27 Οκτωβρίου 2009

Παναγία η Μαραντόνα...Μάλλον γι' αυτό έχασε ο Ολυμπιακός!


Την πάτησε ο Ολυμπιακός από τον Πανσερραϊκό και αιτία πρέπει να είναι η παναγία η...φουτμπόλισσα!!!Χαχαχαχα...Μάλλον θα την είχαν και οι δύο για...προστάτιδα,αλλά ως συνήθως,αυτή πάντα υπερασπίζεται τους...αδυνάτους!!!Χαχαχαχα...Δεν παίζεται το "βρομιστεράκι"!!!

Παναγία η Μαραντόνα...

Παίζει η ομάδα σας και έχετε ανησυχία για την κατάληξη του παιχνιδιού...; Αγωνία, λαχτάρα και άγχος τέλος! Υπάρχει η Παναγία η Μαραντόνα που την επικαλείστε την δύσκολη στιγμή του αγώνα και το γκόλ είναι με το μέρος σας!

Για ευλογημένους από την Παναγία ποδοσφαιρικούς αγώνες λοιπόν... τώρα ξέρετε...
"Παναγία μου Μαραντόνα, κάνε το θαυμα σου!"



Δεν ξέρω τι γίνεται βέβαια στην περίπτωση που και η αντίπαλη ομάδα έχει οπαδό που προσευχεται στην ίδια Παναγία... Κάτι σε Fight Club με τη Παναγία να τσακώνεται με τον εαυτό της για την επικράτηση της Χ ομάδας;
+Φαντασμαγορικόν+
Καλού κακού ας έχετε και κανα τέτοιο στίκερ για μεγαλύτερη ευλογία...



Το αρχικό όνομα που ήταν "Παναγία η Ποδοσφαιρίτισσα" μετατράπηκε σε "Παναγία η Μαραντόνα" όπως πολύ σωστά υπέδειξε ο αδελφός εν χριστό Kameleon

Thank you Harry ;)
υπό Τζίμμης Πανούσης - Φασμπίντερ και ξερό ψωμί

Αναρτήθηκε από το...Βρομιστεράκι...

Πέθανε η Έλλη Παππά,γυναίκα του Νίκου Μπελογιάννη...

Αναδημοσίευση...λόγω του θανάτου της Έλλης Παππά...

«Θα δίνατε εσείς τη ζωή σας για την Αλέκα;»

Πικρές,Αληθινές,Σταράτες κουβέντες.Η ψυχρή αλήθεια για όλους και για όλα!!!!

---------------------------------------------------------------------------------
http://alkimosarchive-archive.blogspot.com/2009/02/blog-post_27.html

«Θα δίνατε εσείς τη ζωή σας για την Αλέκα;»

.
«Έδωσαν τη ζωή τους για κάτι που αποδείχτηκε απάτη», λέει ο Νίκος Μπελογιάννης (υιός) για τις θυσίες των γονιών του, στην Όλγα Μπακομάρου (Ελευθεροτυπία), σε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη, που δόθηκε πέρσι τον Απρίλιο.
.
Είμαστε καθισμένοι στο σαλόνι, η Ελλη λείπει, το φως μπαίνει πλούσιο από τις μπαλκονόπορτες του διαμερίσματός τους στου Ζωγράφου, με το σκυλί τους, τη Βιόλα, να μπαινοβγαίνει, με τα παλιά έπιπλα, τα βιβλία, τους πίνακες -ανάμεσα τους το σκίτσο που φιλοτέχνησε για τον «άνθρωπο με το γαρύφαλλο» ο Πικάσο- ενθυμήματα, παλιές φωτογραφίες.
.
Πώς αντέξατε, αλήθεια, το βάρος αυτών των μύθων;
.
«Ώρες ώρες, ένιωθα να με συνθλίβει. Ο πατέρας μου, για παράδειγμα, έδωσε τη ζωή του για έναν ορισμένο σκοπό, που τον έκανε σύμβολο, όμως άσχετα με αυτό, κατέληξε να έχει δώσει τη ζωή του για τον Ζαχαριάδη και τον Στάλιν· γιατί αυτοί καπηλεύτηκαν τη θυσία του. Και σκεφτείτε τώρα εμένα, να μου λένε διάφοροι, ως τη δεκαετία του '80, "παιδάκι μου, να γίνεις σαν τον πατέρα σου και να τον ξεπεράσεις". Δηλαδή, στα δικά τους μυαλά, να δώσω τη ζωή μου για τον Μπρέζνιεφ και τον Φλωράκη και πιο πριν για τον Κολιγιάννη. Η πολλώ μάλλον, που σήμερα θα έφτανε τα όρια του κωμικού, για την Αλέκα. Θα δίνατε εσείς τη ζωή σας για την Αλέκα;»
.
Πώς αντιδρούσατε σ' αυτές τις παραινέσεις;
.
«Κατάλαβα ότι για να μην συνθλιβείς, πρέπει να κάνεις κάτι δικό σου· αλλιώς γίνεσαι Γιωργάκης...συνέχεια...

Ο ανδριάντας της Θεσσαλονίκης

…θα τον δείτε πιθανότατα προσεχώς στα Σκόπια (μέχρι στιγμής δεν υπάρχει στην Θεσσαλονίκη) και μετά θα φταίνε …οι άλλοι.

Τουλάχιστον στην Αθήνα υπάρχει (έστω και "για τα μάτια του κόσμου") άγαλμα της Αθηνάς…

Οι απίστευτοι τουρκικοί ελιγμοί και η μήνις της Ιταλίας κατά του Έλληνα! πρέσβη στην Τουρκία Ρ.Ραφαήλ...!!!







(ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,ενδιαφέροντα την Ελλάδα κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο,Ευάγγελου Αποκορίτου Υποστρατήγου ε.α.)

Σχετικό θέμα:ΤΟ ΚΟΣΜΟΪΣΤΟΡΙΚΟ «ΟΧΙ» ΤΟΥ 1940

Η Ιρακινή Αντίσταση κατά των Αμερικανών κατακτητών...


Έτσι για να μαθαίνουν οι νέοι και για να θυμούνται οι παλιοί,την Ελληνική ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ εναντίον των Γερμανών κατακτητών και των προδοτών συνεργατών τους!

Ιρακινή Αντίσταση εναντίον της αμερικανικής κατοχής: Αlnakshabandia Αrmy

Γεγονότα,συμφωνίες και συμμαχίες όλων των εχθρών της Ελλάδος προ του 1940.Απαιτήσεις ίδιες με τις σημερινές.







(ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,ενδιαφέροντα την Ελλάδα κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο,Ευάγγελου Αποκορίτου,Υποστρατήγου ε.α.)

Η απόρρητη διαταγή του Παπάγου προς τον Διοικητή της Μεραρχίας Ηπείρου να αμυνθεί παντί τρόπω και να κάνει επιστράτευση...


Και δείτε τους πραγματικούς κατακτητές και ιδιοκτήτες της Ελλάδος,να γλύφουν τον Χίτλερ...Όλα τα αιδοιόπανα προδίδουν πάντα και θα προδώσουν πάλι ό μη γένοιτο αν κινδυνεύσει η...περιουσία τους!

Σκοπιανοί,Βούλγαροι,Αγιορείτες,όλοι μαζί με τους Ναζί!!!



Η Άννα Τζιροπούλου μίλησε στο σύλλογο "ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ" για την Ελληνική Γλώσσα.

Μια από τις ελάχιστες,δυστυχώς,γιγάντιες ελληνικές ψυχές!

Πραγματοποιήθηκε η ομιλία της Άννας Τζιροπούλου στον σύλλογο “Θερμοπύλες” με θέμα την Ελληνική Γλώσσα

Δημοσιεύθηκε από olympiada

Από τον πολιτιστικό σύλλογο “Θερμοπύλες“. Επισκεφθείτε τον σύνδεσμο για να δείτε και το ενδιαφέρον Βίντεο.

Σε αυτό το πτωχό κείμενο δεν έχουμε λόγια να περιγράψουμε την ομιλία της κ. Άννας Τζιροπούλου με θέμα «Ελληνική Γλώσσα: Ένα μεγάλο δώρο των Ελλήνων στην ανθρωπότητα» που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του συλλόγου.

Η κ. Άννα Τζιροπούλου καθήλωσε τους ακροατές κυριολεκτικά καθώς έκανε μια γλαφυρή επισκόπηση της Ελληνικής Γλώσσας που όπως υποστήριξε έχει μια ιστορία δεκάδων χιλιάδων χρόνων.

Χρησιμοποίησε πλήθος παραδειγμάτων για να αποδείξει ότι η Ελληνική Γλώσσα είναι καταγεγραμμένη στου Έλληνες από την γέννησή τους.

Ανέλυσε την το γνωστό κείμενο του Ισοκράτη περί ημετέρας παιδείας που η ερμηνεία του είναι αντίθετη από αυτή που πάνε κάποιοι να περάσουν. Ανεφέρθη και στην φιλοξενία των αρχαίων Ελλήνων αναλύοντας τον όρο ξένος και τον όρο αλλοδαπός.

Επισήμανε την κακή χρήση της στην σύγχρονη εποχή, το κόψιμο κάποιων κλήσεων και καταλήξεων (και την σημασία τους) και την κακή αντιγραφή της από Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου »

Αφιέρωμα:ΨΕΥΔΟ-ΜΥΡΟΒΛΥΤΕΣ !

Πήρε την θέση του Αριστοτέλη αν και ΨΕΥΔΟ-ΜΥΡΟΒΛΥΤΗΣ...

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.

Μια εξαιρετική πραγματεία για την έννοια της Αγάπης στην αρχαία ελληνική κοινωνία και λατρεία επεξεργάστηκε η Ομάδα Ελλήνων στο θρήσκευμα «Αρκαδία». Αποτελεί αποστομωτική απάντηση σ’ εκείνους που με κομπορρημοσύνη και δίχως αιδώ ισχυρίζονται ότι αυτοί ανακάλυψαν και έφεραν την «αγάπη» στον κόσμο!
Πατήστε εδώ: “ΑΓΑΠΗ: Το περιεχόμενο της ελληνικής θρησκείας”! Μια ενδιαφέρουσα πραγματεία απο την Ομάδα Ελλήνων στο θρήσκευμα
“Αρκαδία”

Στη συνάντηση φορέων του ελληνοπρεπούς κινήματος με θέμα “Δράσεις και στόχοι του κινήματος επανελληνίσεως σήμερα” που πραγματοποιήθηκε 17/10/09, η Λατρευτική Κοινότητα ΛΑΒΡΥΣ κατέθεσε πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις στο πλαίσιο της ιδεολογικής ταυτότητας και πρακτικής του κινήματος.

Πατήστε εδώ: “Δράσεις και στόχοι του κινήματος επανελληνίσεως” – Οι θέσεις της ΛΑΒΡΥΣ

και εδώ http://labrysgr.blogspot.com/2009/10/blog-post.html

Το νέο φύλλο της δεκαπενθήμερης εφημερίδας HELLHΝΩΝ ΛΟΓΟΣ κυκλοφόρησε στις 16 Οκτωβρίου
Στοιχίζειμόνο 1 €!
Είναι η εφημερίδα του ελληνοπρεπούς κινήματος. Να την ενισχύσουμε!

Πηγή...

Ο Νταβούτογλου και ...η οθωμανική κληρονομιά

«Τα Οθωμανικά Βαλκάνια ήταν μία επιτυχημένη ιστορία και πρέπει να αναγεννηθούν, εμείς θα αναβιώσουμε αυτή την εποχή», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Α. Νταβούτογλου από το Σεράγεβο, σε διάσκεψη με θέμα «Η οθωμανική κληρονομιά και οι μουσουλμανικές κοινότητες στα Βαλκάνια».
«Επιθυμούμε μία νέα Βαλκανική, που θα θεμελιώνεται στις πολιτικές αξίες, την οικονομική αλληλεξάρτηση, τη συνεργασία και την πολιτιστική αρμονία. Όλα αυτά εξασφαλίζονταν στα Οθωμανικά Βαλκάνια», ανέφερε ο κ. Νταβούτογλου.
Όπως αναφέρουν σερβικά ΜΜΕ ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, μεταξύ άλλων είπε «Θα κάνουμε τα Βαλκάνια, τον Καύκασο, τη Μέση Ανατολή, μαζί με την Τουρκία, επίκεντρο της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής. Αυτός είναι ο στόχος της εξωτερικής μας πολιτικής στο μέλλον και θα τον πετύχουμε».
Πηγή http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=72963&cid=5
Κάτι παρόμοιο επιθυμούν να δημιουργήσουν όσοι προπαγανδίζουν και οργανώνουν την ιστορία του Ορθόδοξου τόξου.Ορθόδοξη ταυτότητα έναντι της εθνικής. Στόχος άμεσος η Βόρειος Ελλάδα και στην συνέχεια το κόψιμο της χώρας στα δύο. Το Τουρκικό σχέδιο, αυτό που ονομάζουν Οθωμανικά Βαλκάνια, δεν αποκλείει όσο και αν φαίνεται αρχικά αδιανόητο, την συνεργασία μεταξύ Μουσουλμάνων και Ορθοδόξων, και οι δύο Αβραμικές θρησκείες, στο πλαίσιο της δημιουργίας του Ανατολικού Βατικανού, και στην προοπτική δημιουργίας προγεφυρώματος μη Ευρωπαικής πρωτοβουλίας, κοντά στον ζωτικό χώρο της Ανατολής, έχοντας σαν βάση μιά εύθραστη και επιβεβλημένη ισσοροπία, ανάμεσα σε προαιώνιους εχθρούς που τώρα θα πρέπει να γίνουν φίλοι στα πλαίσια της παγκοσμοιημένης κοινωνίας αλλά και εφεξής και θρησκείας. Με λίγα λόγια, επιστροφή στις ρίζες...Στην μεγάλη Εβραική μήτρα.
Ευάγγελος Μπεξής

Πηγή...


Δωράκι Δημητράκη;


Το λογότυπο του Α.Π.Θ., το κτίριο διοίκησης και τον αείμνηστο Καραθεοδωρή (τον Αριστοτέλη τον ξεχάσαμε) δωράκι σε πακέτο τα πήρες Δημητράκη;

και όχι μόνο... τον έχουν εκεί που δεν μπορεί να το φανταστεί κανείς...(σε εκκλησίες ίσως δικαιολογημένα, αλλά...).

Ζητούνται...παπάδες και καλογέροι!Υπάρχει έλλειψη!Και δωρεάν...χριστιανικά βιβλία!

Δείτε και την διαφήμιση στη Google:

Χριστιανικά Βιβλία
Δωρεάν κατ' οίκον παράδοση σε Αθήνα Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα.
www.christianbook.gr

---
Το είδαμε στον Κίτρινο Τύπο,μπήκαμε στη Χρυσή Ευκαιρία και τσααάκ!!!
Ιδού ο προσυλητισμοοός!!!Κάτι που απαγορεύεται βάσει του Συντάγματος...

Business (1)
Διάφορες Ειδικότητες > Διάφορες Ειδικότητες">Business > Διάφορες Ειδικότητες > Διάφορες Ειδικότητες (1)

ΙΕΡΕΙΣ και μοναχοί ζητούνται από μοναστήρι περισσότερα
Τελ. έκδοση: 21/10/2009 | Τελ. online ενημέρωση: 13/10/20