17 Ιουνίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ εφημ. «ΑΚΡΟΠΟΛΗ» ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΝΤ ! ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ Δ.Ν.Τ.; ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΗΡΩΝΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ; ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ;


nemesis-to-binteo-pou-prepei-na-deite
ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ;;
ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ… , ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ;;
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ Δ.Ν.Τ..;;;;;;;;;;
ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΗΡΩΝΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ;;;
ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ;;;;
ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ;;;
ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΠΙΣΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ;; 
( πάνω από 10.000 συνέλληνές μας,,, στα πέντε μαύρα χρόνια… )
ΠΑΡΤΕ ΣΕΙΡΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΒΛΑΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΗΛΙΘΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΝΤ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ..
Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΣΑΣ ΗΡΘΕ !!!!!
Υ.Γ. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΧΙΜΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ:
ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΨΕΥΔΗ .. ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;
………………………………………………………………….
ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝakropoli 17.6
Σάλο προκάλεσε η αποκάλυψη του πρώην εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ, Παναγιώτη Ρουμελιώτη, ότι το ταμείο «εκπαίδευε» συγκεκριμένους Έλληνες δημοσιογράφους για το πως να παρουσιάζουν τα θέματα που σχετίζονταν με τις δανειακές συμβάσεις και το χρέος.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Α» τα ονόματα είναι ηχηρά. Για την ακρίβεια πιο ηχηρά δεν γίνεται… Όλα αυτά τα καλολαδωμένα παπαγαλάκια που έβγαιναν και έκαναν «μαθήματα μνημονίου», από τα ΜΜΕ της διαπλοκής, πέρασαν από τα θρανία του ΔΝΤ, που είχαν στηθεί στην έδρα του Ταμείου και την Αθήνα. Οι αποκαλύψεις των ονομάτων θα δημιουργήσουν σάλο και θα αλλάξουν – μια για πάντα – το τοπίο στα ΜΜΕ.
Σύμφωνα με πηγή της «Α» ορισμένοι απ’ αυτούς πολύ σύντομα θα εκπαραθυρωθούν από τα Μέσα στα οποία εργάζονται, σε μια προσπάθεια των ιδιοκτητών των συγκεκριμένων ΜΜΕ, να εξευμενίσουν την κοινωνία και την κυβέρνηση, ώστε να καταφέρουν να επιβιώσουν στο μηντιακό τοπίο που διαμορφώνεται την επόμενη μέρα.
Το κακό είναι ότι ο κύριος Ρουμελιώτης δεν είπε ονόματα. Ο λαός πρέπει να ξέρει ονόματα και διευθύνσεις. Ποιοι ήταν αυτοί που λάμβαναν μέρος στα σεμινάρια; Τι χρήματα έπαιρναν για τη συμμετοχή τους; Σε ποια μέσα ενημέρωσης εργαζόντουσαν;  Ποια είναι η σημερινή τους περιουσιακή κατάσταση; http://akropolipress.gr/component/k2/item/1594-diavaste-simera-stin-akropoli
………………………………………………………………..
………………………………………………………………..
STAR: Έκρηξη Καμπουράκη-Οικονομέα για την λίστα δημοσιογράφων που εκπαιδεύονταν απο το ΔΝT Λένε πως θα κάνουν αγωγή και μήνυση στην εφημερίδα που δημοσιοποίησε τα ονόματα: «Δεν θα τρώμε σκατά από τον όποιο κερατά»
…………………………………………………………
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 1 ΚΑΒΑΛΑΣ 16 5 2899

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου