24 Μαρτίου 2013

Ν.ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ:ούτε με μετρητά δεν εξαναγκάζονται οι διαβολιμαίοι βέβηλοι...


Γεωργαντζάς.jpgΟύτε με μετρητά δεν εξαναγκάζονται οι διαβολιμαίοι βέβηλοι της ελληνικής μας πολιτείας
Η πολιτική μας κατάστασις έχει φτάσει σε ένα τέτοιο αδιέξοδο, που ακόμη και ο Rabbi Yoseph Geisinsky, από την Chabad of Great Neck, NY, ΗΠΑ, όπως επίσης και ο Prof. Asher J. Matathias, από το Woodmere, NY, ΗΠΑ, πλέον είναι πρόθυμοι να προσευχηθούν υπέρ όλων ημών, των Ελληνίδων και Ελλήνων του πλανήτη Γη [1]. 

Ενώ εξακολουθούν να φωνάζουν o Αντώνιος Βαλσαμάκης και o Δρ. Εμμανουήλ Λαμπράκης, στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ [2], όπως επίσης και ο Νικόλαος Νικολόπουλος και ο Αρτέμιος Σώρρας, στο ΑΡΤ FM [3], πως ούτε με μετρητά πιά δεν εξαναγκάζονται εις επανόρθωσιν οι διαβολιμαίοι βέβηλοι της ελληνικής μας πολιτείας. 

Δεν είναι πλέον μόνον τα ομόλογα των ΗΠΑ. Εκτός από τα ομόλογα των ΗΠΑ, ήδη έχουν γίνει και νέες προσφορές χρηματιστικής από τον Αρτέμιο Σώρρα στην Ελλάδα και στην Κύπρο, αλλά σε ζεστά μετρητά (cash) τούτη την φορά. 

Όμως φτάνει πιά με τις διαπιστώσεις. Τις έχουμε φάει κυριολεκτικά στην μάπα τις διαπιστώσεις. 

Ελληνική κοινή, συλλογική δράσις και πράξεις μας χρειάζονται τώρα. Ένα είναι το παράδειγμα του προτάγματος της ελευθερίας, το οποίον εμπεριέχει ο Διαρκής Δημοσκοπικός Δήμος (ΔΔΔ), που προτείνει η Ομάδα Νέων Γρεβενών [4]. 

Ένα άλλο είναι επίσης το παράδειγμα του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!», την συγκέντρωση τούτη που οργανώνει το ΚΙΝΗΜΑ 3ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ - ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ, προς τιμήν των γενεθλίων του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη (Δευτέρα 3 Απριλίου 1770), την Τετάρτη 3 Απριλίου 2013, και ώρα 19:00, στο Ξενοδοχείον «ΤΙΤΑΝΙΑ», αίθουσα «ΣΩΚΡΑΤΗΣ», Πανεπιστημίου 52, Αθήναι, τηλ.:210.33.26.000 [5]. 

Αμφότερα τα παραδείγματα αυτά έχουν να κάνουν με την άρδην ελληνικοτάτην συλλογικότητα του ελληνικού μας έθους και έθνους: ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. 

Διότι μόνον μόνον του θα σωθεί το ελληνικόν μας έθος και έθνος. Αφού όμως πρώτα αυτο-οργνωθούμε ως ένα και μόνον ένα έθος και έθνος ελληνικόν, μέσα από την ελληνική συλλογικότητά μας, την ελληνική συλλογική μας πράξιν. 

Ο Αρτέμης Σώρρας και ο οργανισμός ΕΝD δεν είμαστε παρά ένα μικρό υπομόχλιο σε όλον τούτο τον απελευθερωτικό αγώνα του ελληνικού μας έθους και έθνους. Στην πολιτική αφύπνιση, στο πολιτικό ξύπνημα του ελληνικού μας κόσμου είναι η πραγματική αξία όλων των χρημάτων που έχει ήδη καταθέσει, και σε ομόλογα και σε μετρητά, ο Έλλην Αρτέμιος Σώρρας (http://www.artemis-sorras.com/)· εκεί είναι όλα τα λεφτά! 

Ανεξαρτήτως του συγκεκριμένου πολιτεύματος, ο λόγος ύπαρξης του πολιτικού μας συστήματος είναι η κοινωνία των Ελληνίδων και Ελλήνων πολιτών. Το πολιτικό σύστημα ανήκει στην κοινωνία των Ελληνίδων και Ελλήνων πολιτών, δηλαδή είναι κτήμα της κοινωνίας των Ελληνίδων και Ελλήνων πολιτών, δηλαδή ανήκει και είναι κτήμα του ελληνικότατα συλλογικού μας ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! 

Ακόμη και τα 2 (δύο) διπλά 'Λ' μέσα στις λέξεις 'ΕΛΛΗΝ' και 'ΕΛΛΗΝΙΣ' είναι εκεί, μέσα στο όνομα της φυλής μας, γιά να μας υπενθυμίζουν ποιές και ποιοί ακριβώς είμαστε συλλογικά, ως μία έκφρασις ενός από τα  ομοειδή είδη, επάνω σε όλη την επιφάνεια του πλανήτη Γη [6]. 

Μας καλούν λοιπόν και πάλι, γιά άλλη μία φορά, η γνώσις μας, η μόρφωσίς μας, η επιστήμη μας, το ίδιο το σώμα μας, το πνεύμα μας, η ψυχή μας, όπως και η κοσμοθεώρησις και η φιλοσοφία αφθάστου επιπέδου του ελληνικού μας κόσμου και πολιτισμού: ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! 

Νυν υπέρ πάντων ο της ελευθέρας μας πατρίδος αγών!

Νίκος Γεωργαντζάς 
Aντιπρόεδρος 
Επιτροπή Διαχείρισης και Ελέγχου Ε.N.D. (End National Debt: http://ei-end.org/) 

[1] ChabadGN.com » Send A Prayer to the Ohel: 
https://chabadgncom.clhosting.org/templates/articlecco_cdo/aid/1561129/jewish/Send-A-Prayer-to-the-Ohel/lang/en. 

[2] ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ: Αντώνιος Βαλσαμάκης και Δρ. Εμμανουήλ Λαμπράκης (23.3.2013): 
http://radiogamma.blogspot.gr/2013/03/35_23.html. 

[3] ΑΡΤ FM: Νικόλαος Νικολόπουλος και Αρτέμιος Σώρρας (23.3.2013): 
http://www.youtube.com/watch?v=TA0bsv0qB6M. 

[4] Πρόταγμα ελευθερίας ο Διαρκής Δημοσκοπικός Δήμος της Ομάδος Νέων Γρεβενών: 
http://alfeiospotamos.blogspot.com/2013/03/blog-post_22.html, 
http://ksipnistere.blogspot.com/2013/03/blog-post_9862.html, 
http://tonoikaipnevmata.wordpress.com/2013/03/21/πρόταγμα-ελευθερίας-ο-διαρκής-δημοσκ/. 

[5] ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ - ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΤΕ; ΑΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ, ΠΟΙΟΙ; 
http://tothermometro.blogspot.com/2013/03/3-3-2013-1900-52.html. 

[6] Δημήτριος Μαντές: Αποκωδικοποίησις των λέξεων 'ΕΛΛΗΝ' και 'ΕΛΛΗΝΙΣ'. 
http://www.youtube.com/watch?v=a3e-iOdY2Jg.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου