16 Ιουνίου 2015

Ο ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ, ΤΟ ΔΝΤ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ, ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ, Η «ΑΔΙΑΘΕΣΙΑ» ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΠΥΡΑΚΗ… ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΣΦΙΓΓΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ! ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ !


dnt-960x460

Για Έλληνες δημοσιογράφους που εκπαιδεύονταν από το ΔΝΤ ώστε να εκφράζουν θέσεις υπέρ του Ταμείου έκανε λόγο χθες στην επιτροπή για το Χρέος στη Βουλή ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Ταμείο Παναγιώτης Ρουμελιώτης.
Σύμφωνα με τον κ. Ρουμελιώτη οι δημοσιογράφοι αυτοί παρακολουθούσαν σεμινάρια στην Ουάσιγκτον για να προβάλλουν τις απόψεις του ΔΝΤ αλλά και της Κομισιόν!
Ο κ. Ρουμελιώτης ανέφερε ότι δημοσιογράφοι τους οποίους συναντούσε στην Ουάσιγκτον του είχαν αποκαλύψει ότι είχαν κληθεί για να παρακολουθήσουν αυτά τα σεμινάρια. Και πρόσθεσε ότι θα μπορούσε η Επιτροπή να ζητήσει επισήμως να της δοθούν τα ονόματα από τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Ταμείου κ. Τζέρυ Ρέϊς.
Η πρόεδρος της Βουλής κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέθεσε σε μέλος της επιτροπής να συντάξει το σχετικό αίτημα.
«Στην Ελλάδα κάποιοι είχαν αναλάβει, εργολαβικά, στα δελτία Ειδήσεων, να αποκρύψουν ότι το χρέος δεν ήταν βιώσιμο», ανέφερε η πρόεδρος της Βουλής, ενώ έκανε μάλιστα και ονομαστική αναφορά στο δημοσιογράφο, Γιάννη Πρετεντέρη, ο οποίος, όπως είπε η πρόεδρος, «το ομολογεί στο βιβλίο του».
Nα σημειωθεί τέλος, ότι ο κ. Ρουμελιώτης έκανε λόγο και για ομάδα καθηγητών οικονομολόγων που προσπαθούσαν να πείσουν ότι το χρέος ήταν βιώσιμο εντάσσοντας και αυτούς στην ίδια κατηγορία. http://www.aixmi.gr/index.php/roumeliwtis-ellines-dimosiografoi/
………………………………………………………..
……………………………………………………….
ΌΛΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ!
Από νωρίς το πρωί στενό συγγενικό πρόσωπο του ισχυρού άνδρα της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Γεωργίου, επικοινώνησε με συντάκτη του makeleio.gr! O άνδρας με τρεμάμενη φωνή μας αποκάλυψε ότι ο Γεωργίου πριν από λίγες ώρες  «δέχτηκε επίθεση από μπράβους με σκοπό να τον αποτρέψουν να πάει να καταθέσει στη Βουλή στην Εξεταστική επιτροπή για τα μνημόνια, ως μάρτυρας».
ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΑΣΗΚΩΤΟ
Η ίδια πηγή ανέφερε ότι ο διοικητής της ΕΛΣΤΑΤ «ξυλοκοπήθηκε πολύ άγρια από 3 άτομα.  Τον έβγαλαν από το αυτοκίνητο του, τον χτύπησαν με ρόπαλο στην κοιλιακή χώρα και αμέσως μετά αφού έπεσε στο έδαφος αρχίσαν να τον κλοτσούν με μένος» Το makeleio.gr επικοινώνησε με το ίδιο τον Ανδρέα Γεωργίου ωστόσο κανείς, δεν απαντούσε στο κινητό του τηλέφωνο! Το συγγενικό του πρόσωπο μετά από πιεστικές μας ερωτήσεις αποκάλυψε ότι «αυτήν την ώρα , ο  διοικητής της ΕΛΣΤΑΤ νοσηλεύεται σε κεντρικό νοσοκομείο των Αθηνών».( κοντά στην Αμερικανική Πρεσβεία)
ΑΠΟΡΙΕΣ…!
Ποιος πήγε να εκφοβήσει τον Ανδρέα Γεωργίου με τέτοια άγριο τρόπο;
Γιατί ο ισχυρός άνδρας της ΕΛΣΤΑΤ δεν βγαίνει να μιλήσει;
Ποιον φοβάται:
Ποιοι έχουν όφελος να μην ανοίξει το στόμα του;
Είναι πολιτικοί που “άνοιξαν την κερκόπορτα” στο μνημόνιο;
Είναι επιχειρηματίες;
ΈΤΣΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ
Δεν είναι πρώτη φορά που μάρτυρας κλειδί δέχεται  πιέσεις, εκβιασμό και βία. Η Αικατερίνη Τσάκαλου, πρώην ιδιαιτέρα γραμματέας του πρωταγωνιστή του σκανδάλου της Siemens Μιχάλη Χριστοφοράκου, είχε το θάρρος να αποκαλύψει  ότι έξω  από το σπίτι της στο δρόμο, άγνωστος της επιτέθηκε και υπέστη ξυλοδαρμό.
Ο Ανδρέας Γεωργίου το έχει αυτό το θάρρος; http://www.makeleio.gr/?p=370558
……………………………………………………..
Αδιαθεσία επικαλέστηκαν τόσο ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέας Γεωργίου, όσο και ο πρώην γενικός γραμματέας της ΕΛΣΤΑΤ, Μ. Κοντοπυράκης, που είχαν κληθεί σήμερα στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για το μνημόνιο.
Ο μεν πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέας Γεωργίου, ενημέρωσε από χθες την Επιτροπή ότι έχει εισαχθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Αθήνας λόγω οξείας πνευμονολογικής εμβολής, και απέστειλε και την ιατρική γνωμάτευση που χαρακτηρίζει σοβαρή την κατάσταση της υγείας του.
Ο τ. γενικός γραμματέας της ΕΛΣΤΑΤ, Μανώλης Κοντοπυράκης, κατά την κατάθεσή του αισθάνθηκε αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να διακοπεί για αύριο. Ωστόσο στην κατάθεσή του ο Μ. Κοντοπυράκης πρόλαβε να χαρακτηρίσει ως άνευ αντικειμένου την παρουσία του στην Εξεταστική, σημειώνοντας ότι έφυγε στις 21 Οκτωβρίου 2009 από την ΕΛΣΤΑΤ, ενώ τα στοιχεία για την αύξηση του ελλείμματος του 2009 ήρθαν στην ΕΛΣΤΑΤ το Μάρτιο του 2010.
Βεβαίως, υποστήριξε ότι «στα εννέα χρόνια που ήμουν στην Στατιστική Υπηρεσία, αλλοίωση των στοιχείων δεν έγινε ποτέ, ούτε θα μπορούσε να γίνει». «Ήθελα όσο γίνεται να είναι πεντακάθαρη η εικόνα της υπηρεσίας», είπε. Ο Μ. Κοντοπυράκης εμφανίσθηκε πικραμένος από την εμπλοκή του στο δημόσιο βίο αναφέροντας ότι«οι πολιτικοί και η πολιτική με κατέστρεψαν ηθικά, επιστημονικά και οικονομικά».
Ο κ. Κοντοπυράκης ρωτήθηκε αν υπήρξε τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος του 2009 και απάντησε πως και στον ίδιο έχουν γεννηθεί ορισμένα ερωτήματα. «Είχα και εγώ προσωπικά ερωτήματα για τα στοιχεία, αν υπήρχε διόγκωση ή όχι. Αν δεχθούμε ότι η Τράπεζα της Ελλάδος που είχε τα στοιχεία του 2009 είχε πει για ελλείμματα της τάξεως του 10% -ο ίδιος ο κ. Προβόπουλος το είπε σε μένα το Σεπτέμβριο του 2009-, γεννάται το ερώτημα γιατί το Μάρτιο του 2010 ήταν 13,5%; Κάθε χρόνο, το Μάρτιο, δίνουμε στη Eurostat το έλλειμμα της προηγούμενης χρονιάς και στη συνέχεια τον επόμενο Σεπτέμβριο, δίνουμε το τελικό. Αυτό κάνουν όλα τα κράτη μέλη. Η διαφορά στο έλλειμμα μεταξύ Μαρτίου και Οκτωβρίου, μπορεί να είναι το πολύ ένα με δύο δέκατα της μονάδας. Το να αυξηθεί και να πάει 15,5% είναι πρωτάκουστο, εφόσον υπήρχε και η επικύρωση των στοιχείων τον Απρίλιο. Είναι αδιανόητο να υπάρχουν 2 μονάδες διαφορά στο έλλειμμα του 2009 τον Οκτώβρη. Αυτό μου δημιούργησε ερωτήματα» υποστήριξε ο Μ. Κοντοπυράκης.
Πάντως ο τ. διοικητής της ΕΛΣΤΑΤ επανέλαβε ότι ο πρ. υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, όταν ανέλαβε υπουργικά καθήκοντα, του ανακοίνωσε ότι θα αλλάξει τα στοιχεία που θα σταλούν στην Eurostat και πως ξεκίνησε πόλεμο εναντίον του, μόλις πληροφορήθηκε ότι η Eurostat ήθελε να τον κρατήσει στη θέση του.
Πηγή: naftemporiki.gr
…………………………………………………
wpid-20150616095238.jpgΗ ιέρεια της διαφθοράς, Κριστίν Λαγκάρντ έδειξε τα δόντια της αλλά και τον πανικό της. Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, μετά την χθεσινή κατάθεση του Παναγιώτη Ρουμελιώτη στην επιτροπή της βουλής για το χρέος, η Λαγκάρντ έχει επιδοθεί σε ένα πραγματικό πογκρόμ κατά των Ελλήνων, επιχειρώντας να διεμβολίσει την ΕΚΤ. Σε απόλυτο συντονισμό (προφανώς) με τον Σόιμπλε, τον έτερο φύλαρχο του βαθέως κράτους της τραπεζικής διαφθοράς, απαιτεί (κυριολεκτικά) την σκληρή τιμωρία της Ελλάδας από την ΕΚΤ με κλείσιμο του ELA και κρέμασμα των Ελληνικών τραπεζών.
Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο κύριος Ρουμελιώτης χθες στην αρχή της κατάθεσης του, είχε λάβει αυστηρή προειδοποίηση από την κυρία Λαγκάρντ να μην «σπάσει το απόρρητο» που τον δεσμεύει αναφερόμενος σε γεγονότα κατά την θητεία του ως εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ. Προειδοποίηση που βέβαια παρέκαμψε, αποκαλύπτοντας τα μυστικά ραντεβού Γάλλων και Γερμανών τραπεζιτών σε ξενοδοχεία, με εκπροσώπους του ΔΝΤ. Επικαλούμενος βεβαίως… τραπεζικές πηγές και όχι «ίδια γνώση από την θητεία του στο ΔΝΤ»!
Βλέποντας πλέον ότι η επιτροπή ελέγχου του χρέους της Ζωής Κωνσταντοπούλου έπιασε την άκρη του νήματος και σύντομα θα ξεκινήσει η ποινική διερεύνηση όσων επέτρεψαν την μετακύλιση των ομολόγων που κατείχαν οι ξένες τράπεζες σε χέρια ελεγχόμενα από το Ελληνικό δημόσιο, παίζει το τελευταίο της χαρτί για να φθείρει την κυβέρνηση στα μάτια του λαού. Που δεν είναι άλλο, από την επιβολή Capital Control με απόφαση της ΕΚΤ.
Μένει να δούμε εάν θα μπορέσει να τα καταφέρει. Μένει να δούμε πόσο βαθιά ριζωμένη είναι η διαφθορά στους κόλπους της ΕΕ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τους λαούς. http://olympia.gr/2015/06/16/%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BD%CF%84-%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%83-%CF%84%CE%B9%CF%83-%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B5%CF%83-%CF%84%CF%81/
…………………………………………………
…………………………………………………
Ο ΚΛΕΙΟΣ ΣΦΙΓΓΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ !!!! ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ… 
………………………………………………..
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΙΩΣΩΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 1 ΚΑΒΑΛΑΣ 16 5 2899

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου