05 Ιουλίου 2015

ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΑΡΒΑΤΗ ΑΠΟΧΗ; ΕΙΤΕ «ΟΧΙ» ΕΙΤΕ «ΝΑΙ» ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗΣ !!!


Βαρουφάκης: Θα υπάρξει συμφωνία τη Δευτέρα, με «Ναι» ή με «Όχι»
image
«Τη Δευτέρα θα υπάρξει μια συμφωνία με τους διεθνείς πιστωτές ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της Κυριακής».

Τα παραπάνω ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, δήλωσε στην γερμανική εφημερίδα «Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung». 
«Περιμένω ότι θα έχουμε μια συμφωνία τη Δευτέρα… Ανεξαρτήτως του αν η πλειοψηφία θα ψηφίσει “ναι” ή “όχι” στο δημοψήφισμα», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών στη γερμανική εφημερίδα σύμφωνα με αποσπάσματα της συνέντευξης που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.
«Μην ακούτε αυτούς που λένε ότι η προσφορά δεν βρίσκεται στο τραπέζι – φυσικά και εξακολουθεί να βρίσκεται στο τραπέζι επειδή είναι αυτό που θέλουν», φέρεται να δήλωσε ο Έλληνας υπουργός.
Αναφορικά με τον Γερμανό ομόλογό του, ο Γιάννης Βαρουφάκης επισήμανε πως «ο κ. Σόιμπλε έκανε σαφές το 2012 ότι θα προτιμούσε ένα Grexit», σύμφωνα πάντα με τα αποσπάσματα της συνέντευξης που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Franfurter Allgemeine Sonntagszeitung. http://www.kontranews.gr/politiki/item/92905-varoufakis-symfwnia-deutera
……………………………………………………
ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΦΙΦΤΥ-ΦΙΦΤΥ (50-50) ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ !!! ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ !!! Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ 5% – 7% ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΒΑΡΗ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ !!! ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗ ΦΟΛΑ !!!
ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΜΑ !!! ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΕΦΑΡΑΔΙΜ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ !!! ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΛΩΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ !!!
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΑΛΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ !!! 
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ. ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑ !!! ΕΝΩΘΕΙΤΕ !!! 
……………………………………………………

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου