10 Απριλίου 2015

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ cyclades24.gr ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΣΤΗ ΣΥΡΟ


7f54d53d6578b05844cfeee3894e7db2_XLΓραφεία στην Σύρο άνοιξαν οι υποστηρικτές του Αρτέμη Σώρρα-Ελλήνων Συνέλευσις (Ε.ΣΥ) Ερμουπόλεως

Γνωρίζοντας ότι τα τελευταία χρόνια η χώρα μας δέχεται μια ανηλεή επίθεση από τους παγκόσμιους επικυρίαρχους (τραπεζίτες κ.λ.π.), η οποία έχει ενταθεί τα τελευταία 5 χρόνια με την ανοχή ή και τη βοήθεια του πολιτικού προσωπικού της πατρίδας μας, έχοντας οδηγήσει 6000 Έλληνες στην αυτοκτονία, 2.000.000 στην ανεργία, 4.500.000 στη φτωχοποίηση και έχοντας ως τελικό στόχο την πλήρη εξαθλίωση των Ελλήνων και το ξεπούλημα της πατρίδας μας, ομάδα πολιτών της Σύρου δημιούργησε την μη κυβερνητική, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα αστική εταιρεία Ελλήνων Συνέλευσις (Ε. ΣΥ) Ερμουπόλεως.
Ο κύριος σκοπός της δημιουργίας της εταιρείας, είναι η συνένωση όλων των Ελλήνων απανταχού της γης, χωρίς Δόγμα, Χρώμα και Κόμμα και για να θυμίσουμε στους Έλληνες ότι πρώτα γεννηθήκαμε  Έλληνες.
Το αρχαιότερο έθνος στον πλανήτη είναι οι Έλληνες και από τους Έλληνες γεννήθηκε η Δημοκρατία και η Δικαιοσύνη. Γνωρίζοντας ότι η Δημοκρατία χωρίς Δικαιοσύνη δεν νοείται ως Δημοκρατία, γνωρίζοντας επίσης ότι η Δημοκρατία έχει μόνο Δημόσια Διοίκηση χωρίς Κόμμα, Δόγμα και Χρώμα και μόνο έτσι μπορεί να νοηθεί ως Δημοκρατία και γνωρίζοντας ότι η Δημοκρατία σημαίνει ο «Κρατείν τω Δήμω», η «Ελλήνων Συνέλευσις- Ε. ΣΥ» ιδρύεται με σκοπό να επανεγκαθιδρυθεί η Ελληνικότητα, η Συλλογικότητα, η αληθινή Δημοκρατία, η Δικαιοσύνη και η απελευθέρωση της Ελλάδος.
Σκοπός μας είναι επίσης η προώθηση και υποστήριξη των προσφορών του Αρτέμη Σώρρα που έχουν σκοπό την εξάλειψη του Δημοσίου και Ιδιωτικού χρέους των Ελλήνων, καθώς και τη χάραξη και διαμόρφωση σταθερής αναπτυξιακής πολιτικής του Ελληνικού Έθνους βασιζόμενο πάντοτε στα Πανάρχαια Ελληνικά Αξιακά Συστήματα.
Καλούμε όλους τους Έλληνες πολίτες της Σύρου να προσέλθουν στα γραφεία της Ε. ΣΥ Ερμουπόλεως να ενημερωθούν. Τα γραφεία της εταιρείας μας βρίσκονται Νεωρίου 3 (έναντι πύλης ναυπηγείου). Σας περιμένουμε κάθε Τετάρτη και Κυριακή 18:00-20:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου