Μ.Μ.Ε είναι φερέφωνα, της εκάστοτε διαδοχικής κυβερνήσεως!
Το θέατρο δεν πουλήθηκε, και δεν πρόκειται ποτέ να πουληθεί!
Το θέατρο είναι σχολείον ωφέλιμης διδαχής για τον λαό, με την οποιδήποτε αυτού παρουσίαση!
Η σημερινή παρουσίαση επιβάλλεται από την επικαιρότητα του αξιόλογου έργου, »Οι Γερμανοί ξανάρχονται» !
Ανεβάστε το!
αρχιμ. Αλέξανδρος Σταματίου
Τ.Θ 2014 Χρούσσα
84100 ΣΥΡΟΣ
…………………………………………….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου