30 Ιανουαρίου 2013

ΑΙΤΗΜΑ- ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ: ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ


  • ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΕΣ(ΓΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑ)
  • ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΟ!!!
    ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ



    ΑΠΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΜΑΝΤΕ

    ΑΙΤΗΜΑ- ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ: 
    ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    TO ENTYΠO EINAI ETOIMO. THN TETAΡTH 13/02/2013 ΣΤΙΣ 10.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ. ΤΟ ΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ. ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ κας ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ:http://letmefree.gr/?page_id=601
    ΠΡΟΣ
    Τους κ.κ. Διευθύνοντες τις Εισαγγελίες Πλημμελειοδικών και Εφετών της χώρας
    o Την κ. Πρόεδρο του Αρείου Πάγου
    o Τον κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
    o Τους κ.κ. Εισαγγελείς / Αντεισαγγελείς της χώρας
    o Την Ένωση Δικαστών & Εισαγγελέων
    o Την Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδας
    o Τον κ. Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
    ΑΙΤΗΜΑ / ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 
    Του/Της ........................................................................................................,
    κατοίκου ......................................................................................................
    Για την έγγραφη τοποθέτηση / απάντηση των ανωτέρω λειτουργών, φορέων και εκπροσώπων της Δικαιοσύνης για τη θέση τους απέναντι στα κατ΄εξακολούθηση εγκλήματα, κακουργηματικής μορφής, που κατά την αξιολόγησή μας διαπιστώνουμε ότι διαπράττονται από βουλευτές σε βάρος της χώρας και του Ελληνικού Λαού.
    Στις 14.01.2013 ψηφίστηκε στη Βουλή των Ελλήνων από 166 βουλευτές η Σύμβαση Τροποποίησης της Κύριας Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης που υπεγράφη στις 07.12.2012 μεταξύ δανειστών και Ελλάδας (ΦΕΚ 240/2012).
    Νομιμοποιήθηκαν έτσι όλοι οι όροι των μέχρι σήμερα επιβληθέντων Μνημονίων, παρά την κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος, της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ), του Διεθνούς Δικαίου, της Συνθήκης των Ευρωπαϊκής Ένωσης.
    Ειδικότερα, απέκτησε νομοθετική κάλυψη η παράδοση της χώρας μας στις ξένες οικονομικές δυνάμεις, με την εκχώρηση σε αυτές της εθνικής μας κυριαρχίας, δεδομένου ότι συμφωνήθηκε ως όρος δανεισμού ότι σε περίπτωση μη δυνατότητας αποπληρωμής του χρέους:
    «Ούτε το δικαιούχο κράτος μέλος, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος, ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται, λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο, της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης-συντηρητικής ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σχετικά με τη σύμβαση τροποποίησης».
    Δημιουργήθηκε από Nτόρα Κρητικοπούλου26.01.2013 - ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ-
    Σελίδα 2 28/1/2013
    Είναι πλέον από βέβαιο ότι η χώρα μας δεν θα μπορέσει ποτέ να αποπληρώσει το υπέρογκο ποσό του χρέους (άραγε ποιο είναι αυτό και πώς δημιουργήθηκεWink.
    Στην περίπτωση λοιπόν αυτή, η χώρα μας δεν έχει καμία προστασία έναντι των ξένων οικονομικών κατακτητών/δανειστών, καθόσον οι 166 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ, ψηφίζοντας την παραπάνω ΠΝΠ (ΦΕΚ 240/2012), τη δέσμευση του συνόλου της περιουσίας της χώρας προς όφελος των ξένων οικονομικών δυνάμεων, παραιτούμενοι εν γνώσει τους από κάθε δυνατότητα αξιοποίησης αυτής προς όφελος των Ελλήνων, και τη μελλοντική και άνευ οιουδήποτε περιορισμού κατάσχεση κάθε περιουσιακού στοιχείου του Κράτους.
    ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ, ΟΙ 166 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΠΛΗΡΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ (δεδομένου ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι η εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας λειτουργεί προς όφελός του), ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ, ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΣΤΙΣ 14.01.2013, ΤΗΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΑ ΕΚΔΗΛΩΜΕΝΗ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ που επιχειρήθηκε και συντελέσθηκε.
    Οι 166 βουλευτές, που ψήφισαν αντισυνταγματικό νόμο και δη την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας (ΦΕΚ 240/2012) -τα ονόματά τους παρατίθενται παρακάτω- επιχείρησαν και διέπραξαν, με σφετερισμό της ιδιότητάς τους, την κατάλυση του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, καθόσον προσέβαλαν ευθέως θεμελιώδεις αρχές του (άρθρ.134α Π.Κ. περ.(στ): η αρχή της δέσμευσης του νομοθέτη από το Σύνταγμα και περ.(η): η γενική ισχύς και προστασία των ατομικών δικαιωμάτων που προβλέπει το Σύνταγμα), βομβαρδίζοντας συγχρόνως τη βάση της Δημοκρατίας που είναι η λαϊκή βούληση και κυριαρχία.
    Σύμφωνα με τα άρθρα 134 § 2 & 134α Π.Κ., η αλλοίωση/κατάργηση/απενεργοποίηση του Πολιτεύματος συνιστά το ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ που είναι αυτόφωρο.
    Σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. 4/2012 Εγκύκλιο του κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου προς τους Διευθύνοντες τις Εισαγγελίες Εφετών της χώρας, και σύμφωνα με το Σύνταγμα, ο δράστης αυτόφωρου κακουργήματος πρέπει να συλλαμβάνεται αμέσως, να οδηγείται στον αρμόδιο Εισαγγελέα, και στην περίπτωση που ο δράστης είναι βουλευτής, δεν απαιτείται έγκριση ή άδεια της Βουλής για την ενέργεια αυτή. Συγκεκριμένα αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Επιτρέπεται η φυσική παρεμπόδιση του επιτιθέμενου βουλευτή με τα συνήθη αποτρεπτικά μέσα που εφαρμόζονται στους παρανομούντες κοινούς πολίτες, εκ μέρους των Οργάνων της πολιτείας τα οποία έχουν την ευθύνη για την αποτροπή των εγκλημάτων». Επίσης, σύμφωνα με την παραπάνω Εγκύκλιο, ο κ.Εισαγγελέας του Α.Π. επισημαίνει προς τους κ.κ.Διευθύνοντες τις Εισαγγελίες Εφετών της χώρας ότι οφείλουν να παραγγείλουν στους Εισαγγελείς Πρωτοδικών και εκείνοι στη συνέχεια προς τις Αστυνομικές Διευθύνσεις και τους αστυνομικούς υπαλλήλους, ότι: «Σε περίπτωση που κάποιος από τους συμμετόχους είναι βουλευτής, επί κακουργηματικών αυτοφώρων πράξεων, να προβαίνουν στη σύλληψή του», καθώς επίσης και ότι «πρέπει να εφαρμόζεται η αυτόφωρη διαδικασία με την παραπομπή των δραστών στα ακροατήρια για την άμεση εκδίκαση των
    Δημιουργήθηκε από Nτόρα Κρητικοπούλου26.01.2013 - ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ-
    Σελίδα 3 28/1/2013
    εγκλημάτων, δεδομένου ότι η εφαρμογή της αυτόφωρης διαδικασίας οδηγεί στην άμεση αποκατάσταση της προσβολής της εννόμου τάξεως».
    Κατά τις οδηγίες, επομένως, του κ.Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, όφειλαν οι Διευθύνοντες τις Εισαγγελίες Εφετών της χώρας να προβούν άμεσα στις ενέργειες που με σαφήνεια αναφέρονται και παραγγέλλονται με την υπ΄αριθμ. 4/2012 Εγκύκλιο, ώστε να συλληφθούν οι βουλευτές που διέπραξαν το αυτόφωρο κακούργημα της εσχάτης προδοσίας στις 14.01.2013.
    Και οι Εισαγγελείς δεν ενεργοποιήθηκαν.
    Με την από 13.01.2013 αίτηση της Ντορας Κρητικοπουλου που κατέθεσε στις 14.01.2013 στη Γ.Α.Δ.Α./Υπηρεσία Κρατικής Ασφάλειας-Τμήμα Προστασίας Πολιτεύματος, στην Εισαγγελία του Α.Π., την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών και την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, ζήτησε με την ιδιότητά της ως Ελληνίδα πολίτης και για την προστασία του Έθνους και των δικαιωμάτων της, την εφαρμογή της ανωτέρω Εγκυκλίου. Την ίδια αίτηση κατέθεσαν εκατοντάδες Έλληνες και Ελληνίδες στα Αστυνομικά Τμήματα όλης της χώρας.
    Και οι Εισαγγελείς δεν ενεργοποιήθηκαν.
    Έλληνες πολίτες σε όλη την επικράτεια συνεχίζουν σε καθημερινή βάση να καταθέτουν την παραπάνω αίτηση στα αστυνομικά τμήματα της περιοχής τους, ζητώντας την εφαρμογή των Νόμων, του Συντάγματος, της Εγκυκλίου του κ.Εισαγγελέα του Α.Π., καθόσον το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας είναι διαρκές έγκλημα και ως τέτοιο μπορεί να κινηθεί η διαδικασία του αυτόφωρου ανά πάσα στιγμή.
    Και οι Εισαγγελείς ακόμη δεν έχουν ενεργοποιηθεί.
    ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    1. Οι Εισαγγελικές Αρχές γιατί δεν ενεργοποιούνται στη συγκεκριμένη περίπτωση;
    2. Κρίνετε ότι η εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας που επιχειρήθηκε και συντελέστηκε με την ψήφιση του ΦΕΚ 240/2012 (ΠΝΠ -κύρωση στις 14.01.2013) δεν προσβάλλει την έννομη τάξη;
    3. Το έγκλημα αυτό δεν συνιστά αυτόφωρο κακούργημα;
    4. Θεωρείτε ότι για κάποιους λόγους οι βουλευτές που διαπράττουν αυτόφωρα κακουργήματα πρέπει να εξαιρούνται από τις διατάξεις του ΠΚ και του ΚΠΔ;
    5. Πιστεύετε ότι ο Ελληνικός Λαός συναινεί ή εγκρίνει την παραχώρηση της πατρίδας του στις ξένες οικονομικές κατακτητικές δυνάμεις;
    6. Εφαρμόζετε επιλεκτικά τις Εγκυκλίους του κ.Εισαγγελέα του Α.Π.;
    Αξιότιμοι Κύριοι Εισαγγελείς,
    Η Δικαιοσύνη αποτελεί την τελεία αρετή (Αριστοτέλης). Χωρίς αυτήν, υπάρχει το χάος. Αποτελεί το ανάχωμα σε κάθε παρεκβατική, παράνομη συμπεριφορά.
    Έχετε επιλέξει αυτό το λειτούργημα γιατί πιστεύετε στο θεσμό της δικαιοσύνης που έχετε ορκιστεί να υπηρετείτε.
    Έχετε ορθώσει το ανάστημά Σας σε -πρόσφατες μάλιστα- προσπάθειες κυβερνητικής παρέμβασης. Συνεχίστε έτσι.
    Δημιουργήθηκε από Nτόρα Κρητικοπούλου26.01.2013 - ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ-
    Σελίδα 4 28/1/2013
    Μην διστάζετε. Από Εσάς και γενικά το νομικό κόσμο περιμένει ο Ελληνικός Λαός τη σωτηρία του.
    Είστε το τελευταίο οχυρό της Δημοκρατίας!
    Η παραχώρηση των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων αφορούν όλους μας. ΚΑΙ ΕΣΑΣ.
    Εφαρμόστε την υπ΄αριθμ. 4/2012 Εγκύκλιο του κ.Εισαγγελέα του Α.Π.
    Εκτός και αν η Εγκύκλιος αυτή εφαρμόζεται μόνο στην περίπτωση που βουλευτές επιτίθενται σε αλλοδαπούς μετανάστες, και όχι όταν επιτίθενται στο Δημοκρατικό Πολίτευμα.
    ---------------
    Για τη διευκόλυνση του έργου της Δικαιοσύνης, παραθέτουμε τα ονόματα των 166 βουλευτών που ξεπούλησαν τη χώρα μας στις 14.01.2013.
    1. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ του Κων/νου
    2 ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Χριστ.
    3 ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ του Αλέξ.
    4 ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Σπυρ.
    5 ΔΗΜΑΣ ΠΥΡΡΟΣ του Βίκτ.
    6 ΛΥΚΟΥΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Διον.
    7 ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ του Ιω.
    8 ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του Γεωρ.
    9 ΒΛΑΧΒΕΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ του Χρ.
    10 ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΟΛΓΑ του Ιω.
    11 ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Λάμπρ.
    12 ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ του Μιχ.
    13 ΠΙΠΙΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ του Ανδρ.
    14 ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Παναγ.
    15 ΜΥΤΑΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Αντ.
    16 ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ του Βασ.
    17 ΨΥΧΑΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Σταύρ.
    18 ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργ.
    19 ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Αποστ.
    20 ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Βασιλ.
    21 ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του Κων/νου
    22 ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΣΟΦΙΑ του Ιω.
    23 ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ του Βασιλ.
    24 ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ του Αθαν.
    25 ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Ιω.
    26 ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ιω.
    27 ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ (ΑΡΗΣ) του Ελευθ.
    28 ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ του Χαραλ.
    29 ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΒΥΡΩΝ του Γεωργ.
    30 ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΝΝΑ του Αρκ.
    31 ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΑΝΟΣ) του Παναγ.
    32 ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ-ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Αγγ.
    33 ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Νικ.
    Δημιουργήθηκε από Nτόρα Κρητικοπούλου26.01.2013 - ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ-
    Σελίδα 5 28/1/2013
    34 ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Βασιλ.
    35 ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ - ΦΩΤΙΟΣ του Ευαγ.
    36 ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του Νικ.
    37 ΣΑΛΜΑΣ ΜΑΡΙΟΣ του Γεωργ.
    38 ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ανδ.
    39 ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Χρ.
    40 ΦΟΥΝΤΑ ΝΙΚΗ του Νικ.
    41 ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Σωτ.
    42 ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ του Αναστ.
    43 ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Θεοφ.
    44 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥΣ ΟΔΥΣΣΕΥΣ του Κων/νου
    45 ΣΤΥΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημοσθ.
    46 ΓΚΟΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Ναπολ.
    47 ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ (ΜΑΚΗΣ) του Χρ.
    48 ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του Αθαν.
    49 ΒΛΑΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Θεοδ.
    50 ΜΠΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Κων.
    51 ΧΡΙΣΤΟΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΕΥΗ) συζ.Δημ.
    52 ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Αθαν.
    53 ΝΤΑΒΛΟΥΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Περ.
    54 ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ανδρ.
    55 ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Σπυρ.
    56 ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Αθαν.
    57 ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημ.
    58 ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Βασιλ.
    59 ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ ΤΙΜΟΛΕΩΝ του Αθαν.
    60 ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Τριαντ.
    61 ΑΗΔΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Ευαγ.
    62 ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Αναστ.
    63 ΚΟΝΣΟΛΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Νικ.
    64 ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Θωμά
    65 ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του Χριστοδ.
    66 ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Χρ.
    67 ΝΤΟΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Πασχ.
    68 ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ (ΣΙΜΟΣ) του Βασιλ.
    69 ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ (ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ)
    70 ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Θεοδ.
    71 ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αθαν.
    72 ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ - ΘΕΟΔΩΡΑ του Ζησ.
    73 ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημ.
    74 ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Σπυρ.
    75 ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ του Δημ.
    76 ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ του Γεωργ.
    77 ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του Φωτ.
    78 ΜΠΑΤΣΑΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του Νικ.
    79 ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Κων.
    80 ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του Κων.
    81 ΣΕΝΕΤΑΚΗΣ ΜΑΞΙΜΟΣ του Γεωργ.
    82 ΜΠΕΖΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Εμμ.
    83 ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αλεξ.
    Δημιουργήθηκε από Nτόρα Κρητικοπούλου26.01.2013 - ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ-
    Σελίδα 6 28/1/2013
    84 ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Πέτρου
    85 ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Αθαν.
    86 ΡΑΠΤΗ ΕΛΕΝΗ του Δημ.
    87 ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημ.
    88 ΟΡΦΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημ.
    89 ΞΥΡΟΤΥΡΗ-ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑΡΗ ΑΣΗΜΙΝΑ του Γεωργ.
    90 ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Γεωργ.
    91 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ του Ιω.
    92 ΜΑΡΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Δημοσθ.
    93 ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αναστ.
    94 ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Ελευθ.
    95 ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ-ΜΙΣΕΛ του Παναγ.
    96 ΚΑΣΣΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Αριστ.
    97 ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιω.
    98 ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κων.
    99 ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Αδάμ
    100 ΚΛΕΙΤΣΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Χρ.
    101 ΤΣΙΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αλεξ.
    102 ΣΚΟΝΔΡΑ ΑΣΗΜΙΝΑ του Κων.
    103 ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Αθαν.
    104 ΣΙΟΥΦΑΣ ΠΑΥΛΟΣ του Βασιλ.
    105 ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΑΡΙΑ του Βασιλ.
    106 ΔΕΝΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Διον.
    107 ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Παύλου
    108 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ του Γεωργ.
    109 ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ (ΠΑΡΙΣ) του Δημ.
    110 ΤΑΓΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Χρ.
    111 ΔΗΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ του Στ.
    112 ΚΟΛΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ταξ.
    113 ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Βασιλ.
    114 ΡΗΓΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Θεοφ.
    115 ΔΑΒΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Παν.
    116 ΠΑΤΡΙΑΝΑΚΟΥ ΦΕΒΡΩΝΙΑ του Πέτρου
    117 ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του Γεωργ.
    118 ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ του Παντ.
    119 ΚΕΛΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Αχιλ.
    120 ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του Δημ.
    121 ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ιωσήφ
    122 ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του Γεωργ.
    123 ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Οδ.
    124 ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Φωτ.
    125 ΝΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Στ.
    126 ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ ΠΑΡΙΣΗΣ (ΠΑΡΙΣ) του Ιω.
    127 ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Κων.
    128 ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημ.
    129 ΣΑΜΠΑΖΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αθαν.
    130 ΚΟΝΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Ευστ.
    131 ΣΑΛΤΟΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Παν.
    132 ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Παν.
    133 ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ιω.
    Δημιουργήθηκε από Nτόρα Κρητικοπούλου26.01.2013 - ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ-
    Σελίδα 7 28/1/2013
    134 ΡΕΠΟΥΣΗ ΜΑΡΙΑ του Βασιλ.
    135 ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Δημ.
    136 ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αθαν.
    137 ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του Ευαγ.
    138 ΝΤΖΑΜΤΖΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ (ΔΑΝΗΣ) του Συμ.
    139 ΤΖΑΚΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ του Εμμ.
    140 ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργ.
    141 ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Λεων.
    142 ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Διον.
    143 ΜΑΝΗ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΝΑ του Ευαγ.
    144 ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αχιλ.
    145 ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Αχιλ.
    146 ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ του Στυλ.
    147 ΧΑΤΖΗ-ΟΣΜΑΝ ΑΧΜΕΤ του Ραηφ
    148 ΤΡΑΓΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Παναγ.
    149 ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΦΩΤΕΙΝΗ του Αθαν.
    150 ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ του Χρ.
    151 ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ του Γεωργ.
    152 ΣΚΡΕΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Θεοδ.
    153 ΤΑΜΗΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του Κων.
    154 ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημ.
    155 ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Κων.
    156 ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ιω.
    157 ΜΑΚΡΗ-ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΛΕΝΗ του Ευαγ.
    158 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του Γεωργ.
    159 ΜΑΝΔΡΕΚΑ ΑΣΠΑΣΙΑ του Παναγ.
    160 ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του Βασιλ.
    161 ΔΡΙΒΕΛΕΓΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κων.
    162 ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Εμμ.
    163 ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργ.
    164 ΒΙΡΒΙΔΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του Επαμ.
    165 ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Δημ.
    166 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Δημοσθ.
    Με απεριόριστη εκτίμηση και σεβασμό
    στο θεσμό και την αρετή της Δικαιοσύνης
    που έχετε ταχθεί και ορκιστεί να υπηρετείτε
    και με σεβασμό στο λειτούργημά Σας
    Ο/Η αιτών/ούσα

1 σχόλιο: