06 Μαρτίου 2015

Προφητείες τζιχαντιστές και μνημεία ασσυριακά..ξανά μπουλντόζες!


Ησ. 14,25 Θα καταστρέψω τους Ασσυρίους από την χώραν μου την Ιουδαίαν και από τα ιδικά μου όρη· θα νικηθούν και θα καταπατηθούν με περιφρόνησιν από τους ανθρώπους, θα αφαιρεθή από τον λαόν μου ο ζυγός της δουλείας των. Ο εξευτελισμός και το όνειδός των, που ώσαν βαρύ φορτίον εβαρυνε τους ώμους των, θα αφαιρεθή». Ησ. 14,26 Αυτή είναι η απόφασις, την οποίαν έχει λάβει και αποφασίσει ο Κυριος,σχετικά με όλην την οικουμένην. Η παντοδύναμος τιμωρός δεξιά του είναι σηκωμένη εναντίον όλων των αμαρτωλών εθνών.

Λιγότερο από μία εβδομάδα μετά το παγκόσμιο σοκ και την θλίψη που προκάλεσαν οι εικόνες της καταστροφής ανεκτίμητης αξίας προϊστορικών γλυπτών στο Μουσείο της Μοσούλης στο βόρειο Ιράκ, οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους άρχισαν να καταστρέφουν την Πέμπτη με μπουλντόζες. μνημεία της ασσυριακής εποχής στην ιστορική πόλη Νιμρούντ κοντά στη Μοσούλη.
Το υπουργείο Τουρισμού και Αρχαιοτήτων του Ιράκ ανακοίνωσε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Facebook ότι οι τζιχαντιστές εξαπέλυσαν επίθεση στην ιστορική πόλη Νιμρούντ (πρόκειται για την αρχαία Χαλάχ) αρχίζοντας να καταστρέφουν μνημεία με μπουλντόζες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου