11 Ιουλίου 2015

ΜΑΣ αλλάξαμε τα φώτα!


11224375_862887730472878_7813425090976879924_n1Vicky Kanta Κατάλαβες γιατί αρνηθήκαμε την συνέχεια του προγράμματος με το Δ.Ν.Τ. ;; Για να αποπληρώσουμε το Δ.Ν.Τ. και ό,τι χρέος αναλάβουμε εκ νέου, με τους δανειακούς όρους του E.S.M. που είναι φτιαγμένοι έτσι ώστε να εξασφαλίζουν το ένδοξο τέλος της χώρας μας. Εύγε λοιπόν σε όλους εμάς τους πανέξυπνους που εκφραζόμαστε και πράττουμε δυναμικά δίχως να έχουμε την παραμικρή γνώση! 
ΜΑΣ αλλάξαμε τα φώτα! 

……….
Makis Zaxos Ας κάνουμε μια σούμα να θυμηθούμε πως καταλήξαμε εδώ λοιπόν..
Δεν θέλαμε το mail Χαρδούβελη του 1,3 δις και έτσι με την πρόφαση του ΠτΔ πήγαμε σε εκλογές γιατί δεν θέλαμε τον Δήμα που πρότεινε η ΝΔ αλλά βρήκαμε την αξιοπρέπεια μας στο πρόσωπο του Πάκη της ΝΔ που πρότεινε ο Τσίπρας του Σύριζα! Βέβαια και ο Σαμαράς έκανε ότι μπορούσε να ψηφίσει ο κόσμος τον Τσίπρα, ποιος να ξεχάσει εκείνο το «γαμώ το κεφάλι μου ο μαλάκας» η ότι «το καλύτερο σεξ είναι το πρωινό»;
Για όσους θαρρείτε ότι αυτά και αλλά που έκανε ο Σαμαράς πριν τις εκλογές έγιναν κατά λάθος είστε μακριά νυχτωμένοι. Όλα έγιναν βάση καλά οργανωμένου σχεδίου, ώστε να ζήσουμε και το «πρώτη φορά Αριστερά». Η οποία με την σειρά της έπαιξε τον δικό της ρόλο στο σχέδιο κατά της χώρας μας, ανέλαβε ειδική αποστολή, στόχος οι επιχειρήσεις, δεν είχαν απομείνει άλλοι άλλωστε.
Οι τελευταίοι που διέθεταν σχεδόν ανεξέλεγκτο χρήμα ήταν οι επιχειρήσεις, ήταν οι μόνοι Έλληνες πολίτες που δεν μπορούσαν να χαλιναγωγήσουν το χρήμα που διέθεταν, μια και αυτό δεν περνούσε μέσα από το τραπεζικό σύστημα, αλλά ήταν σε ελεύθερη συναλλαγή με τον καταναλωτή, και έτσι έφεραν τις ‘ειδικές δυνάμεις’ της Αριστεράς με νταούλια και ζουρνάδες και σημαία την Ελπίδα, να φέρουν εις πέρας την ειδική αυτή αποστολή. Αφού πρώτα βάφτισαν την Τρόικα «θεσμούς» για ευνόητους λόγους, «διαπραγματευόταν» 5 μήνες, 5 μήνες οικονομική αιμορραγία για την εγχώρια αγορά, ένα βήμα πριν το λουκέτο οι επιχειρήσεις, όσες άντεξαν βέβαια, τάχαμου τάχαμου πως εκβιάζουν την κυβέρνηση οι εντολείς, έθεσαν τις τράπεζες τους στην Ελλάδα σε καθεστώς αργίας, με ανώτατο όριο ανάληψης τα 60 ευρώ, που μετατράπηκε νταβαντζίδικα σε 50 ευρώ με την δικαιολογία ότι τέλειωσαν τα 20ευρα στις τράπεζες(!), η αγορά γονάτισε μετά από 5 μήνες «διαπραγματεύσεων» και τις τράπεζες να δίνουν μόνο 50 ευρώ την ημέρα.
Και έτσι φτάσαμε στο να κάνει πρόταση η «πρώτη φορά Αριστερά» στα 8 δις ενώ οι ..θεσμοί στα 8,5. Αφού πρώτα προετοιμάστηκαν αυτοί και για τα 2 ενδεχόμενα, με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (από αυτές που κατηγορούσε ο Τσίπρας ότι αντικαθιστούν την Δημοκρατία) μας έφερε το Δημοψήφισμα-παγίδα, για να νομιμοποιήσει και με την δική μας ‘υπογραφή’ τις παράνομες διαπραγματεύσεις ενός παράνομου χρέους, στο οποίο ενώ υπερίσχυσε το ΟΧΙ ο Τσίπρας το μεταμόρφωσε σε ΝΑΙ (είπαμε, αρέσκεται στα βαφτίσια).
Και έτσι αφού είπαμε όχι στο mail Χαρδούβελη, και αφού είπαμε όχι στα 8,5 δις που πρότειναν οι τοκογλύφοι «θεσμοί» φτάσαμε στο «Specifically, Greece seeks from the ESM a loan facility (“Loan” or “Programme”) with an availability period for three years in accordance with the conditions provided in Article 13 of the ESM Treaty and in Article 2 in the Guideline of Loans. The Loan will be used to meet Greece’s debt obligations and to ensure stability of the financial system.» των 53,5 δις !!!
Αν δεν καταλαβαίνετε τι λέει δεν φταίω εγώ, ο Τσίπρας την Ελληνική πρόταση των 53,5 δις για το νέο και 3ο μνημόνιο που υπόκεινται στο Αγγλικό Δίκαιο, την πήγε στην Ελληνική Βουλή για ψήφιση στην Αγγλική γλώσσα…
Πρώτη φορά Αριστερά, πρώτη φορά Αριστερά μνημόνια, να τα χαιρόμαστε…
Υ.Γ. Εν μέσω όλου αυτού του θεάτρου που παίχτηκε μπρος στα μάτια μας, στην 6μηνη θητεία της έως σήμερα αυτή η «πρώτη φορά Αριστερή» κυβέρνηση πέρασε ένα και μόνο Νομοσχέδιο στην Βουλή, αυτό της ιθαγένειας.
Την καλημέρα μου και καλή δύναμη Ελληνες, για αυτά που έρχονται..
ΤΣΙΠΡΟΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
…………………………………………………………… 
…………………………………………………………..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου