13 Οκτωβρίου 2011

Μεταβυζαντινογραικυλιστάν.ΗΡΘΕ Ο ΞΕΝΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!!!

Γράφαμε τότε...Μεταβυζαντινογραικυλιστάν.Έρχεται ξένος ειδικός στρατός καταστολής!!!


ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!

http://kostasxan.blogspot.com/2011/10/eurogendfor.html
ΕΠΕΙΓΟΝ - ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΝ!
Οι "δημοκράτες" πολιτικοί μας, κάλεσαν ενισχύσεις γιά νά σωθούν καί νά αποπειραθούν νά καταστείλουν τήν επαπειλουμένη ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΙ κατά τής ΧΟΥΝΤΑΣ.

Κύριε, εξοχώτατε, Πρόεδρε τής (πρώην) Ελληνικής Δημοκρατίας, ποία είναι η θέσις επί τής καταστάσεως;
Θά δεχθήτε νά επαληθευθή η γραπτή δήλωσις πρός εσάς (8-2-2005) τής προέδρου τής Ελληνικής Βουλής, εμπείρου βουλευτού, πανεπιστημιακού, τής κυρίας Άννας Ψαρούδας - Μπενάκη:
"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά ίσως και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης."

ή θά αντιδράσετε ενθυμούμενος, έστω τώρα, τήν παδική σας ηλικία, όταν, ώς λέγεται, αγωνισθήκατε ως "αντάρτης" κατά τών τότε κατακτητών;

Είναι ώρα νά αποδείξετε εάν μέ τόν Ελληνικό λαό ή μέ τούς "επιβουλείς" καί τούς επιδόξους κατακτητές του! Έξι έτη, από τήν 8-2-2005, δέν αντιδράτε!

Αναλογισθήτε, σκεφθήτε, όμως ότι η οιαδήποτε πρόσκαιρος επιτυχίας σας (τών κατακτητών) κατά τής Ελλάδος καί τού Ελληνικού, δέν θά έχη μεγάλη διάρκεια! Όσο καί εάν έχετε διαβρώση τήν κοινωνία, τίς παραδόσεις, τούς θεσμούς, τήν ψυχή, τήν Ιστορία τής Ελλάδος, πάντοτε θά υπάρχη μία σπίθα κάπου ικανή νά ξυπνήση Κολωκοτρώνηδες καί Καραϊσκάκηδες, Κανάρηδες. ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑς ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΚΑΤΗΧΗΤΩΝ -ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΩΝ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΗΣΜΟΝΗΣΑΜΕ.
Καί τότε θά κλάψουν ΠΟΛΎ ΠΙΚΡΑ τά "τουρκόπουλα τής Τριπολιτσάς"!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΞΕΠΛΗΡΩΣΗ!

http://www.youtube.com/watch?v=pVuKCZSG_SA


http://kostasxan.blogspot.com/2011/10/eurogendfor.html






Δυνάμεις της Eurogendfor ήρθαν στην Ελλάδα – Η Χούντα Παπανδρέου ρίχνει το προσωπείο της
http://kostasxan.blogspot.com/2011/10/eurogendfor.html 13/10/2011 02:49:00 μμ


H Eurogendfor πέρασε στην Ελλάδα από την Ηγουμενίτσα. Μία ολόκληρη Ταξιαρχία, αποτελούμενη από Γερμανούς και Ολλανδούς, με πολιτικά ρούχα και βαλιτσάκια με την ένδειξη της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής Εξεγέρσεων (Eurogedfor) μπήκε στην Ελλάδα μέσω Ηγουμενίτσας και μετακινήθηκε στη Λάρισα, όπου -σύμφωνα με πληροφορίες- στρατοπέδευσε.

Ο μόνος χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει έναν τέτοιο αριθμό ανδρών είναι το αεροδρόμιο της Π.Α. που πρόσφατα έκλεισε στην Λάρισα.

Την επομένη ημέρα της άφιξης των ανδρών της Eurogendfor μπήκαν από την Ηγουμενίτσα φορτηγά (νταλίκες) που μετέφεραν καμουφλαρισμένα (σκεπασμένα) τεθωρακισμένα οχήματα.

Η Ελληνική Δημοκρατία προφανέστατα έχει ήδη καταλυθεί από την κατοχική κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου. Οι εξελίξεις, όμως, φαίνεται πως είναι ραγδαίες, αφού πάρθηκε η απόφαση για την έλευση στην Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής. Με απλά λόγια, πέφτουν τα προσωπεία και το πολίτευμα διαταράσσεται και μεταβάλλεται σε χούντα με την βοήθεια των Ευρωπαίων «εταίρων» μας.

Περιμένουμε τις αντιδράσεις τόσο των κομμάτων, όσο -κυρίως- της Ελληνικής Αστυνομίας και γενικότερα των Δυνάμεων Ασφαλείας και Άμυνας της χώρας, αφού έχουμε ένοπλες δυνάμεις εισβολής και κατοχής της πατρίδας μας.

1 σχόλιο: