20 Ιουλίου 2015

ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ «ΓΑΠ» (ΤΣΙΠΡΑΝΔΡΕΟΥ): «ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΕΥΘΕΩΣ: ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…»


ΞΥΠΝΑΑΑΤΙ ΚΙ ΑΝ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΤΟ 2011 ;;; ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ «ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ» … «ΣΑΜΑΡΑΝΔΡΕΟΥ» … «ΤΣΙΠΡΑΝΔΡΕΟΥ» … και μεθαύριο τι ;; ΜΗΠΩΣ … «ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΝΔΡΕΟΥ» ;;; ή «»ΘΕΟΔΩΡΟΡΑΝΔΡΕΟΥ» ;;; ή «ΚΑΜΜΕΝΑΝΔΡΕΟΥ» ;;; ή «ΒΑΡΟΥΦΑΝΔΡΕΟΥ» ;;; ή «ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΑΝΔΡΕΟΥ» ;;; ή «ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΝΔΡΕΟΥ» ;;; ή Ο,ΤΙ ΣΚΑΤΑΝΔΡΕΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ή ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ της «ΕΛΛΑΔΟΣ» ;;;; ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΑΤΑ , ΤΟΥ «ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ» ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ… ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΑ ΔΙΑΚΕΙΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ !!! 

ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ … ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ , ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ , ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ Ε.ΣΥ. ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙΣ , ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ , ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΙ ΦΡΑΓΗ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ … ΓΙΑΤΙ ΑΝ Ε.ΣΥ. ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ , ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥ , ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ , ΤΟ DNA ΣΟΥ , … ΑΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΣΕΙΣ ΤΙΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» , ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΔΕΜΑΤΙ ΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ … ΓΙΑΤΙ , ΜΙΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ , ΜΙΑ ΚΛΗΜΑΤΟΒΕΡΓΑ ΣΕ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΠΑΝΕ !!! 
……………………………………………………………………………….

11 Αυγούστου 2011 ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΓΑΠ: «ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΕΥΘΕΩΣ: ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…»

Πλάτων Πισατίδης στις 11 Αυγούστου 2011 : Οι Έλληνες… αυτοί οι Έλληνες…! Επί Βυζαντινοκρατίας και Τουρκοκρατίας, οι λεγόμενοι «στρατιώται» και αργότερα «κλέφτες»,έδιναν όρκο στον εαυτό τους και στην ΠΑΤΡΙΔΑ…
Δεν έκαναν οικογένεια, ανέβαιναν στα βουνά κι από κει χλεύαζαν τους κατακτητές και τους πολεμούσαν μέχρις τελευταίας ρανίδος του αίματός τους… 
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΗ ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΣΒΗΣΤΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ… ΤΩΡΑ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ… ]
Πλάτων Πισατίδης στις 10/11/2012
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ» ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΙΟ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ… ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΝ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ…
600.000.000.000 $$ (ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ)
ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ; ΓΙΑΤΙ;
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΚΩΦΕΥΟΥΝ… ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ «ΠΑΠΙΑ» ;
-ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΟΧΛΗΣΕΙΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.
-ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΑΜΕΛΕΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΨΕΥΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΚΜΑΙΕΥΣΕ ΤΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ, ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΥ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.
-ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΥΦΟΣ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΥ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΓΕΡΘΕΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ «ΔΙ” ΕΓΕΡΣΕΩΣ» ΤΟΥ ΕΘΝΟΦΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΝΥΚΤΑ ΤΗΣ 7/11/2012 ΗΤΑΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ.
-ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΠΟΤΕ.
-ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
-ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 153 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ «ΝΑΙ» ΕΚΟΝΤΕΣ-ΑΚΟΝΤΕΣ (ΑΔΙΑΦΟΡΟΝ) ΩΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.  
-ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ «ΟΧΙ» Ή «ΠΑΡΩΝ» Ή «ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ» ΩΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.
-ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ Ή ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕΙ ΣΥΜΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
-ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΠΙΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.
-ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΟΛΟ ΥΒΡΙΣΑΝ ΒΩΜΟΛΟΧΗΣΑΝ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕ  ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΙΟ ΣΩΡΡΑ.
-ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ.
-ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ  ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΩΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ.
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΩΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ «ΕΦΙΑΛΤΩΝ» ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΗΔΙΣΕΙ ΕΠΙ ΔΑΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΞΗ.
ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.
ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΝΕΙΣ… ΕΙΣΤΕ ΑΙΣΧΡΟΙ… 
Πλάτων Πισατίδης
(Ένας Έλληνας που του έκοψαν το ψωμί, θα του πάρουν το σπίτι και ό,τι έχει κι αφού του πούλησαν και την Πατρίδα δεν του μένει τίποτε άλλο …)
Πλάτων Πισατίδης σήμερα στις 29 Ιουλίου 2015 , όχι μόνο ξαναλέω τα ίδια , όχι μόνο συμφωνώ και επαυξάνω τις κατηγορίες εναντίον ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΗΛΥΔΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΡΟΜΑΡΤΟΥΝΤΩΝ ΚΥΝΑΡΙΩΝ ΤΟΥΣ , αλλά ως ορκισμένος στον εαυτό μου και στην ΠΑΤΡΙΔΑ , ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ ΤΟ… «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ» … ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΣ …
 
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ
 
ΕΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ … ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ. 
 
…………………………………………
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ…

Επιστολή, που έστειλε αναγνώστης στον πρωθυπουργό και την κοινοποίησε επωνύμως, η οποία, δυστυχώς, μάλλον εκφράζει πολλούς σύγχρονους «αγανακτισμένους» πολίτες. Η «prionokordela.gr» την δημοσιεύει αυτούσια, έχοντας στην διάθεση της τα στοιχεία του αποστολέα. Καλό θα είναι ο κ. πρωθυπουργός να αναμένει πολλές ακόμα παρόμοιες επιστολές…

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ.
Για τον φασισμό με τον οποίο τρομοκρατείς την χώρα.
Για την φτώχεια που προσπαθείς να επιβάλλεις στους Έλληνες.
Για την προδοσία και το ξεπούλημα σου.
ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΕΥΘΕΩΣ:
ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΩΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
ΩΣ ΔΗΜΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ
ΩΣ ΤΟΝ ΓΚΑΟΥΛΑΙΤΕΡ ΠΟΥ, ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ
ΩΣ ΒΙΑΣΤΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΩΣ ΦΑΣΙΣΤΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΟ, ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, την ώρα που χιλιάδες άνθρωποι οδηγούνται στην φυλακή ή στην αυτοκτονία για ασήμαντα χρέη.
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, την ώρα που χιλιάδες νέοι οδηγούνται στην ξενιτειά για να γλιτώσουν από τον όλεθρο της ανεργίας και της εξαθλίωσης που έφερες στην πατρίδα μας.
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ”ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ”, ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Αλλά σε λένε Παπανδρέου και θα γλιτώνεις πάντα.
Όχι, όμως, αυτή τη φορά. Γιατί αυτή την φορά, μαζί με την υποθήκη της Ελλάδος, υπέγραψες και το πολιτικό σου τέλος.
Θα παρακαλάς να φύγεις.
Το κόμμα σου μετά βίας θα αγγίξει το 10%.
Ήδη φοβάσαι να περπατήσεις στον δρόμο και εσύ και οι βουλευτίνες σου.
Το πολιτικό σου τέλος θα είναι η διάλυση της παράταξης σου από εσένα τον ίδιο και η φυγή σου από την χώρα (Αλήθεια, έχεις δει το σύνθημα που γράφουν στους τοίχους ”Γιώργο, θα φύγεις νύχτα”
Η Ελλάδα θα ζήσει. Οι Έλληνες θα ζήσουν.
Ζούσαν πολύ πριν από σένα και φυσικά θα ζήσουν και πολύ μετά από εσένα.
Ο δρόμος, όμως, που βαδίζεις εσύ είναι επικίνδυνος.
ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΓΡΑΦΕΙ ”ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ”.
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ.
ΥΓ: Αν νομίζεις ότι σε βρίζω ή σε απειλώ (που δεν κάνω κανένα από τα δυο), δώσε το e-mail μου στην αστυνομία και στους εισαγγελείς του καθεστώτος σου. Γουστάρω να υποστώ πολιτική δίωξη, ειδικά από εσένα.
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου